OTC (Offshore Technology Conference)
OTC (Offshore Technology Conference)

OTC (Offshore Technology Conference)

New Dates
16 авг 2021 - 19 авг 2021
USA , Houston

General Information

Organizer

SPE (Society of Petroleum Engineers)

Frequency

1 year

OTC (Offshore Technology Conference) Map

Past Editions

6 - 9 May OTC (OFFSHORE TECHNOLOGY CONFERENCE) 2019

30 Apr - 3 May OTC (OFFSHORE TECHNOLOGY CONFERENCE) 2018

Във времена, в които ефектите от климатичните промени стават все по-ясни, а предизвикателствата пред енергийния сектор все по-страшни, събитието OTC (Offshore Technology Conference) поставя на фокус всички важни въпроси в областта и предлага поглед към едно възможно бъдеще, където акцентът пада върху отговорната употреба на офшорни ресурси. На тази международна конференция ще имате шанс за контакт с главни действащи лица в индустрията и законодатели. Намерете хотели на разумни цени още сега и се свържете с Трейд Феър Трипс ЕООД, за да организираме вашето пътуване.

Трейд Феър Трипс ЕООД ще намери най-добрите хотелски оферти за OTC, подходящи за вашите нужди. Ние обслужваме клиенти с всякакви финансови възможности и поддържаме контакт с хотели и къщи за гости от всяка ценова катерия. Ще пристигнете в хотел, който не само ви спестява пари, но и прави ежедневното ви придвижване удобно и лесно. Има дори голям шанс да имате възможност за срещи и контакти с колеги от бранша в същия хотел. А на самото изложение OTC са поканени най-впечатляващите говорители и експерти в сектора, които ще ви бъдат представени в уникална техническа програма.

Останете в час с последните новости в офшорния сектор и се насладете на комфортен престой, осигурен ви от Трейд Феър Трипс ЕООД.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА