Most booked hotels
Your free enquiry
NO-DIG MOSCOW

NO-DIG MOSCOW

Moscow ,Russia
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer :
Reed Exhibitions
Event website
Event website :
NO-DIG MOSCOW
Frequency
Frequency:
2 years

Уведомление за анулиране

NO-DIG MOSCOW и съвпадащият с него ECWATECH са отменени. Организаторите обмислят нови дати за провеждане на двете търговски изложения. Моля, следете за допълнителна информация!

Представяне на събитието

Когато става въпрос за иновации в тънкостите на строителството, трябва да посетите именно NO-DIG MOSCOW. Този международно търговско изложение, което се провежда в Москва, Русия, има за цел да продължи технологичния напредък и да съкрати общите процеси чрез по-интелигентен подход. Имате възможност да се срещнете с над 70 специализирани изложители. Настаняването за NO-DIG MOSCOW е основен приоритет в момента, тъй като хотелските стаи стават все по-скъпи, но Trade Fair Trips ltd може да ви намери най-добрите отстъпки за хотели.

NO-DIG MOSCOW е изключително важно събитие, тъй като събира на едно място гиганти от бранша, изпълнители и спонсори. Имате шанса да се издигнете на върха на играта. Да не говорим за широките продуктови категории, които са представени - вакуумни изкопи, оборудване за диагностика на тръби и машини за HDD и микротунелиране. Поради тази причина трябва да отседнете в хотел близо до мястото на събитието. Именно тук идва ролята на Trade Fair Trips ltd. Поддържаме силни партньорства с хотели и къщи за гости в Москва и ви осигуряваме звездна стая в близост до мястото на събитието и с лесен достъп до обществения транспорт. Всичко това е съобразено с вашия бюджет.

Минало издание

Издание за 2021

NO-DIG MOSCOW 2021 съвпадна с ECWATECH 2021, тъй като и двете събития се проведоха между 7.09.2021 и 9.09.2021. Търговските изложения се състояха във формат "лице в лице" в Крокус Експо в Москва. Мястото на провеждане се отличаваше със строги мерки за превенция на Ковид-19, за да се гарантира безопасността на 8,486 участници, които присъстваха на изданието. Това включваше и 230-те компании-изложители, които бяха дошли да представят последните си иновации в областта на безизкопните изкопи и озеленяването.

Full list of
hotels for
NO-DIG MOSCOW

Book Now
How to get to NO-DIG MOSCOW

Similar trade shows