Posidonia
Posidonia

Posidonia

New Dates
6 юни 2022 - 10 юни 2022
Greece , Athens

General Information

Organizer

Posidonia Exhibitions SA

Event website

Posidonia

Frequency

2 years

Posidonia Map

Past Editions

4 - 8 Jun POSIDONIA 2018

6 - 10 Jun POSIDONIA 2016

Posidonia е международно изложение за океанография и корабостроене. То е ключово място за срещи на представителите на гръцкото корабоплаване и международните експерти в сферата на транспорта. По време на събитието имате директен достъп до гръцката флота и до международните лидери в бранша. Те представят своите най-нови продукти и услуги: резервни части; оборудване за пристанища; аксесоари за лодки и кораби. Заедно с това се провеждат множество конференции, семинари, дискусии и дебати. Част от изложението са още: Posidonia Cup, Posidonia Golf Tournament, Posidonia Shipsoccer.

В последното издание на изложението участват над 1 800 изложители и повече от 19 000 посетители. Мястото е отлично за създаване на контакти и партньорства, сключване на сделки и забавление.

Ние сме специалисти в търсенето онлайн на хотели за международни изложения и в организацията на групови и индивидуални бизнес пътувания. Поверете търсенето на хотели в Атина на нас. Ще ви предложим настаняване в най-добрите хотели за Posidonia 2020, летищен трансфер, кола под наем, информация за обществения транспорт, конферентна зала.

С нас пътуването ви е спокойно, удобно и изгодно. Обадете ни се, „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА