OUTDOOR

OUTDOOR

Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Честота:
1 year

Въведение

OUTDOOR е естествен център за тенденциите, свързани с начина на живот на открито, който се разраства извън търговския пазар и се превръща в начин на живот за много хора. Messe Friedrichshafen GmbH се зае да организира това ново събитие, което се фокусира върху специализирани търговци на дребно, за да обхване целия спектър от спортни стоки, външно оборудване, дрехи и аксесоари.

Логистика

Събитиетото ще се провежда ежегодно в Messe Friedrichshafen през септември, продължавайки общо три дни. Вратите ще са отворени за търговски посетители от 09:00 до 18:00 часа, като само първия ден ще имат късен старт на обяд. OUTDOOR е създаден, за да популяризира най-новите тенденции в множество категории продукти и да изгради задълбочено разбиране на текущите тенденции и нуждите на клиентите на пазара.

Аудитория и Статистика

Това, което предразполога успеха на OUTDOOR, е местоположението. Фридрихсхафен се намира точно в средата на D-A-CH регионите, където се срещат Германия, Австрия и Швейцария. Това е важно, тъй като и трите региона се характеризират с население, заинтересовано от туризъм, къмпинг, спорт и приключения сред природата. Това го превръща в най-доброто място за представяне на специализирани марки в индустрията. Организаторите потвърдиха, че продуктовата гама ще е невероятна по отношението на разнообразието от спасителни техники и оборудване, навигационни системи, палатки, къмпинг оборудване, продукти за грижа, туристически уреди, спални чували, водни спортове, оборудване за катерене, раници и т.н. много повече.

Резервирайте хотелска стая близо до Фридрихсхафен, Германия

Очаква се встъпителното издание да е доста посещаемо и успешно, така че не оставяйте на случайността хотелската си резервация за OUTDOOR. Може да разчитате на Трейд Феър Трипс ЕООД с персонализирано настаняване за всеки един бюджет. Резервирайте хотели близо до Messe Friedrichshafen, спестете пари и получете достъп до обществен транспорт. Ако имате нужда от помощ с вашия щанд или искате конферентна зала, може да разчитате на нас!

 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до OUTDOOR Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.