PPMA SHOW
PPMA SHOW

PPMA SHOW

New Date
28 сеп 2021 - 30 сеп 2021
UK , Birmingham

General Information

Organizer

PPMA Ltd.

Event website

PPMA SHOW

Frequency

1 year

PPMA SHOW Map

Въведение

PPMA Show Birmingham води до иновации в преработката и опаковането. Това е най-важната платформа за демонстриране на модерни машини и наблюдение на нововъзникващите тенденции в множество сектори. Пресичането на храни и напитки, домакински продукти, фармацевтични продукти, козметика и тоалетни принадлежности е причината PPMA Show Birmingham да е толкова важен. Той дава възможност на купувачите и обучените професионалисти да се срещнат на едно място и да обменят опит заедно с формирането на силни връзки.

Изложителите определено са тези, които ще се възползват най-много от присъствието си на PPMA Show Birmingham, защото международното търговско изложение привлича сериозни купувачи с големи бюджети. Посетителите откриват богато портфолио, което обхваща опаковъчни машини, бутилиращи инсталации, машинни компоненти и инструменти, машини за преработка на храни, етикетиране, пълнене, роботика, автоматизация и системи за индустриално зрение. Ако има аспект от производствената верига, който искате да проучите, ще видите иновации на PPMA Show Birmingham и ще останете на върха на движенията към автоматизация и устойчивост.

Логистиката

PPMA Show Birmingham се провежда ежегодно в Националния изложбен център (The NEC). Изложението е насрочено за последната седмица на септември и програмирането продължава общо три дни. Поради естеството на своето програмиране и своята индустриална насоченост, PPMA Show Birmingham отваря врати само за професионалисти. Reed Exhibitions функционират като официален организатор на събитието. Това ни оставя транспорт.

Добрата новина е, че NEC е създаден с оглед на връзките с останалата част от Бирмингам. Изложбените площи са разположени точно на Международната железопътна гара в Бирмингам, което позволява на посетителите, пристигащи в града с влак незабавен достъп. Има и други линии на обществения транспорт, които обслужват местоположението. Ако летите и след това отседнете в близост до летище Бирмингам, ще се радваме да разберем, че има безплатна въздушно-железопътна връзка, която обслужва изложбения център.

Какво казват хората

„Бяхме много впечатлени от качеството и потока от посетители и през трите дни! Преди, на други изложения, щяхме да имаме един добър ден, но присъствието на PPMA тази година даде това, за което се надявахме и повече. Времето ще покаже как ще се материализират възможните клиенти, но ние си тръгнахме щастливи и очакваме с нетърпение да конвертираме повечето взети потенциални клиенти, ”- VICTORIA GRANT, ДВИ ЕЗИЧЕН АДМИНИСТРАТОР ЗА ПРОДАЖБИ, SWANSTONE LTD;

„Открихме, че шоуто е най-доброто ни изложение през всичките ни 45 години производство в Обединеното кралство, предлагащо решения за обработка на продукти, тъй като всъщност приемахме поръчки на нашия щанд през първите няколко часа от откриването на шоуто поради нашите демонстрации на живо“, - ROY FOWLER, ДИРЕКТОР, UPM конвейери;

„Тази година премина много, много добре. Излагаме на изложението от 10 години и днес - вторият ден на изложението - имаме рекорден брой водещи клиенти. Това е чудесна платформа за ангажиране с правилното качество на хората “, - ДАН РОССЕК, УПРАВИТЕЛ НА МАРКЕТИНГ В БЪЛГАРИЯ, OMRON EUROPE

Аудитория и статистика

PPMA Show Бирмингам постига доста в рамките на три дни. Средно има 350 изложители и 8000 международни търговски посетители. Изложбените зали са домакини на около 1500 марки и една от най-силните страни на изложението са работещите дисплеи на машини, които позволяват на посетителите да видят продукти в действие.

PPMA Show Birmingham е любезно подкрепен от Актуализация на машините, OAL, Control Engineering UK, IPI, FP, Производство на храни, Опаковъчни новини и много други. Привлечената аудитория включва висше и средно ръководство. Помислете за изпълнителни директори, управляващи директори, директори и мениджъри. Професионалният профил включва опит в инженерството, производството, проектирането, закупуването, обработката и управлението на проекти.

Настаняване

Подредете своите хотелски резервации за PPMA Show Birmingham рано, за да се насладите не само на качествени, но и на щедри оферти и отстъпки. Винаги има голямо състезание за хотели в Бирмингам, така че нека Trade Fair Trips ltd се справи със спецификите на вашето посещение. Имаме опит с настаняването в хотели за бизнес пътувания и знаем как да постигнем перфектния баланс между цена и местоположение.

Нашият екип доставя хотели в близост до NEC в рамките на вашата предпочитана ценова категория. Направете резервация за хотел по време на PPMA Show Birmingham, което намалява разходите и ви свързва с обществения транспорт за кратко пътуване до работното място. Trade Fair Trips ltd подкрепя нашите клиенти и в други области. Независимо дали трябва да изградите своя щанд или искате да резервирате съоръжения за срещи, ние сме до вас, за да представим гъвкаво решение.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА