Your free enquiry
Offshore Energy Amsterdam

Offshore Energy Amsterdam

Amsterdam, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer:
NAVINGO BV
Event website
Event website:
Offshore Energy Amsterdam
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

От основаването си през 2008 г. Offshore Energy Amsterdam (понякога просто наричан офшорна Европа) е събитието, което събира хиляди професионалисти, които искат да останат на върха на истинските иновации в офшорните сондажи и строителство. Международният търговски панаир е подходящ за почти всяка компания, участваща в бранша, в немалка част за ангажимента на нови играчи - една от основните привличания е Startup Zone. Offshore Energy Amsterdam привлича всички централни актьори на сцената, тъй като това е масивна платформа за обществени поръчки, която работи с цялата ширина на продуктовите категории. Портфолиото се простира към офшорни вятърни турбини, приливна мощност, драгиране, сондажни кладенци и офшорни услуги. Успявате да постигнете и двете - генерирайте потенциални клиенти за продажби и следете новините, политиките и пробивите в бранша.

Логистиката

Offshore Energy Amsterdam е ежегодно търговско изложение, което е едно от най-големите събития в Амстердам, Холандия. Изданията са запазени за средата на есента, обикновено в края на октомври и продължават общо три дни - два дни за панаира и три за конференцията. И двете се провеждат в залите на Amsterdam RAI и се организират от NAVINGO BV. Часовете за изложението са от 09:30 сутринта до 18:00 следобед. Конференцията започва в 9:30 сутринта на първия ден и след това час по-рано следващите два и завършва в 17:30 ч. На първия ден и в 18:00 ч. На последните два. Няма да намерите по-лесен град за пътуване. Амстердам предлага надежден и бърз транспорт и много посетители избират просто да се разходят, да наемат колело или е-скутер!

Какво можете да очаквате като изложител?

Преходът на енергия е името на играта. В контекста на изменението на климата и голямото търсене да се обърнат към алтернативни енергийни източници, Offshore Energy Amsterdam предоставя на своите посетители подробна информация за състоянието на пазара, следващите стъпки и смело се справя с най-трудните предизвикателства за деня;

Възможност за получаване на признание и по-нататъшно влияние чрез участие в Offshore Energy Awards;

С високо развитата програма за сватовство и стартираща зона със сигурност ще бъдете видими за предвидената аудитория и ще получите бърза възвръщаемост на инвестицията си. Offshore Energy Amsterdam често се нарича обединяващ пункт за индустрията и това е вярно - ако искате да увеличите международния си обхват и да регистрирате печалби, това е мястото, където трябва да бъдете.

Аудитория и статистика

Shell, Neptune Energy, Van Oord, Boskalis, Orsted, Vattenfall, DEME Offshore, Damen, Royal IHC, Vroon и HSM - това са значими имена в бранша и те ще търсят какви нови услуги и решения ще изложат 550 изложители да бъде представяне. Организаторите очакват залите да се напълнят с 10 000 професионални посетители, които представляват 60 държави. Панаирът и конференцията Offshore Energy Amsterdam са предимно европейско събитие, откъдето ще бъдат повечето пазари. Изложителите все още са холандско мнозинство, като 75% от всички изложители са местни. Аудиторията обхваща добре опитни висши мениджъри на големи компании и следващото поколение професионалисти, независимо дали тепърва навлизат в индустрията или все още продължават висшето си образование. Също така не можем да намалим присъствието на лидери на мисли, експерти и учени, които правят пътуването, за да участват и посетят конференцията.

Настаняване

Тъй като към този търговски панаир има значителен интерес - най-добре е да се обърнете към хотелското си настаняване за Offshore Energy Amsterdam възможно най-рано. Ако искате да резервирате качествени хотелски стаи на най-добри цени, ще се възползвате от услугите за резервации на Trade Fair Trips ltd. През последното десетилетие помогнахме на голям брой професионалисти от цял ​​свят да планират своето бизнес пътуване. Познаваме пътя си около Амстердам и можем да осигурим най-достъпните цени за хотели в близост до RAI Amsterdam. Можете да спестите щедро от бюджета си и да съкратите ежедневното си пътуване до работа. Но търговските панаирни пътувания надхвърлят вашата онлайн резервация за Offshore Energy Amsterdam и могат да ви помогнат в логистични въпроси. Помолете ни да резервираме предварително зали за срещи или да поемем изграждането на вашата изложбена кабина.

Full list of
hotels for
Offshore Energy Amsterdam

Book Now
How to get to Offshore Energy Amsterdam

Similar trade shows