photokina

photokina

Филми и медии Фотография
Организатор:
Koelnmesse GmbH
Честота:
1 year
Уебсайт:
photokina

Въведение

Експертите и производителите в областта на фотографията избират една международна изложба, която да хвърли подкрепата си назад - photokina. След дебюта си за пръв път през 1950 г., photokina се доказа като еднократно събитие за изучаване на най-новите индустриални новини, като видя следващото поколение продукти, лансирани и пробиващи на нови пазари. Говорим за 70 години успех и оставане на върха на истинските иновации и възможности за генериране на продажби.

Без значение къде по веригата на стойността се окажете, тук има възможност. Продуктовото портфолио модели камери, 3D печат, филмови камери, свързаност, CGI, прожектори за мобилни изображения, филмови технологии, осветление, фото чанти, карти с памет, системи за минилаборатория и устройства за съхранение. На photokina един от основните акценти ще бъдат смартфоните. Причината за това е, че те са „винаги налични камери“. Това ги прави една от най-използваните непрофесионални опции за изображения.

Логистиката

Кьолн, Германия е домът на фотокина, където събитието се представя ежегодно през пролетта. Едва наскоро организаторите решиха да превключат фотокината от двугодишно на ежегодно събитие. Изданията обикновено се определят през месец май и програмирането обхваща четири пълни дни. Като официални организатори обслужват Асоциацията на немската фотоиндустрия съвместно с Koelnmesse, последният от които също е домакин на изложбата.

Приемът се дава на професионални посетители и широката публика. Посетителите могат да получат достъп до помещенията от 10:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед през първите три дни, тъй като заключителният ден завършва в 20:00 ч. Ако се придвижвате в Кьолн без кола, вие сте разглезени от избора, когато става въпрос за системата на обществения транспорт. Можете да стигнете до Koelnmesse по множество начини - метро, ​​трамвайни линии и четири градски железопътни линии, които се движат редовно.

Какво можете да очаквате като изложител

Фокусът пада върху вас, тъй като photokina е двигател за бизнес преговори. Можете да изведете името си не само в професионалните кръгове, но и да изградите много ценна връзка с крайните потребители. Това е докладване и видимост, които рядко можете да откриете другаде;

Лесно сте да се идентифицирате. Лесно е да се изгубите при разбъркването на големи изложби, но сте точно там, където трябва да бъдете на photokina. Изложбеното пространство е разделено на тематични светове, които водят само квалифицирани посетители до вашия щанд - Capturing Unlimited, Lighting Unlimited, Presenting Unlimited, Creating Unlimited и Discovering Unlimited;

Допълнете опита си на изложбения щанд с изключително информативното програмиране, насрочено по време на фотокина. Имате толкова много възможности, а двете, които виждаме като акценти, са поредицата лекции за професионалисти и Imagining Innovation Conference.

Аудитория и статистика

Колко добра е точно фотокината за вашия бизнес? Вие сте в уникална позиция да бъдете един от малкото, относително погледнато, изложители (малко над 800 изложители) и да изложите своята марка и продукти на масивна аудитория (много над 180 000 посетители - както професионалисти, така и широката публика). Това съотношение отваря вратите за по-добра видимост, по-малко пряка конкуренция и по-квалифицирани клиенти.

Това не е за пренебрегване и photokina е дом на невероятни гиганти. Nikon, Canon и Fujifilm имат всички щандове. Това означава, че това е мотивация за професионалистите да бъдат там от всяка част от веригата на стойността, което те правят. Ще се срещнете с дистрибутори, търговци на едро, доставчици на услуги и вносители и износители.

Настаняване

Тъй като ще присъстват хиляди посетители, имате нужда от помощта на Trade Fair Trips Ltd за правилната грижа за вашите организирани пътувания. За времето, в което екипът ни от специалисти съществува, ние бяхме надежден вариант за бизнес пътувания на много клиенти. Открийте всички най-добри хотелски цени по време на фотокина, които са избрани с оглед на конкретния Ви бюджет, и вземете най-подходящото хотелско настаняване в Кьолн, Германия.

Изложителите се нуждаят от ефективност в ежедневието си, поради което ние избираме хотели в близост до Koelnmesse и гарантираме, че сте добре свързани с обществения транспорт. Освен вашата хотелска резервация за фотокина, Trade Fair Trips ltd помага във всички логистични въпроси. Обадете ни се, за да организираме съоръжения за срещи или да ни наемете да извършим сградата на вашия изложбен щанд. Каквото и да се нуждаете, ние сме тук, за да ви предоставим.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до photokina Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.