Plaza Culinaria 2023

Plaza Culinaria 2023

Food & Beverage, Wines
Freiburg, Germany
10-12 Nov 2023
Организатор:
Messe Freiburg
Място на провеждане:
Messe Freiburg
Честота:
1 year
Уебсайт:
Plaza Culinaria

Най-значимото кулинарно изложение в Южна Германия

Plaza Culinaria - актуализация

Messe Freiburg ще бъде домакин на Plaza Culinaria за 2023. Търговското изложение ще се проведе на живо между 10.11.2023 и 12.11.2023. На мястото на провеждане няма да бъдат представени най-новите мерки за безопасност, свързани с коронавируса. Това се дължи на отмяната от страна на Германия на свързаните с пандемията ограничения, включително тези за пътуване.

Въведение

Plaza Culinaria е частен фестивал, който празнува изискани ястия и храни от висок клас, а също и търговска платформа за ресторанти и барове, както и домашни готвачи и семейни домакинства. Това е спокойна и привлекателна атмосфера с много неща за откриване и много за стимулиране на сетивата на посетителите.

Изложителите могат да се изправят лице в лице със своята целева аудитория и по-големи купувачи едновременно. Всичко това превърна Plaza Culinaria в най-важното кулинарно изживяване и панаир на продажбите в Южна Германия. Синигел, който е гордо носен. Първият панаир се състоя преди шестнадесет години през 2004 г. и Plaza Culinaria не спира да расте или да привлича нови посетители от цяла Германия.

По отношение на продуктите посетителите могат да открият всичко и всичко, което пожелаят - конфитюри, сайдер, пивоварни, шампанско, кетъринг услуги, кафе, различни сирена, колбаси, ножове и други аксесоари, декорация, пури, кухненско оборудване, чай, вино, съдове за хранене, книги за готвене и др.

Логистиката

Plaza Culinaria изчерпва Messe Freiburg всяка година от началото на 2000-те в средата на ноември. Международният панаир на храните отваря широко вратата си за широката публика за общо три дни, където те могат да изпитат пълната широта на кулинарните изкушения.

Денят на откриването започва в 14:00 ч. И завършва в 23:00 ч. Вторият и третият ден започват в 10:00 сутринта и имат следните часове за затваряне - 23:00 вечерта и 20:00 вечерта. Plaza Culinaria е съвместен проект между FWTM (Freiburg Wirtschaft Touristik und Messe) и Messe Freiburg. Messe Freiburg е добре свързан с обществения транспорт, тъй като има трамвайна линия (4), която обслужва изложбения център, а също така имате и Breisgau - S-Bahn както от централната жп гара, така и от гара Kaiserstuhl. Винаги имате достъп до редовен и бърз градски транспорт.

Какво казват хората

„Плаза Кулинария е идеалната платформа за връчване на награда за удоволствие. Тук са правилните гости, един професионален екип на панаирите и по този начин най-добрите условия за награда за удоволствие с този формат “, казва Hansjörg Mair, управляващ директор на Шварцвалд туризъм;

„С иновативните, нови концепции на Food Rockerz, от една страна, и познатите крайъгълни камъни като готварските шоута, от друга, Plaza Culinaria отново е готова да посрещне гостите си по възможно най-добрия начин“, казва Даниел Стровицки, управляващ директор на FWTM;

„Ние сме много малки. Имаме само няколко маси и седалки, така че е отлично за нас да можем да представяме нашата марка. Днес съм тук, защото имам две демонстрации на готвене и публиката беше много възприемчива и отворена. Атмосферата тук е толкова приветлива. Всички тези вкусни миризми се носят от всеки ъгъл “, казва звездният готвач Мария Грос.

Аудитория и статистика

Както при повечето панаири на храни, Plaza Culinaria осигурява непрекъснат пешеходен трафик през всичките си три дни и в този случай броят надхвърля общо 43 000 посетители. Това определено е добра новина за 360 изложители, които резервират щанд за панаира на храните, защото те са в състояние да генерират директни продажби, да рекламират и пускат нови продукти.

Plaza Culinaria повишава профилите на изложителите, повечето от които са местни за града и региона и могат да използват маркетингов тласък от време на време. Публиката се състои предимно от широката общественост, семейства с деца и хранителни продукти, заедно с купувачите от сектора на баровете и ресторантите. Географски посетителите идват от Южна Германия, Елзас и Северна Швейцария.

Настаняване

Обичайно е Фрайбург да се пълни с извънградски жители за Plaza Culinaria, така че интересът към достъпни хотели по време на панаира е значителен. Вместо да отделяте цялото си време и ресурси за осигуряване на вашата онлайн резервация на хотел за Plaza Culinaria, оставете изследването на нас. Trade Fair Trips ltd изготвя списък с подходящи хотелски цени за вашия бюджет и работи за вашето цялостно удобство.

Резервирайте с лекота хотели в близост до Messe Freiburg и сведете пътните разходи до минимум. Толкова е лесно да организирате вашето бизнес пътуване и нещо повече - ние обслужваме всяка ценова точка от бюджета до лукса. Trade Fair Trips ltd разширява вашето пътуване в Plaza Culinaria с допълнителни услуги като резервации за съоръжения за срещи предварително. Клиентите също идват при нас, за да изградят своите панаирни щандове. Правим това и много повече на цени, на които можете да се доверите.

Доклади за предишните издания

2021

Plaza Culinaria 2021 се проведе като изложение на живо при строги 3G условия на безопастност. Това включваше участниците  да поддържат социална дистанция от 1,5 метра. Те също така трябваше да покажат преди влизането си документи като отрицателни резултати от тестове. Изданието включваше около 20 000 участници.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Basel-Mulhouse-Freiburg Airport (Летище Базел-Мюлуз-Фрайбург)

30 минути при пътуване от Freiburg Hauptbahnhof (Централна гара Фрайбург)

 

С кола
С кола:

50 минути при пътуване от Basel-Mulhouse-Freiburg Airport (Летище Базел-Мюлуз-Фрайбург)

6 минути при пътуване от Freiburg Hauptbahnhof (Централна гара Фрайбург)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Basel-Mulhouse-Freiburg Airport (Летище Базел-Мюлуз-Фрайбург)

12 минути при пътуване от Freiburg Hauptbahnhof (Централна гара Фрайбург)

 

map

Хотели около Plaza Culinaria

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Plaza Culinaria 2023 Freiburg JFM Hotel Lorrach bei Basel Lorrach при поискване Заявка
Plaza Culinaria 2023 Freiburg Colmar Hotel Colmar при поискване Заявка
Dorint An den Thermen Freiburg Freiburg при поискване Заявка
Hotel Ganita Weil am Rhein при поискване Заявка
Hotel Bristol Mulhouse при поискване Заявка
BASE1 Hotel Grenzblick Lorrach при поискване Заявка
Ibis Mulhouse Centre Ville Mulhouse при поискване Заявка
Hotel Oberkirch 3.1 Freiburg при поискване Заявка
Plaza Culinaria 2023 Freiburg Premiere Classe Colmar Nord - Houssen Colmar при поискване Заявка
Plaza Culinaria 2023 Freiburg Mercure Hotel Freiburg am Munster 3 Freiburg при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Plaza Culinaria 2023 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.