Your free enquiry
Neonyt

Neonyt

Berlin ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer :
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website :
Neonyt
Frequency
Frequency:
6 months

Последни новини за събитието

Изданието на Neonyt за 2022 ще се проведе на Messe Frankfurt като изложба на живо. Датите за провеждане на търговското изложение са от 24.06.2022 до 26.06.2022. Мястото на провеждане ще разполага с най-новите и строги мерки за превенция на Ковид-19. Тези предпазни мерки ще включват строги правила за социална дистанция. Те ще включват и задължително носене на предпазни маски в затворени помещения. Освен това участниците трябва да покажат 3G документи за влизане в страната. Такива са доказателство за ваксинация, оздравяване или отрицателни резултати от PCR/Rapid Antigen тест.

Представяне на събитието

Neonyt е международно изложение за мода – спортни и ежедневни дрехи. Това, което го отличава от останалите модни изложения, е акцентът върху екологията. Изложителите демонстрират успешното използване на екологични материи и възобновяеми материали в модата, която създават. Съпътстващата програма също е насочена към това да насърчи чувството за отговорност към природата в посетители и изложители и да им предложи алтернативи на традиционната мода и използването на изкуствени материи. Ако искате да научите повече за това търсене на баланс между мода и природа, да създадете нови контакти, да предложите подобни ежендевни облекла на своите клиенти, то непременно посетете изложението. Neonyt се провежда в Берлин, Германия.

Проучете какви са възможностите ви за създаване на контакти и посещение на събития от изложението. Организацията на пътуването оставете на нас. Екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД ви предлага хотелски резервации, транспорт, трансфер от и до летището и всякакви допълнителни услуги, които ще направят пътуването ви спокойно и ползотворно. С нас ще спестите време от търсене на хотели в Берлин и определено ще ви предложим най-изгодния за вас от всички хотели за Neonyt.

Full list of
hotels for
Neonyt

Book Now
How to get to Neonyt

Similar trade shows