Your free enquiry
Plaza Culinaria

Plaza Culinaria

Freiburg ,Germany
индустрия
индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Messe Freiburg
Event website
Event website :
Plaza Culinaria
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

Plaza Culinaria е частен фестивал, който празнува изискани ястия и храни от висок клас, а също и търговска платформа за ресторанти и барове, както и домашни готвачи и семейни домакинства. Това е спокойна и привлекателна атмосфера с много неща за откриване и много за стимулиране на сетивата на посетителите.

Изложителите могат да се изправят лице в лице със своята целева аудитория и по-големи купувачи едновременно. Всичко това превърна Plaza Culinaria в най-важното кулинарно изживяване и панаир на продажбите в Южна Германия. Синигел, който е гордо носен. Първият панаир се състоя преди шестнадесет години през 2004 г. и Plaza Culinaria не спира да расте или да привлича нови посетители от цяла Германия.

По отношение на продуктите посетителите могат да открият всичко и всичко, което пожелаят - конфитюри, сайдер, пивоварни, шампанско, кетъринг услуги, кафе, различни сирена, колбаси, ножове и други аксесоари, декорация, пури, кухненско оборудване, чай, вино, съдове за хранене, книги за готвене и др.

Логистиката

Plaza Culinaria изчерпва Messe Freiburg всяка година от началото на 2000-те в средата на ноември. Международният панаир на храните отваря широко вратата си за широката публика за общо три дни, където те могат да изпитат пълната широта на кулинарните изкушения.

Денят на откриването започва в 14:00 ч. И завършва в 23:00 ч. Вторият и третият ден започват в 10:00 сутринта и имат следните часове за затваряне - 23:00 вечерта и 20:00 вечерта. Plaza Culinaria е съвместен проект между FWTM (Freiburg Wirtschaft Touristik und Messe) и Messe Freiburg. Messe Freiburg е добре свързан с обществения транспорт, тъй като има трамвайна линия (4), която обслужва изложбения център, а също така имате и Breisgau - S-Bahn както от централната жп гара, така и от гара Kaiserstuhl. Винаги имате достъп до редовен и бърз градски транспорт.

Какво казват хората

„Плаза Кулинария е идеалната платформа за връчване на награда за удоволствие. Тук са правилните гости, един професионален екип на панаирите и по този начин най-добрите условия за награда за удоволствие с този формат “, казва Hansjörg Mair, управляващ директор на Шварцвалд туризъм;

„С иновативните, нови концепции на Food Rockerz, от една страна, и познатите крайъгълни камъни като готварските шоута, от друга, Plaza Culinaria отново е готова да посрещне гостите си по възможно най-добрия начин“, казва Даниел Стровицки, управляващ директор на FWTM;

„Ние сме много малки. Имаме само няколко маси и седалки, така че е отлично за нас да можем да представяме нашата марка. Днес съм тук, защото имам две демонстрации на готвене и публиката беше много възприемчива и отворена. Атмосферата тук е толкова приветлива. Всички тези вкусни миризми се носят от всеки ъгъл “, казва звездният готвач Мария Грос.

Аудитория и статистика

Както при повечето панаири на храни, Plaza Culinaria осигурява непрекъснат пешеходен трафик през всичките си три дни и в този случай броят надхвърля общо 43 000 посетители. Това определено е добра новина за 360 изложители, които резервират щанд за панаира на храните, защото те са в състояние да генерират директни продажби, да рекламират и пускат нови продукти.

Plaza Culinaria повишава профилите на изложителите, повечето от които са местни за града и региона и могат да използват маркетингов тласък от време на време. Публиката се състои предимно от широката общественост, семейства с деца и хранителни продукти, заедно с купувачите от сектора на баровете и ресторантите. Географски посетителите идват от Южна Германия, Елзас и Северна Швейцария.

Настаняване

Обичайно е Фрайбург да се пълни с извънградски жители за Plaza Culinaria, така че интересът към достъпни хотели по време на панаира е значителен. Вместо да отделяте цялото си време и ресурси за осигуряване на вашата онлайн резервация на хотел за Plaza Culinaria, оставете изследването на нас. Trade Fair Trips ltd изготвя списък с подходящи хотелски цени за вашия бюджет и работи за вашето цялостно удобство.

Резервирайте с лекота хотели в близост до Messe Freiburg и сведете пътните разходи до минимум. Толкова е лесно да организирате вашето бизнес пътуване и нещо повече - ние обслужваме всяка ценова точка от бюджета до лукса. Trade Fair Trips ltd разширява вашето пътуване в Plaza Culinaria с допълнителни услуги като резервации за съоръжения за срещи предварително. Клиентите също идват при нас, за да изградят своите панаирни щандове. Правим това и много повече на цени, на които можете да се доверите.

Full list of
hotels for
Plaza Culinaria

Book Now
How to get to Plaza Culinaria

Similar trade shows