Your free enquiry
Progressive Greetings LIVE

Progressive Greetings LIVE

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Книги, Хартия, Печат, Графичен дизайн
Organizer
Organizer:
Max Publishing
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Progressive Greetings LIVE за 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо между датите 06.06.2023 и 07.06.2023. Мястото на провеждане на събитието ще бъде Business Design Centre в Лондон. Поради премахването на вътрешните ограничения в Обединеното кралство през предходните месеци, на мястото на провеждане няма да има строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Освен това в страната не са въведени ограничения за пътуване. В резултат на тези промени от участниците няма да се изисква да показват при пристигането си в Обединеното кралство и на мястото на провеждане на събитието документи като паспорти за ваксинация. Те ще бъдат насърчавани да следват препоръчителни стъпки, като например носенето на хирургически маски в помещения като изложбените зали.

Представяне на събитието

Progressive Greetings Live е интересно международно изложение за поздравителни картички. То привлича представители на индустрията от цял свят. Възможностите за създаване на полезни контакти са огромни. Мястото е отлично за представяне на нови творци и начинаещи в бизнеса. Затова и големи и малки производители на картички не пропускат да участват в събитието. Стъпете и вие на международния пазар, като участвате в изложението.

Възложете на нас задачата да ви намерим онлайн хотели. Ще ви насочим към най-изгодните и подходящи хостели, апартаменти и хотели за Progressive Greetings Live. Наша грижа е вашият летищен трансфер, удобното ви настаняване, наемането на кола или изготвянето на маршрути за по-бързо придвижване с обществения транспорт. Целта ни е да ви осигурим спокойствие, повече време за подготовка за изложението, а също и условия, за да се представите колкото се може по-добре. Затова се наемаме и с търсенето на подходяща допълнителна зала, ако ви е необходима, с проектирането и изграждането на щанд, ако сте сред изложителите. Възползвайте се от услугите ни, те са безплатни за вас. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на бизнес пътувания.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на Progressive Greetings LIVE за 2022 се проведе между 07.06.2022 и 08.06.2022. Търговското изложение на живо се проведе в Business Design Centre в Лондон. Мястото на провеждане не включваше строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на факта, че страната премахна вътрешните си ограничения между февруари и април 2022. На изданието присъстваха 181 компании изложителки от около пет държави.

Full list of
hotels for
Progressive Greetings LIVE

Book Now
How to get to Progressive Greetings LIVE

Similar trade shows