Your free enquiry
OTC (Offshore Technology Conference)

OTC (Offshore Technology Conference)

Houston, USA
Индустрия
Индустрия:
Energy Production, Oil & Gas, Renewable Energies, Energy efficient
Organizer
Organizer:
SPE (Society of Petroleum Engineers)
Frequency
Frequency:
1 year

OTC и Ковид-19

Изданието на Offshore Technology Conference (OTC) за 2023 ще се проведе лице в лице. Конференцията ще се състои в NRG Park в Хюстън, Тексас, САЩ. Датите на провеждане са определени между 1-ви и 4-ти май 2023. На мястото на провеждане на събитието няма да има строги мерки за безопасност срещу Covid-19 поради това, че в резултат на подобрената епидемиологична ситуация щатите в страната отменят вътрешните си разпоредби за коронавирусите. При пристигане в САЩ от участниците ще се изисква да представят документи като имунизационни паспорти.

Представяне на събитието

Във времена, в които ефектите от климатичните промени стават все по-ясни, а предизвикателствата пред енергийния сектор все по-страшни, събитието OTC (Offshore Technology Conference) поставя на фокус всички важни въпроси в областта и предлага поглед към едно възможно бъдеще, където акцентът пада върху отговорната употреба на офшорни ресурси. На тази международна конференция ще имате шанс за контакт с главни действащи лица в индустрията и законодатели. Намерете хотели на разумни цени още сега и се свържете с Трейд Феър Трипс ЕООД, за да организираме вашето пътуване.

Трейд Феър Трипс ЕООД ще намери най-добрите хотелски оферти за OTC, подходящи за вашите нужди. Ние обслужваме клиенти с всякакви финансови възможности и поддържаме контакт с хотели и къщи за гости от всяка ценова катерия. Ще пристигнете в хотел, който не само ви спестява пари, но и прави ежедневното ви придвижване удобно и лесно. Има дори голям шанс да имате възможност за срещи и контакти с колеги от бранша в същия хотел. А на самото изложение OTC са поканени най-впечатляващите говорители и експерти в сектора, които ще ви бъдат представени в уникална техническа програма.

Останете в час с последните новости в офшорния сектор и се насладете на комфортен престой, осигурен ви от Трейд Феър Трипс ЕООД.

Предишни издания

Издание 2022

OTC 2022 се проведе в NRG Park в Хюстън, Тексас, между 2 май 2022 и 5 май 2022. Събитието беше търговско изложение на живо с над 24 000 посетители, 7000 от които представляваха чужди държави. Групата посетители представляваше общо 93 държави. Посетителите разгледаха продуктите на 1064 изложители от 39 държави. Общата изложбена площ на събитието беше 258 645 m2.

Full list of
hotels for
OTC (Offshore Technology Conference)

Book Now
How to get to OTC (Offshore Technology Conference)
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от George Bush Airport (Летище Джордж Буш)

Не е препоръчително при пътуване от Houston Central Station (Централна гара Хюстън)

By car
By car:

40 минути при пътуване от George Bush Airport (Летище Джордж Буш)

15 минути при пътуване от Houston Central Station (Централна гара Хюстън)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от George Bush Airport (Летище Джордж Буш)

40 минути при пътуване от Houston Central Station (Централна гара Хюстън)

 

Similar trade shows