Most booked hotels
Your free enquiry
Neonyt

Neonyt

Meerbusch, Germany
Индустрия
Индустрия:
Fashion, Clothing, Textiles, Leather, Shoes
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Neonyt
Frequency
Frequency:
6 months

Последни новини за събитието

Изданието на Neonyt за 2023 ще се проведе в Areal Böhler като изложение на живо. Датите за провеждане на търговското събитие са от 28.01.2023 до 30.01.2023. Мястото на провеждане засега не включва строги мерки за превенция на COVID-19. Това се дължи на премахването на свързаните с това национални и пътнически ограничения.

Представяне на събитието

Neonyt е международно изложение за мода – спортни и ежедневни дрехи. Това, което го отличава от останалите модни изложения, е акцентът върху екологията. Изложителите демонстрират успешното използване на екологични материи и възобновяеми материали в модата, която създават. Съпътстващата програма също е насочена към това да насърчи чувството за отговорност към природата в посетители и изложители и да им предложи алтернативи на традиционната мода и използването на изкуствени материи. Ако искате да научите повече за това търсене на баланс между мода и природа, да създадете нови контакти, да предложите подобни ежендевни облекла на своите клиенти, то непременно посетете изложението. Neonyt се провежда в Берлин или Дюселдорф, Германия.

Проучете какви са възможностите ви за създаване на контакти и посещение на събития от изложението. Организацията на пътуването оставете на нас. Екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД ви предлага хотелски резервации, транспорт, трансфер от и до летището и всякакви допълнителни услуги, които ще направят пътуването ви спокойно и ползотворно. С нас ще спестите време от търсене на хотели в Берлин/Дюселдорф и определено ще ви предложим най-изгодния за вас от всички хотели за Neonyt.

Предишни издания

2022

Изданието на Neonyt за 2022 се проведе като търговско изложение на живо в Messe Frankfurt. Датите за провеждане на събитието, което не включваше мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на вътрешните ограничения, бяха определени между 24.06.2022 и 26.06.2022. В събитието се включиха 50 компании изложители.

Full list of
hotels for
Neonyt

How to get to Neonyt

Similar trade shows