PPMA SHOW 2023

PPMA SHOW 2023

Food Processing, Packaging Industry
Birmingham, UK
26-28 Sep 2023
Организатор:
PPMA Ltd.
Място на провеждане:
The NEC Birmingham
Честота:
1 year
Уебсайт:
PPMA SHOW

Най-мащабното събитие за преработващи и опаковъчни машини в Англия

Актуализация на PPMA Show

PPMA Show 2023 ще се проведе в NEC Бирмингам като търговско изложение "лице в лице" между 26.09.2023 и 28.09.2023. Мястото, на което ще се проведе събитието няма да разполага с най-новите мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на свързаните с пандемията ограничения в страната, като например 3G политиката за влизане.

Въведение

PPMA Show Birmingham води до иновации в преработката и опаковането. Това е най-важната платформа за демонстриране на модерни машини и наблюдение на нововъзникващите тенденции в множество сектори. Пресичането на храни и напитки, домакински продукти, фармацевтични продукти, козметика и тоалетни принадлежности е причината PPMA Show Birmingham да е толкова важен. Той дава възможност на купувачите и обучените професионалисти да се срещнат на едно място и да обменят опит заедно с формирането на силни връзки.

Изложителите определено са тези, които ще се възползват най-много от присъствието си на PPMA Show Birmingham, защото международното търговско изложение привлича сериозни купувачи с големи бюджети. Посетителите откриват богато портфолио, което обхваща опаковъчни машини, бутилиращи инсталации, машинни компоненти и инструменти, машини за преработка на храни, етикетиране, пълнене, роботика, автоматизация и системи за индустриално зрение. Ако има аспект от производствената верига, който искате да проучите, ще видите иновации на PPMA Show Birmingham и ще останете на върха на движенията към автоматизация и устойчивост.

Логистиката

PPMA Show Birmingham се провежда ежегодно в Националния изложбен център (The NEC). Изложението е насрочено за последната седмица на септември и програмирането продължава общо три дни. Поради естеството на своето програмиране и своята индустриална насоченост, PPMA Show Birmingham отваря врати само за професионалисти. Reed Exhibitions функционират като официален организатор на събитието. Това ни оставя транспорт.

Добрата новина е, че NEC е създаден с оглед на връзките с останалата част от Бирмингам. Изложбените площи са разположени точно на Международната железопътна гара в Бирмингам, което позволява на посетителите, пристигащи в града с влак незабавен достъп. Има и други линии на обществения транспорт, които обслужват местоположението. Ако летите и след това отседнете в близост до летище Бирмингам, ще се радваме да разберем, че има безплатна въздушно-железопътна връзка, която обслужва изложбения център.

Какво казват хората

„Бяхме много впечатлени от качеството и потока от посетители и през трите дни! Преди, на други изложения, щяхме да имаме един добър ден, но присъствието на PPMA тази година даде това, за което се надявахме и повече. Времето ще покаже как ще се материализират възможните клиенти, но ние си тръгнахме щастливи и очакваме с нетърпение да конвертираме повечето взети потенциални клиенти, ”- VICTORIA GRANT, ДВИ ЕЗИЧЕН АДМИНИСТРАТОР ЗА ПРОДАЖБИ, SWANSTONE LTD;

„Открихме, че шоуто е най-доброто ни изложение през всичките ни 45 години производство в Обединеното кралство, предлагащо решения за обработка на продукти, тъй като всъщност приемахме поръчки на нашия щанд през първите няколко часа от откриването на шоуто поради нашите демонстрации на живо“, - ROY FOWLER, ДИРЕКТОР, UPM конвейери;

„Тази година премина много, много добре. Излагаме на изложението от 10 години и днес - вторият ден на изложението - имаме рекорден брой водещи клиенти. Това е чудесна платформа за ангажиране с правилното качество на хората “, - ДАН РОССЕК, УПРАВИТЕЛ НА МАРКЕТИНГ В БЪЛГАРИЯ, OMRON EUROPE

Аудитория и статистика

PPMA Show Бирмингам постига доста в рамките на три дни. Средно има 350 изложители и 8000 международни търговски посетители. Изложбените зали са домакини на около 1500 марки и една от най-силните страни на изложението са работещите дисплеи на машини, които позволяват на посетителите да видят продукти в действие.

PPMA Show Birmingham е любезно подкрепен от Актуализация на машините, OAL, Control Engineering UK, IPI, FP, Производство на храни, Опаковъчни новини и много други. Привлечената аудитория включва висше и средно ръководство. Помислете за изпълнителни директори, управляващи директори, директори и мениджъри. Професионалният профил включва опит в инженерството, производството, проектирането, закупуването, обработката и управлението на проекти.

Настаняване

Подредете своите хотелски резервации за PPMA Show Birmingham рано, за да се насладите не само на качествени, но и на щедри оферти и отстъпки. Винаги има голямо състезание за хотели в Бирмингам, така че нека Trade Fair Trips ltd се справи със спецификите на вашето посещение. Имаме опит с настаняването в хотели за бизнес пътувания и знаем как да постигнем перфектния баланс между цена и местоположение.

Нашият екип доставя хотели в близост до NEC в рамките на вашата предпочитана ценова категория. Направете резервация за хотел по време на PPMA Show Birmingham, което намалява разходите и ви свързва с обществения транспорт за кратко пътуване до работното място. Trade Fair Trips ltd подкрепя нашите клиенти и в други области. Независимо дали трябва да изградите своя щанд или искате да резервирате съоръжения за срещи, ние сме до вас, за да представим гъвкаво решение.

Предишни издания

Издание от 2021

Изданието на PPMA Show за 2021 се проведе в NEC Бирмингам. Събитието на живо се състоя между 28-ми и 30-ти септември 2021. Мястото на провеждане разполагаше с най-новите и най-строги мерки за превенция на Ковид-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Сред приложените мерки бяха разпоредби като социално дистанциране и 3G политика за влизане. В това издание участваха около 250 изложители и 1250 марки.

2022

PPMA Show 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 27 и 29 септември 2022 г. То се състоя в NEC Birmingham в Обединеното кралство. Поради отмяната на вътрешните ограничения на Обединеното кралство, мястото на провеждане не включваше предпазни мерки за превенция на Ковид-19. В изданието участваха 2 000 марки изложители.

Пеша
Пеша:

20 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

С кола
С кола:

5 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

20 минути при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

60 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

 

map

Хотели около PPMA SHOW

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
PPMA SHOW 2023 Birmingham Premier Inn Birmingham NEC/Airport 1.9 Birmingham при поискване Заявка
PPMA SHOW 2023 Birmingham Coleshill Hotel 7.6 Birmingham при поискване Заявка
PPMA SHOW 2023 Birmingham Campanile Hotel - Birmingham 15.8 Birmingham при поискване Заявка
PPMA SHOW 2023 Birmingham Park Regis Birmingham 17.3 Birmingham при поискване Заявка
PPMA SHOW 2023 Birmingham Solihull South (M42) hotel 12.4 Solihull при поискване Заявка
PPMA SHOW 2023 Birmingham Ramada Solihull Birmingham Solihull при поискване Заявка
PPMA SHOW 2023 Birmingham Crowne Plaza Solihull 8.8 Solihull при поискване Заявка
PPMA SHOW 2023 Birmingham DoubleTree by Hilton at the Ricoh Arena - Coventry Coventry при поискване Заявка
PPMA SHOW 2023 Birmingham Staycity Aparthotels Newhall Square 16.2 Birmingham при поискване Заявка
PPMA SHOW 2023 Birmingham Ye Olde Station Guest House Birmingham, Shustoke 14.1 Birmingham при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до PPMA SHOW 2023 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.