Your free enquiry
Outdoor Retailer Market

Outdoor Retailer Market

Salt Lake City, USA
Индустрия
Индустрия:
Спорт, Коне, Лов, Риболов, Яхтинг
Organizer
Organizer:
Emerald Expositions
Event website
Event website:
Outdoor Retailer Market
Frequency
Frequency:
6 months

Outdoor Retailer Market & Ковид-19

Зимното издание на Outdoor Retailer Market за 2023 ще се проведе между 10.01.2023 и 12.01.2023 като събитие на живо. Търговското изложение "лице в лице" ще се проведе в конгресния център Calvin L. Rampton Salt Palace в САЩ. Понастоящем в Съединените щати не са въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, поради което мястото на провеждане няма да прилага и политики като 3G регламент за влизане. Поради въведените ограничения за пътуване участниците трябва да представят паспорти за ваксинация при пристигането си в САЩ.

Въведение в Outdoor Retailer Market

Елате и вижте най-новите постижения в дизайна и производството, както иновациите в областта на спортното оборудване - по време на изложението Outdoor Retailer Summer Market. Международното търговско изложение в Денвър, САЩ е с очаквана посещаемост от порядъка на хиляди. Ако и вие ще участвате в събитието и все още не сте уредили настаняването си, Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви предостави най-атрактивните специални оферти, подбрани според вашия бюджет!

Не ви стига време или енергия да планирате сами бизнес пътуването си, докато управлявате компанията си? Не казвайте нищо повече. Трейд Феър Трипс ще ви представи хотели за Outdoor Retailer Summer Market , избрани според вашите конкретни нужди. Работили сме с клиенти от всякакви финансови категории и можем да намерим оферти за всяка ценова група. Просто уточнете предпочитания от вас ценови диапазон и местоположение, и сте готови! Изборът на подходяща хотелска стая ще направи пътуването ви по-лесно и ще улесни осъществяването на контакти за вас дори извън експо центъра. Търговското изложение е мястото, където да се срещате с вашите клиенти, да търсите нови пазари и вълнуващи продуктови стартове във всяка възможна продуктова група. Постигнете целите си на Outdoor Retailer Summer Market с хотелски стаи от Трейд Феър Трипс ЕООД.

Предишни издания

Издание от 2022

Outdoor Retailer Market Summer 2022 се проведе между 09.06.2022 и 11.06.2022. Мястото на провеждане на изданието на живо беше Конгресният център в Колорадо, Денвър, САЩ. По време на събитието то не разполагаше със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на факта, че от март 2022 щатът Колорадо премахна вътрешните си ограничения. На събитието присъстваха повече от 550 изложители. 

Full list of
hotels for
Outdoor Retailer Market

Book Now
How to get to Outdoor Retailer Market

Similar trade shows