Your free enquiry
Oceanology International

Oceanology International

London ,UK
Индустрия
Индустрия:
Опазване на околната среда, Рециклиране, Управление на водата и отпадъците
Organizer
Organizer :
Reed Exhibitions
Event website
Event website :
Oceanology International
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

През 2024 домакин на Oceanology International ще бъде ExCeL London в Обединеното кралство. Събитието ще се проведе в периода 12.03.2024 - 14.03.2024 и ще бъде организирано като изложение "лице-в-лице". Понастоящем в Обединеното кралство не са въведени предпазни мерки или ограничения за пътуване свързани с Ковид-19. Участниците обаче трябва да знаят, че носенето на хирургически маски в затворени помещения е силно препоръчително.

Представяне на събитието

Oceanology International е международно изложение за океанология. То събира фирми, експерти, търговци от цял свят. Те представят новостите в бранша, информират се за нови открития и тяхното приложение, обсъждат проблеми, очертават тенденции. Темите, на които се обръща специално внимание по време на изложението, са обособени в няколко групи:

  • сигурност и отбрана;
  • възобновяема енергия;
  • морска среда;
  • опазване на околната среда;
  • сензори и инструменти; горива;
  • платформи и системи.

Изложението е особено подходящо за сключване на сделки, достъп до нови пазари и създаване на успешни партньорства. Очаква се тази година изложителите да са около 500, а посетителите – над 8 500.

Резервирайте хотел за Oceanology International с нас. Ще ви предложим настаняване в най-добрите хотели в Лондон. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Ще организираме летищния ви трансфер, придвижването из града – с кола под наем или с обществен транспорт, наемането на конферентна зала. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на групови и индивидуални бизнес пътувания и услугите ни са безплатни за вас. Ще ви осигурим комфортно и изгодно пътуване, обадете ни се.

Предишни издания

2022 издание

ExCeL Лондон беше домакин на Oceanology International 2022 от 15.03.2022 до 17.03.2022. На него присъстваха над 10 000 участници, включително 447 изложители от 70 държави.

Full list of
hotels for
Oceanology International

Book Now
How to get to Oceanology International

Similar trade shows