Your free enquiry
Parcel+Post Expo

Parcel+Post Expo

Amsterdam, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Логистика и Транспортно инженерство, Товаро-разтоварна дейност, Съхранение
Organizer
Organizer:
UKIP Media & Events Ltd
Event website
Event website:
Parcel+Post Expo
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за изложението Parcel+Post Expo

Между 24.10.2023 и 26.10.2023 ще се проведе изданието на Parcel+Post Expo през 2023. Събитието ще бъде организирано като изложение лице в лице. RAI Amsterdam засега няма да прилага строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на отпадането на ограниченията, свързани с пандемията.

Въведение в Parcel+Post Expo

Parcel+Post Expo е международно изложение, съчетано с конференция за пощенски и куриерски услуги. Представители на световния пощенски и куриерски бизнес презентират най-новите си продукти и услуги – от системи за сортиране на колети до електрически превозни средства за доставки. По време на конференцията се разглеждат важни и актуални за индустрията въпроси. Участници в събитието са изпълнителни директори и мениджъри, взимащи решения, доставчици, купувачи, национални и частници пощенски оператори, фирми за куриерски услуги. В последното издание на изложението участниците са около 2 000 от 73 страни, включително Русия, Корея, Австрия, САЩ, Белгия, Великобритания, Уругвай, Полша и Финландия. Конференцията е привлякла над 3 500 посетители от 85 страни.

Резервирайте хотел за Parcel+Post Expo с наша помощ. Ние ще ви предложим настаняване в удобни и изгодни хотели в Амстердам, и ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Можем да организираме също вашия летищен трансфер, да ви осигурим кола под наем или да ви дадем информация за обществения транспорт. С нас пътувате по-изгодно, спокойно и комфортно.

Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания на Parcel+Parcel Expo

Издание 2021

Изданието на Parcel+Post Expo през 2021 се проведе като хибридно изложение - експозиция на живо, допълнена от дигитална платформа. Изложението се състоя между 12-ти и 14-ти октомври 2021. Хибридното изложение се проведе в Messe Wien във Виена. Мястото на провеждане приложи строги мерки за превенция на Covid-19, като например 3G политика за влизане. От участниците се изискваше да покажат документи, като например отрицателни резултати от тестове, преди да влязат на мястото на събитието. На събитието бяха представени общо 122 държави. Сред участниците имаше над 140 изложители и над 100 лектори.

Full list of
hotels for
Parcel+Post Expo

Book Now
How to get to Parcel+Post Expo

Similar trade shows