Offshore Energy Amsterdam
Offshore Energy Amsterdam

Offshore Energy Amsterdam

New Dates

General Information

Organizer

NAVINGO BV

Frequency

1 year

Въведение

От основаването си през 2008 г. Offshore Energy Amsterdam (понякога просто наричан офшорна Европа) е събитието, което събира хиляди професионалисти, които искат да останат на върха на истинските иновации в офшорните сондажи и строителство. Международният търговски панаир е подходящ за почти всяка компания, участваща в бранша, в немалка част за ангажимента на нови играчи - една от основните привличания е Startup Zone. Offshore Energy Amsterdam привлича всички централни актьори на сцената, тъй като това е масивна платформа за обществени поръчки, която работи с цялата ширина на продуктовите категории. Портфолиото се простира към офшорни вятърни турбини, приливна мощност, драгиране, сондажни кладенци и офшорни услуги. Успявате да постигнете и двете - генерирайте потенциални клиенти за продажби и следете новините, политиките и пробивите в бранша.

Логистиката

Offshore Energy Amsterdam е ежегодно търговско изложение, което е едно от най-големите събития в Амстердам, Холандия. Изданията са запазени за средата на есента, обикновено в края на октомври и продължават общо три дни - два дни за панаира и три за конференцията. И двете се провеждат в залите на Amsterdam RAI и се организират от NAVINGO BV. Часовете за изложението са от 09:30 сутринта до 18:00 следобед. Конференцията започва в 9:30 сутринта на първия ден и след това час по-рано следващите два и завършва в 17:30 ч. На първия ден и в 18:00 ч. На последните два. Няма да намерите по-лесен град за пътуване. Амстердам предлага надежден и бърз транспорт и много посетители избират просто да се разходят, да наемат колело или е-скутер!

Какво можете да очаквате като изложител?

Преходът на енергия е името на играта. В контекста на изменението на климата и голямото търсене да се обърнат към алтернативни енергийни източници, Offshore Energy Amsterdam предоставя на своите посетители подробна информация за състоянието на пазара, следващите стъпки и смело се справя с най-трудните предизвикателства за деня;

Възможност за получаване на признание и по-нататъшно влияние чрез участие в Offshore Energy Awards;

С високо развитата програма за сватовство и стартираща зона със сигурност ще бъдете видими за предвидената аудитория и ще получите бърза възвръщаемост на инвестицията си. Offshore Energy Amsterdam често се нарича обединяващ пункт за индустрията и това е вярно - ако искате да увеличите международния си обхват и да регистрирате печалби, това е мястото, където трябва да бъдете.

Аудитория и статистика

Shell, Neptune Energy, Van Oord, Boskalis, Orsted, Vattenfall, DEME Offshore, Damen, Royal IHC, Vroon и HSM - това са значими имена в бранша и те ще търсят какви нови услуги и решения ще изложат 550 изложители да бъде представяне. Организаторите очакват залите да се напълнят с 10 000 професионални посетители, които представляват 60 държави. Панаирът и конференцията Offshore Energy Amsterdam са предимно европейско събитие, откъдето ще бъдат повечето пазари. Изложителите все още са холандско мнозинство, като 75% от всички изложители са местни. Аудиторията обхваща добре опитни висши мениджъри на големи компании и следващото поколение професионалисти, независимо дали тепърва навлизат в индустрията или все още продължават висшето си образование. Също така не можем да намалим присъствието на лидери на мисли, експерти и учени, които правят пътуването, за да участват и посетят конференцията.

Настаняване

Тъй като към този търговски панаир има значителен интерес - най-добре е да се обърнете към хотелското си настаняване за Offshore Energy Amsterdam възможно най-рано. Ако искате да резервирате качествени хотелски стаи на най-добри цени, ще се възползвате от услугите за резервации на Trade Fair Trips ltd. През последното десетилетие помогнахме на голям брой професионалисти от цял ​​свят да планират своето бизнес пътуване. Познаваме пътя си около Амстердам и можем да осигурим най-достъпните цени за хотели в близост до RAI Amsterdam. Можете да спестите щедро от бюджета си и да съкратите ежедневното си пътуване до работа. Но търговските панаирни пътувания надхвърлят вашата онлайн резервация за Offshore Energy Amsterdam и могат да ви помогнат в логистични въпроси. Помолете ни да резервираме предварително зали за срещи или да поемем изграждането на вашата изложбена кабина.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА