Your free enquiry
Progressive Greetings LIVE

Progressive Greetings LIVE

London ,UK
Индустрия
Индустрия:
Книги, Хартия, Печат, Графичен дизайн
Organizer
Organizer :
Max Publishing
Event website
Event website :
Progressive Greetings LIVE
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Progressive Greetings LIVE за 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо между датите 06.06.2023 и 07.06.2023. Мястото на провеждане на събитието ще бъде Business Design Centre в Лондон. Поради премахването на вътрешните ограничения в Обединеното кралство през предходните месеци, на мястото на провеждане няма да има строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Освен това в страната не са въведени ограничения за пътуване. В резултат на тези промени от участниците няма да се изисква да показват при пристигането си в Обединеното кралство и на мястото на провеждане на събитието документи като паспорти за ваксинация. Те ще бъдат насърчавани да следват препоръчителни стъпки, като например носенето на хирургически маски в помещения като изложбените зали.

Представяне на събитието

Progressive Greetings Live е интересно международно изложение за поздравителни картички. То привлича представители на индустрията от цял свят. Възможностите за създаване на полезни контакти са огромни. Мястото е отлично за представяне на нови творци и начинаещи в бизнеса. Затова и големи и малки производители на картички не пропускат да участват в събитието. Стъпете и вие на международния пазар, като участвате в изложението.

Възложете на нас задачата да ви намерим онлайн хотели. Ще ви насочим към най-изгодните и подходящи хостели, апартаменти и хотели за Progressive Greetings Live. Наша грижа е вашият летищен трансфер, удобното ви настаняване, наемането на кола или изготвянето на маршрути за по-бързо придвижване с обществения транспорт. Целта ни е да ви осигурим спокойствие, повече време за подготовка за изложението, а също и условия, за да се представите колкото се може по-добре. Затова се наемаме и с търсенето на подходяща допълнителна зала, ако ви е необходима, с проектирането и изграждането на щанд, ако сте сред изложителите. Възползвайте се от услугите ни, те са безплатни за вас. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
Progressive Greetings LIVE

Book Now
How to get to Progressive Greetings LIVE

Similar trade shows