Paperworld
Paperworld

Paperworld

New Date
17 апр 2021 - 20 апр 2021
Germany , Frankfurt am Main

General Information

Organizer

Messe Frankfurt GmbH

Event website

Paperworld

Frequency

1 year

Paperworld Map

Past Editions

25 - 28 Jan Paperworld 2020

26 - 29 Jan Paperworld 2019

27 - 30 Jan Paperworld 2018

28 - 31 Jan PAPERWORLD FRANKFURT 2017

30 Jan - 2 Feb PAPERWORLD FRANKFURT 2016

Paperworld е събирателно място за производителите на офис оборудване и канцеларски материали. На този международен търговски панаир се срещат, обменят идеи и демонстрират своите иновации най-големите и малки, но интересни фирми в бранша. Специалистите смятат Paperworld за отлична маркетингова платформа и за едно от най-добрите места, на които да се информирате за новостите при офис оборудването и канцеларските материали по света. Съпътстващата му програма включва интересни презентации на професионални теми, както и тържествена част и награди.

Ако планирате да го посетите, обърнете се към нас за организацията на пътуването си. Ние сме специалисти в тази сфера – „Трейд Феър Трипс” ЕООД.

Можете и сами да търсите онлайн хотели, но това ще ви отнеме време, а и вероятно ще се натъкнете на стандартните предложения за цени и нощувки. Ние работим с най-добрите хотели за Paperworld и разполагаме с голяма база данни на хотели във Франкфурт. Можем да ви предложим комфортно настаняване на много изгодни цени. А и ще ви спестим време. Просто ще се заемем с всичко – самолетните билети, резервацията на хотел или апартамент, организирането на придвижването ви в града, наемането на конферентна зала или зала за преговори и срещи, ако е необходима такава.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА