Most booked hotels
Your free enquiry
OTC (Offshore Technology Conference)

OTC (Offshore Technology Conference)

Houston ,USA
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer :
SPE (Society of Petroleum Engineers)
Frequency
Frequency:
1 year

Във времена, в които ефектите от климатичните промени стават все по-ясни, а предизвикателствата пред енергийния сектор все по-страшни, събитието OTC (Offshore Technology Conference) поставя на фокус всички важни въпроси в областта и предлага поглед към едно възможно бъдеще, където акцентът пада върху отговорната употреба на офшорни ресурси. На тази международна конференция ще имате шанс за контакт с главни действащи лица в индустрията и законодатели. Намерете хотели на разумни цени още сега и се свържете с Трейд Феър Трипс ЕООД, за да организираме вашето пътуване.

Трейд Феър Трипс ЕООД ще намери най-добрите хотелски оферти за OTC, подходящи за вашите нужди. Ние обслужваме клиенти с всякакви финансови възможности и поддържаме контакт с хотели и къщи за гости от всяка ценова катерия. Ще пристигнете в хотел, който не само ви спестява пари, но и прави ежедневното ви придвижване удобно и лесно. Има дори голям шанс да имате възможност за срещи и контакти с колеги от бранша в същия хотел. А на самото изложение OTC са поканени най-впечатляващите говорители и експерти в сектора, които ще ви бъдат представени в уникална техническа програма.

Останете в час с последните новости в офшорния сектор и се насладете на комфортен престой, осигурен ви от Трейд Феър Трипс ЕООД.

Full list of
hotels for
OTC (Offshore Technology Conference)

Book Now
How to get to OTC (Offshore Technology Conference)

Similar trade shows