Most booked hotels
Your free enquiry
Paperworld

Paperworld

Frankfurt am Main ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Книги, Хартия, Печат, Графичен дизайн
Organizer
Organizer :
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website :
Paperworld
Frequency
Frequency:
1 year

Любителите на канцеларски материали ще трябва да изчакат още четири месеца за изданието на Paperworld през 2021 г. и въпреки това то ще бъде онлайн. Дигиталното събитие ще продължи на 20 април. Цикълът от събития ще се възобнови от 29 януари до 1 февруари 2022 г. в Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия.

Въведение

Paperworld - понякога наричан Paperworld Frankfurt - е водещият международен търговски панаир за всичко, свързано с хартия, от канцеларски материали до офис консумативи. Търговският панаир излезе за първи път на сцената през 1997 г. и жъне успех от самото начало като място за среща между професионалисти и производство на стационарни, писмени инструменти и офис консумативи.

Установили сте производители на марки и международни новодошли, които се конкурират с иновативни продукти в множество категории, включително училищни пособия, дребни кожени изделия, шаблони, материали за рисуване, инструменти за рисуване, касети с мастило, пликове, химикалки, копирни машини, копирна хартия, декоративни филми, инструменти за писане , маркери, мастилено-струйна хартия и етикети. Въпреки че смартфоните и компютрите са вездесъщи, хартиената индустрия е толкова актуална благодарение на възраждането на използването на преносими компютри и предпочитанията за начин на живот към устойчивост. Това поставя Paperworld в центъра на така необходимата промяна и проследява възникващите тенденции.

Логистиката

Както може би се досещате от името му, Paperworld се организира във Франкфурт, Германия и се провежда всяка година в началото на календарната година. Това означава, че изданията обикновено пристигат във втората част на януари и продължават общо четири дни. Paperworld се случва съвместно с две други свързани събития - Creativeworld и Christmasworld.

Messe Frankfurt поема двойната отговорност да бъде официален организатор и място на домакинство. Търговските посетители могат да се разхождат из залите от 09:00 сутринта до 18:00 следобед през първите три дни и до 17:00 часа през последния ден. Шофирането до Messe Frankfurt не представлява предизвикателство, но в случай, че искате да използвате обществения транспорт - имате много възможности. Франкфурт разполага с една от най-добрите системи за обществен транспорт, така че сте разглезени от избора. Можете да вземете метро линия 4, трамваи 16 и 17 и S3, S4 и S6 крайградски влакови линии.

Какво казват хората?

  • „Paperworld за пореден път потвърди позицията си на водещ международен търговски панаир. Експортната бизнес стъпка е изпълнена според нашите очаквания. Приветствахме посетители от САЩ, Европа, Азия и Австралия. Почувствахме по-силен отговор от Южна Америка, ”каза Александра Бач, главен изпълнителен директор, Online Schreibgeräte;
  • „Имахме наистина добър Paperworld: очакванията ни бяха надминати. Човекопотокът на нашия щанд беше много висок. Успяхме да приветстваме всички наши основни клиенти от Европа и също така да спечелим нови потенциални клиенти от Африка и Близкия изток.“ каза Матиас Шумахер, директор Международни продажби и управление на ключови акаунти, Потребители и занаятчии, tesa SE
  • „Много сме доволни от хода на панаира. Човекопотокът в зала 3.0 е много добра и външната страна е добре посетена. Paperworld е правилната платформа, особено за да достигне до международни клиенти.“ каза Мартина Шнайдер, ръководител на връзки с обществеността, Schneider Schreibgeräte.

Аудитория и статистика

Като изложител, цифрите са най-важната информация за търговски панаир и ние ще ви дадем номерата за присъствие на Paperworld. Последното издание видя продукти от общо над 1660 изложители, докато професионалната аудитория се увеличи до повече от 32 000 търговски посетители - добро съотношение и статистика, която се очаква да нарасне следващата година. Нивото на международност на търговските посетители е 69% и ще срещнете купувачи от общо 64 държави.

Що се отнася до фона на споменатите купувачи, нека да проучим. Организаторите отбелязват, че Paperworld е популярен сред индустриалните компании и доставчиците на услуги, търговията с книги и книговезки, бутици за подаръци, търговия с интериорен дизайн и декорация, фирми за онлайн и пощенски поръчки, универсални магазини и супермаркети и големи търговски организации.

Настаняване

Не оставяйте уговорките си за пътуване за последната минута. Вместо това вземете Trade Fair Trips ltd, за да подготвите специални оферти рано! Това, за което сме специализирани, е поръчкова туристическа услуга, която отговаря на вашите нужди - това надхвърля престоя ви във Франкфурт. 

Не знаете кой ще изгради вашия щанд? Оставете логистиката на нас. Ние вземаме вашия ценови диапазон, предпочитания по местоположение и идеален тип стая и създаваме персонализирани оферти за настаняване в хотел за Paperworld. В резултат на това плащате по-малко и по-лесно пътувате до панаира - правилните условия за задържане на енергия и фокус. Уверете се, че имате най-добрите шансове да се откроите и да не оставяте нищо на случайността, включително вашия избор в хотели.

Full list of
hotels for
Paperworld

How to get to Paperworld

Similar trade shows