Your free enquiry
Oceanology International

Oceanology International

London ,UK
индустрия
индустрия:
Опазване на околната среда, Рециклиране, Управление на водата и отпадъците
Organizer
Organizer :
Reed Exhibitions
Event website
Event website :
Oceanology International
Frequency
Frequency:
2 years

Oceanology International е международно изложение за океанология. То събира фирми, експерти, търговци от цял свят. Те представят новостите в бранша, информират се за нови открития и тяхното приложение, обсъждат проблеми, очертават тенденции. Темите, на които се обръща специално внимание по време на изложението, са обособени в няколко групи:

  • сигурност и отбрана;
  • възобновяема енергия;
  • морска среда;
  • опазване на околната среда;
  • сензори и инструменти; горива;
  • платформи и системи.

Изложението е особено подходящо за сключване на сделки, достъп до нови пазари и създаване на успешни партньорства. Очаква се тази година изложителите да са около 500, а посетителите – над 8 500.

Резервирайте хотел за Oceanology International с нас. Ще ви предложим настаняване в най-добрите хотели в Лондон. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Ще организираме летищния ви трансфер, придвижването из града – с кола под наем или с обществен транспорт, наемането на конферентна зала. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на групови и индивидуални бизнес пътувания и услугите ни са безплатни за вас. Ще ви осигурим комфортно и изгодно пътуване, обадете ни се.

Full list of
hotels for
Oceanology International

Book Now
How to get to Oceanology International

Similar trade shows