Your free enquiry
P-MEC

P-MEC

Barcelona, Spain
Индустрия
Индустрия:
Биотехнология, Наука и изследователска дейност
Organizer
Organizer:
United Business Media
Event website
Event website:
P-MEC
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

P-MEC 2023 ще се проведе по график между 24.10.2023 г. и 26.10.2023 г. Събитието ще се състои във Fira Barcelona Gran Via в Барселона, Испания. Към момента няма ограничения, свързани с пандемията, по отношение на местоположението на събитията в Испания. По същия начин няма въведени ограничения за пътуване.

Въведение

Въпреки че CPhI Worldwide работи от 1990 г., едва през 2005 г. P-MEC се проведе за първи път в Мадрид. Това изложение се фокусира върху автоматизацията и фармацевтичното оборудване. Представените тук продуктови групи са разнообразни - строителни услуги, оборудване за чисти помещения, лабораторно оборудване, лабораторни продукти, почистващи машини, дозиращо оборудване, дозиращи системи, пълнители, машини за пълнене, филтри, опаковъчно оборудване, технология за автоматизация на процесите, преработвателни предприятия и роботика.

Важно е да се отбележи, че P-MEC е официално най-бързо развиващото се събитие в рамките на CPhI Worldwide и предоставя на производителите звездни възможности да откриват клиенти и да разширяват обхвата на пазара в Европа и извън нея. Само за две години изложението е удвоило размера си, което би трябвало да сигнализира на изложителите, че P-MEC е плодородна почва за генериране на потенциални клиенти и изграждане на разпознаваемост на марката. И накрая, P-MEC постига пълно взаимодействие с останалите подсъбития и посетителите могат да изпитат цялата верига на стойността под един покрив.

Логистиката

P-MEC заедно с CPhI Worldwide, ICSE, InnoPack и FDF се организират веднъж годишно през есента, около октомври или началото на ноември. Групираните международни изложения пътуват из Европа в различни големи градове, като всяко издание продължава общо три дни. Предстоящото издание на P-MEC ще се случи от Милано, Италия, а процедурите ще се проведат във Fiera Milano. Все още няма обявено работно време и посетителите ще трябва да се регистрират близо до премиерата на шоуто.

UBM EMEA служи като официален организатор на групата изложения. Fiera Milano се оказва в сърцето на града, което означава, че има много хотели, разположени на пешеходно разстояние. Общественият транспорт също е добре организиран. Вие сте разглезени от избора между Underground ATM Red Line M1 и станция Rho Fiera, която се обслужва от линии S5, S6 и S11.

Какво казват хората?

  • „CPhI е едно от най-важните събития във фармацевтичната индустрия: Ако сте във фармацевтичната индустрия, присъствието на CPhI е задължително. Ако вашият бизнес е свързан с фармацевтични продукти, това е събитието, което трябва да присъствате, това е мястото, където трябва да бъдете. Можете да видите всичко и всички, които могат да ви помогнат да развиете вашата компания.”- Мениджър продажби и маркетинг, KARIAN Pharmaceuticals;
  • „За пореден път CPhI събра заедно кой е кой от фармацевтичната верига на стойността. Той остава едно от най-добрите места за срещи в нашата екосистема.”- президент на инжекционния отдел, Aptar Pharma;
  • „Прекрасно събитие и вълнуващо преживяване. Задължително присъствие на събитие за всички фармацевтични специалисти.”- директор, Международен фармацевтичен и образователен консултант Shagun
  • „CPhI: най-важното глобално събитие във фармацевтичния сектор, да правиш бизнес, да увеличиш мрежата си, да запазиш видимост на марката.“ - мениджър за бизнес развитие, външни пазари, Sofar Spa;
  • „CPhI е мястото, където се случва бизнес, перфектна среда за изграждане на смислени, трайни взаимоотношения.“ - Мениджър бизнес развитие, Allpack Group AG

Аудитория и статистика

Саксония-Анхалт е една от основните подкрепа на CPhI Worldwide и в този смисъл P-MEC и е част от портфолиото от успех на събитията. P-MEC служи като успешно място за срещи на марките за среща с купувачи, тъй като приблизително една трета от всички професионални посетители искат да се срещнат с нови доставчици.

В същото време е важно и до момента, че почти половината от всички търговски посетители са мениджъри на високо ниво С, което означава, че разполагат с бюджет и покупателна способност за договаряне на нови сделки. Търговските посетители представляват повече от 170 държави с най-голям брой от Испания, Швейцария, Франция, Германия, Индия, Италия и Китай.

Настаняване

Направете вашите хотелски резервации за P-MEC възможно най-рано и осигурете най-добрите оферти на пазара с Trade Fair Trips ltd. От години работим с бизнес пътници в Милано, Италия, така че познаваме отлични хотели, хостели и апартаменти под наем в града.

Освен това разбираме необходимостта от настаняване на достъпни цени за панаири, така че със сигурност ще обмислим по-строг бюджет. Разбираме значението на правилното местоположение, затова винаги търсим хотелски стаи в близост до Fiera Milano с достъп до обществен транспорт, за да намалим времето за пътуване до работното място. Trade Fair Trips ltd разполага с богат каталог от допълнителни услуги. Клиентите идват при нас, когато се нуждаят от резервации за съоръжения за срещи или когато искат да насрочат екип, който да инсталира изложбения си щанд!

Full list of
hotels for
P-MEC

Book Now
How to get to P-MEC
On foot
On foot:

Не е препоръчително, когато пътувате от летище Josep Tarradellas Barcelona-El Prat Airport

45 минути при пътуване от гара Barcelona-Sants

By car
By car:

15 минути при пътуване от летище Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

10 минути при пътуване от гара Barcelona-Sants

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от летище Josep Tarradellas Barcelona-El Prat Airport

30 минути при пътуване от гара Barcelona-Sants

Similar trade shows