Your free enquiry
ORGANIC & NATURAL EXPO MIDDLE EAST

ORGANIC & NATURAL EXPO MIDDLE EAST

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
Global Links Exhibition Organizers & Conferences LLC.
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието във връзка с Covid-19

ORGANIC & NATURAL EXPO MIDDLE EAST 2022 ще се проведе като търговско изложение на живо от 13-ти декември 2022 до 15-ти декември 2022. Изложението ще се проведе в Световния търговски център в Дубай, който ще бъде оборудван със строги мерки за превенция на Ковид-19. Това ще включва мерки като 3G политика за влизане, която изисква от участниците да представят документи като удостоверения за възстановяване, преди да бъдат допуснати. Участниците трябва да имат предвид, че поради ограниченията за пътуване от тях ще се изисква да покажат такива документи и при пристигането си в ОАЕ.

Въведение

През октомври експо центърът на Дубай ще събере изложители и посетители от цял свят за събитието ORGANIC & NATURAL EXPO MIDDLE EAST. Международният панаир е посветен на органични и естествени храни, напитки, билки и подправки. Събитието ще ви представи всичко, което трябва да знаете за това как да направите своя бизнес по-успешен и екологично съобразен. Вече повече от десетилетие този панаир осигурява невероятна платформа, където изложителите могат да се срещат със свои клиенти, да получават обратна връзка и да усъвършенстват своите продукти. В миналогодишното издание на събитието участваха около 4 000 посетители и над 130 международни и регионални компании от над 25 държави. Нека ви покажем посетителските профили на ORGANIC & NATURAL EXPO MIDDLE EAST:

  • Държавни и частни аптеки
  • Заведения за хранене, хотели, курорти
  • Хипермаркети, супермаркети
  • Търговци и дистрибутори на органични и естествени продукти
  • Развлекателни центрове, здравни институции

Не пропускайте шанса си за контакт с водещите изложители на органични и естествени продукти. С помощта на нашия екип, вие ще изберете хотела, който най-добре отговаря на нуждите ви от настаняване и е в близост до мястото на провеждане на събитието. Резервационният процес с Трейд Феър Трипс ЕООД е прост и лесен, а освен това компанията ни ще ви предостави най-конкурентните цени на пазара. Резервирайте стая с нас. По този начин ще разполагате с всичкото време, което ви е нужно, за да се концентрирате върху бизнеса си!

Минали издания

2021

На изданието на ORGANIC & NATURAL EXPO MIDDLE EAST през 2021 присъстваха 8 561 търговски купувачи, включително 1 804 VIP купувачи. Събитието се проведе като търговско изложение на живо в Световния търговски център в Дубай при строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това включваше необходимостта участниците да представят 3G входни документи преди да бъдат допуснати.

Full list of
hotels for
ORGANIC & NATURAL EXPO MIDDLE EAST

Book Now
How to get to ORGANIC & NATURAL EXPO MIDDLE EAST

Similar trade shows