Your free enquiry
Posidonia

Posidonia

Athens, Greece
Индустрия
Индустрия:
Shipping, Shipping engineering
Organizer
Organizer:
Posidonia Exhibitions SA
Event website
Event website:
Posidonia
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

В ход са ранни планове за възстановяване на Posidonia в Атина, Гърция, през 2024, тъй като организаторите се надяват, че пандемията от коронавирус ще бъде овладяна дотогава. Новите дати за физическото издание са насрочени за 3-ти - 7-ми юни в Metropolitan Expo. Поради подобряващата пандемична обстановка, Гърция няма национални или пътнически ограничения. 

Въведение

Posidonia е изложението за корабоплаване за гръцките експерти в корабоплаването от въвеждането му през 1969 г. Днес е признато като основна платформа за експерти по международни превози да се срещат, купуват и обменят опит в лицето на постоянно променящата се индустрия поради икономически, политически и екологични причини. Предлагате пълната широчина на продукта от различни модели лодки, катамарани, лодки, ветроходни лодки, спасителни лодки, яхти и гребни лодки до технологии, компоненти и резервни части. Търговските посетители имат достъп до целия гръцки флот, който е най-големият търговски пазар в света. Това не е възможност някой в ​​морския сектор да пропусне пръстите си, тъй като това означава доходоносни сделки за милиони. Също така искаме да подчертаем, че Poseidonia е много повече от чисто бизнес събитие. Преди дори да започнат делови процедури, има поредица от състезания като ветроходна регата за купа Posidonia и състезание за бягане Posidonia.

Логистика

Posidonia пристига в слънчева Атина, Гърция на всеки две години, за да донесе най-новото и най-новаторското в корабоплаването. Изданията се появяват в четни години и продължават общо пет дни в началото на юни. Posidonia Exhibitions S.A. организира престижното международно изложение за корабоплаване, което се провежда извън съвременните съоръжения на Атина Метрополитън Експо. Вратите са отворени само за професионални посетители и работното време е планирано за 10:30 сутринта до 19:00 вечерта рано, въпреки че тези часове могат да бъдат променени. Също така имайте предвид, че тези времена не важат за спортните събития, насрочени около изложението. Атинското столично изложение е удобно разположено точно на международното летище в Атина „Elefterios Venizelos“ в Спата. Изложбените площи имат отлични връзки с метрото и крайградската железопътна система за лесно пътуване до града.

Какво казват хората

• „Наистина се насладихме на тазгодишното събитие. Беше много зает и много активен и сме силно впечатлени от продължаващата сила на гръцката корабоплавателна общност, която притежава 17 процента пазарен дял от флота в световен мащаб, много впечатляващ рекорд, който е нараснал през последните десет години с 13 процента “- Стивън Гордън, управляващ директор, Clarksons Research;

• „Посидония 2018 е много по-натоварена, по-голяма и по-добра от предишните години. Познавам толкова много професионалисти в корабоплаването от Китай, които дойдоха тази година. Това е фантастично, много по-добро от предишните години, ”- Стивън Джанг, ръководител на отдел за ремонт и преустройство, COSCO Shipping

• „Винаги е фантастично да си в Посидония, за нас това е събитието на годината и е прекрасно да бъдеш част от него. Качеството на изложбата и нейните посетители е много високо, с всяка изминала година става все по-добро. Всички различни семинари и конференции спомогнаха за повишаването на профила на Посидония и виждаме много по-голямо влияние на морски служители и мениджъри на високо ниво, които минават покрай нашия щанд “, - Ник Браун, директор„ Комуникации “, Bureau Veritas

Аудитория и статистика

Има големи спонсори на изложбата като Съюза на гръцките корабособственици и гръцкото министерство на морското дело и островната политика. Това е причина Посидония да се представя толкова добре. Помага и това, че гръцкият флот е най-големият в света. Понастоящем Гърция управлява 20% от глобалния и 50% от европейския капацитет по отношение на корабоплаването и това е най-голямото привличане за корабостроители, доставчици на морски услуги, експерти, инженери и доставчици на морско оборудване и информационни технологии. Последното издание видя над 2000 изложители и 23 000 търговски посетители от 104 държави и територии.

Настаняване

Направете перфектната хотелска резервация за Посидония още днес с Trade Fair Trips ltd? Имаме опит в предоставянето на хотелски стаи за бизнес пътници и знаем как да обикаляме Атина. Нашата база данни включва бизнес хотели, хостели и бутикови апартаменти навсякъде в града. Кажете ни колко души са във вашата партия и колко сте готови да платите. Ние се справяме с останалото! Клиентите искат най-доброто като цена и местоположение, затова винаги изпращаме списък с хотели в близост до Атина Метрополитън Експо с превъзходни връзки с обществения транспорт. Освен вашата хотелска резервация за Посидония, Trade Fair Trips ltd може да ви помогне с логистиката. Нуждаете ли се предварително от съоръжения за срещи на място? Искате ли екип да събере изложбения ви щанд? Ние сме на работа! Всичко, което трябва да направите, е да ни се обадите и ние ще изпратим предложение за макет в рамките на един работен ден.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на Posidonia за 2022 се проведе като изложение "лице в лице" между 06.06.2022 и 10.06.2022. То се състоя в Athens Metropolitan Expo SA, който се отличаваше с мерки за безопасност срещу Ковид-19. Предпазните мерки включваха честа дезинфекция на пространствата за провеждане на събитието и необходимостта участниците да извършват редовна дезинфекция на ръцете. Posidonia 2022 отбеляза голям успех. Сред факторите, които допринесоха за това, бяха високите нива на участие. На Posidonia 2022 се представиха 1 964 изложители от 88 държави, като 1 514 от фирмите-изложители пътуваха от чужбина. 24 от държавите имаха национални павилиони, където можеха да представят изделията и услугите си пред 28 892 търговски посетители от 103 държави. Посетителите представляваха 5 континента - Азия, Европа, Африка, Южна и Северна Америка. На събитието присъстваха 10 094 представители на медиите.   

Full list of
hotels for
Posidonia

Book Now
How to get to Posidonia
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Athens Airport (Летище Атина)

Не е препоръчително при пътуване от Athens Station (Гара Атина)

 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Athens Airport (Летище Атина)

35 минути при пътуване от Athens Station (Гара Атина)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Athens Airport (Летище Атина)

50 минути при пътуване от Athens Station (Гара Атина)

 

Similar trade shows