Most booked hotels
Your free enquiry
Musikmesse

Musikmesse

Frankfurt am Main ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Музика
Organizer
Organizer :
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website :
Musikmesse
Frequency
Frequency:
1 year

Musikmesse и Ковид-19

Организаторите обявиха отмяната на Musikmesse 2022. Причините за анулирането на най-новото издание са настоящата пандемия и свързаните с нея предизвикателства. Организаторите са в процес на обсъждане на нови дати за провеждането и формата на събитието. Ако Musikmesse се състои като събитие на живо, то ще се проведе във Франкфурт, Германия. Участниците ще могат да водят делови разговори сред най-актуалните стратегии за превенция на инфекция с Ковид-19. Социалното дистанциране ще бъде една от прилаганите стратегии, както и изискването за носене на маска на закрито. Messe Frankfurt също така ще прилага строга 3G политика за влизане. Преди да бъдат допуснати до мястото на събитието, посетителите трябва да представят отрицателни резултати от тестове или имунизационни паспорти. Те могат също така да изберат да представят доказателство за оздравяване, за да получат достъп до изложбените площи. Посетителите на Musikmesse трябва да имат предвид, че изданието ще се отличава с дългосрочна промяна на събитието. Водещото изложение за музикалната индустрия и сектора на музикалната продукция ще се проведе като платформа B2C, а не като B2B. 

Въведение

Musikmesse се занимава с бързите промени в музикалното производство и музикалната индустрия като цяло, която включва не само инструменти, софтуер и техника, но и нововъзникващи бизнес модели. Международният търговски панаир е сливане между фестивал, който празнува музиката, и чисто ориентирана към продажбите платформа, която въвежда предлагане с търсене. Програмата дава възможност на художници, вземащи решения и продуценти да се свързват в мрежа с надеждата за бъдещо сътрудничество, а посетителите могат да присъстват и на много информативни семинари и семинари. Musikmesse има история от близо 4 десетилетия, първото стартиране през 1980 г. и през този период от време се е увеличил значението, за да оформи звука и пазарите в Европа. Продуктовото портфолио се простира на струнни инструменти, ударни инструменти, DJ оборудване, скубани инструменти, хардуер за запис, синтезатори, цифрови пиана, ноти и софтуер за запис.

Логистиката

Musikmesse отбелязва началото на пролетта във Франкфурт, Германия, тъй като търговският панаир и фестивал пристигат обикновено в началото на април без вина. Всяко издание работи в продължение на четири дни и е със седалище в Messe Frankfurt с определени събития, разпръснати из града. Messe Frankfurt е и официалният организатор на събитието и го организира заедно със свързания с него Prolight + Sound. Приемът се дава както на търговски посетители, така и на широката общественост. Работното време е от 10:00 сутринта до 18:00 следобед. Ако се чудите как да пътувате до Messe Frankfurt без кола, значи ви предстои богат избор в обществения транспорт. Или можете да хванете линията на метрото 4, или да използвате 16 и 17 трамвайни линии, или да се задоволите с крайградските влакови линии S3, S4 и S6.

Какво казват хората?

 „Бяхме много заети и сме доволни от хода на бизнеса на панаира. Направихме много висококачествени контакти и срещнахме клиенти не само от Европа, но и от Китай, Корея и Япония. Освен това бяхме много доволни от големия медиен обхват до нашата 100-годишнина “, - Ралф Вогенрайтер, съ-изпълнителен директор на Voggenreiter Verlag GmbH;

„Виждаме това като чудесна възможност за популяризиране на марка и вече сме разработили първоначални идеи за това как можем да се включим в програмата за събития през следващата година. Да участвам в тазгодишния Musikmesse беше правилното решение. Панаирът е много важен като европейско място за срещи - благодарение и на централното местоположение на Франкфурт на континента “, - Алесио Герундини, главен изпълнителен директор на Zero Sette;

„Панаирът беше идеалният контекст за тази среща на умовете - и такова невероятно добре организирано, професионално събитие. MTF Франкфурт бе домакин с такава грижа, топлина и внимание към детайлите. Очакваме с нетърпение да развием тази връзка по-нататък “- Андрю Дъббър, директор на Music Tech Fest.

Аудитория и статистика

Ако се чудите дали да инвестирате в щанд в Musikmesse, нека ви кажем, че над 1600 други международни изложители са признали икономическото значение на шоуто. Има голям наплив от посетители, които идват в Музикмесе. Последното издание отбеляза общо 85 000 посетители, без да се броят 25 000 души, които дойдоха във Франкфурт, за да се насладят на програмите и събитията на фестивала Musikmesse, разпространени в целия град Франкфурт. Разбивайки тези 85 000, виждате 56 000 професионалисти в индустрията и 14 000 частни посетители, които се интересуват от огромното продуктово портфолио. Последните 15 000 са просто фенове на музиката, дошли да се насладят на фестивалните събития на сцената. Но кои са тези хора? Ще се срещнете с производители, дилъри, професионални, полупрофесионални и любителски музиканти в голям брой. Франция, Великобритания, Полша, Белгия, САЩ, Канада и Италия се очертават като най-големите пазари на Musikmesse.

Настаняване

Избягвайте повече от 85 000 международни посетители и вземете най-добрите отстъпки за честни хотели във Франкфурт сега! Trade Fair Trips ltd организира много бизнес пътувания и от опит знае какво се нуждае от бизнес пътник по отношение на настаняването - достъпни цени и чудесно местоположение. Резервирайте хотели за Musikmesse с часове и платете желаната от вас цена. Ние знаем къде да търсим най-добрите оферти и можем да предоставим списък с хотели близо до Messe Frankfurt. Освен това се грижим да сте близо до обществения транспорт за по-кратко пътуване до работното място. След като резервирате хотелите си, има още много Trade Fair Trips ltd, които могат да Ви помогнат при резервирането на заседателни зали на Ваше име доста предварително. Можете също така да ни възложите инсталирането на вашата изложбена кабина или сцена. Ние сме едно гише за вашите нужди за бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
Musikmesse

Book Now
How to get to Musikmesse

Similar trade shows