photokina
photokina

photokina

New Date
18 май 2022 - 21 май 2022
Germany , Köln

General Information

Organizer

Koelnmesse GmbH

Event website

photokina

Frequency

1 year

photokina Map

Photokina е единственото международно изложение, което представя всички визуални медии и техники за снимане, и е отворен за професионалисти и крайни потребители. Изложителите са разделени в пет тематични секции:

  • камери, обективи и оборудване;
  • осветление, светкавици и стативи;
  • магазини и доставки;
  • обработка на снимки;
  • печат, щамповане, рамкиране.

Тук професионалистите задават тенденциите, а потребителите се запознават с новостите в света на фотографията. Предвидени са и събития за любители фотографи и крайни клиенти, и за специалисти, които обсъждат свързаните със световната фотография теми, проблеми, иновации. Мястото е подходящо за сключване на сделки, създаване на партньорства. Особено важно е за млади фотографи, които могат да създадат отлични професионални връзки и да се докоснат до корифеите в областта. В последното издание на изложението участват около 1074 изложители от 51 страни и 185 000 посетители от 160 страни.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн за събитието с наша помощ. Ние ще ви предложим настаняване в подходящите хотели в Кьолн и ще направим вашите хотелски резервации за Photokina. Ще се погрижим и за всичко останало. Пътувайте удобно и изгодно с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА