Your free enquiry
Northern Shooting Show

Northern Shooting Show

Harrogate, UK
Индустрия
Индустрия:
Безопасност, Сигурност, Управление на риска, Отбрана, Противопожарна защита
Event website
Event website:
Northern Shooting Show
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Northern Shooting Show 2023 ще се проведе като събитие "лице в лице" в Great Yorkshire Showground. Търговското изложение на живо ще се проведе между 6-ти май 2023 и 7-ми май 2023. Понастоящем Обединеното кралство няма вътрешни правила или ограничения за пътуване във връзка с Ковид-19. Участниците ще бъдат силно насърчавани да спазват препоръки като носенето на маски за лице на закрито.

Въведение

Северното шоу по стрелба - често съкратено до NSS - е ново допълнение към различните шоута, провеждани в Харогейт, и е едно от най-бързо развиващите се. Първото издание се проведе през 2016 г. и всеки наследник е видял по-голям интерес от преди за голямо удовлетворение на изложителите.

Северното шоу за стрелба не е само за закупуване на оръжия, а за свързване с цялата история и околната култура с класически модели на оръжия на показ. Има и елемент на обучение на следващото поколение в лов, храстови занаяти и отглеждане на дивеч. Изложените продуктови категории включват пушки, пушки, въздушни пушки, оптика, нощно наблюдение, занаятчийска работа, ловна екипировка, ловни дрехи и оръжия. Северен Йоркшир има дълга традиция на лов и стрелба, така че NSS е идеалното място за проучване на нови пазарни възможности и свързване с чисто нова публика в приятелска и ентусиазирана среда.

Логистиката

Северното шоу за стрелба пристига в разгара на пролетта в град Харогейт в Йоркшир и изданията се издават общо два дни, обикновено през май. Изложителите и посетителите се възползват максимално от Great Yorkshire Showground през цялото три дни, тъй като работното време започва от 8:30 сутринта до 17:30 ч. Следобед, с изключение на деня на закриване, който приключва в 16 : 00 вечерта. Приемът се дава за всички възрастови групи. Организаторите на шоуто по стрелба са също Северното шоу по стрелба. Изложбената площадка Great Yorkshire се намира в покрайнините на града и е лесно достъпна с кола, автобус и влак. На входа има парк за автобуси, а жп гара Харогейт е на пет минути път с кола. Ако летите, до международното летище Лийдс Брадфорд може да се стигне за половин час с кола.

Какво казват хората

• „Брилянтно шоу ... Усеща се като добре установено шоу ... Страхотно място и превъзходни номера ... Отлична работа ...“ - Най-добър разговор на Fox, изложител

• „Беше добре управляван и много спокоен, със сигурност ще се представим отново в NSS“, - Vortex Optics, изложител

• „През уикенда бях впечатлен, вдъхновен и въодушевен от това, което видях, и хората, които срещнах, и това предаване има страхотно усещане за това!“ - Airgun World Magazine, изложител

• „Бих казал, че Северното стрелково шоу беше голям успех, браво!“ - Longthorne Gunmakers, Изложител

• „Крекинг шоу, товари с различно разнообразие и щандове за разглеждане и различни неща за разглеждане и купуване. Страхотен изходен ден не може да чака до следващия! " - KW, Loughborough, посетител

Аудитория и статистика

Северната стрелба е получила толкова много преса и предизвиква толкова внимание, тъй като за четирите години от създаването си е видяла над 300 изложители и 20 000 посетители като цяло. Това е добро съотношение, за да вдъхнови изложителите да резервират щанд на събитието. Шоуто се поддържа от най-големите организации в бранша като BASC, което означава, че голяма част от посетителите са и членове, които носят карти. Сред другите спонсори са Националната организация на играчите, CPSA, Countryside Alliance, ATEO и Sportsman’s Association.

Профилът на изложителите включва производители, специализирани търговци на дребно, дистрибутори, а в шоу програмата участват много експерти и професионалисти. Профилът на посетителите се разпростира върху ловци, стрелци, оцеляващи, горци, ентусиасти на оръжия и дори семейства с деца, които искат да обучат младежите по стрелба и лов.

Настаняване

След като вече имате билети за НСС, трябва да бъде зададен въпрос на логистика. Резервирайте хотели за Северното изложение за стрелба на първокласни цени и на отлично място с услугата на Trade Fair Trips ltd. Чрез нашата обширна база данни за хотели, вили и къщи за гости ще можете да стесните възможностите си и да избирате само от най-добрите оферти на пазара.

Вашата онлайн резервация на хотел за Северното изложение за стрелба свежда до минимум разходите ви и поставя близо до Great Yorkshire Showground за ефективно пътуване до работното място. Настаняването в хотела може да бъде настроено с едно телефонно обаждане. Trade Fair Trips ltd помага и по други въпроси. Можете да разчитате на нас, че ще ви резервираме съоръжения за срещи на ваше име или може би ще ви помогнем да съберете вашия щанд. Открийте всички начини, по които можем да ви помогнем, и създайте свой собствен пакет услуги по поръчка.

Предишни издания

2022

Изданието на Northern Shooting Show за 2022 получи рекорден брой посетители - 21 232 търговски посетители. Датите за провеждане на събитието бяха определени между 07.05.2022 и 08.05.2022. Мястото на провеждане на събитието беше Great Yorkshire Showground. Пространството за провеждане на събитието не включваше строги мерки за безопасност срещу Covid-19 поради отмяната на вътрешните ограничения в страната.

Full list of
hotels for
Northern Shooting Show

Book Now
How to get to Northern Shooting Show

Similar trade shows