OLEOMAQ

OLEOMAQ

Храни и напитки, вина
Организатор:
Feria de Zaragoza
Честота:
2 years
Уебсайт:
OLEOMAQ

Международно събитие за производство и опаковане на зехтин в Испания

Актуализация за събитието

OLEOMAQ и Enomaq ще бъдат организирани като директни търговски изложения на FERIA DE ZARAGOZA за 2023. Събитията ще се проведат между 14-ти и 17-ти февруари 2023. На мястото ще бъдат въведени процедури за безопасност срещу Ковид-19, като например политика за социална дистанция, за да се защити безопасността на участниците. Участниците трябва да поддържат безопасно разстояние от 1,5 метра през цялото време. От посетителите от държави извън ЕС и Шенген ще се изисква да представят 3G документи за влизане при пристигането си в Испания.

Представяне на събитието

Oleomaq е международен търговски панаир, който обхваща всички етапи от създаването и пласирането на зехтин. Подобрения при производство на зехтин, технологични новости относно различните машини за преработка и пакетиране на зехтин, връзки с дистрибутори, търговци, производители – всичко, което ви интересува в тази сфера, можете да научите на Oleomaq. Панаирът се провежда в Сарагоса, Испания и е добра възможност за създаване на нови партньорства и разширяване на бизнеса и търговията ви.

Подгответе представянето си и оставате на нас организацията на пътуването и престоя ви. Спестете време като ни поверите вашите онлайн хотелски резервации. Ще ви предложим най-добрите хотели в Сарагоса и ще ви насочим към най-подходящите хотели за Oleomaq. Вашият личен асистент – назначен от нас – ще организира летищния трансфер и придвижването ви в града (с кола под наем или с обществен транспорт, както ви е по-удобно). Ако ви е необходима зала за срещи и презентации, той ще наеме тази, която отговаря на изискванията ви и на определения от вас бюджет. Можем да се заемем и с проектирането и постройката на щанд, ако ще участвате в панаира. Екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД е специалист в организацията на индивидуални и групови бизнес пътувания.

OLEOMAQ 2023

Изданието на OLEOMAQ за 2023 се проведе между 14.02.2023 и 17.02.2023 във Feria de Zaragoza. Мястото на провеждане не включваше мерки за защита от Ковид-19 поради премахването на ограниченията свързани с пандемията в страната. Изданието беше посетено от над 28 000 посетители и 93 изложители от 16 държави на над 50 000 м2 площ за събития.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до OLEOMAQ Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.