Your free enquiry
OLEOMAQ

OLEOMAQ

Zaragoza, Spain
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
Feria de Zaragoza
Event website
Event website:
OLEOMAQ
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

OLEOMAQ и Enomaq ще бъдат организирани като директни търговски изложения на FERIA DE ZARAGOZA за 2023. Събитията ще се проведат между 14-ти и 17-ти февруари 2023. На мястото ще бъдат въведени процедури за безопасност срещу Ковид-19, като например политика за социална дистанция, за да се защити безопасността на участниците. Участниците трябва да поддържат безопасно разстояние от 1,5 метра през цялото време. От посетителите от държави извън ЕС и Шенген ще се изисква да представят 3G документи за влизане при пристигането си в Испания.

Представяне на събитието

Oleomaq е международен търговски панаир, който обхваща всички етапи от създаването и пласирането на зехтин. Подобрения при производство на зехтин, технологични новости относно различните машини за преработка и пакетиране на зехтин, връзки с дистрибутори, търговци, производители – всичко, което ви интересува в тази сфера, можете да научите на Oleomaq. Панаирът се провежда в Сарагоса, Испания и е добра възможност за създаване на нови партньорства и разширяване на бизнеса и търговията ви.

Подгответе представянето си и оставате на нас организацията на пътуването и престоя ви. Спестете време като ни поверите вашите онлайн хотелски резервации. Ще ви предложим най-добрите хотели в Сарагоса и ще ви насочим към най-подходящите хотели за Oleomaq. Вашият личен асистент – назначен от нас – ще организира летищния трансфер и придвижването ви в града (с кола под наем или с обществен транспорт, както ви е по-удобно). Ако ви е необходима зала за срещи и презентации, той ще наеме тази, която отговаря на изискванията ви и на определения от вас бюджет. Можем да се заемем и с проектирането и постройката на щанд, ако ще участвате в панаира. Екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД е специалист в организацията на индивидуални и групови бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
OLEOMAQ

Book Now
How to get to OLEOMAQ

Similar trade shows