Your free enquiry
Museums + Heritage Show

Museums + Heritage Show

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Art and Antiques
Organizer
Organizer:
Museums + Heritage Show Ltd
Event website
Event website:
Museums + Heritage Show
Frequency
Frequency:
1 year

Актуална информация за събитието

Изданието на Museums + Heritage Show през 2023 г. ще се проведе като търговско изложение лице в лице между датите 10.05.2023 и 11.05.2023. То ще се състои в Olympia London в Лондон. Понастоящем няма международни пътнически или вътрешни ограничения, свързани с Ковид-19 в Обединеното кралство. Това се дължи на подобрената епидемиологична обстановка в страната. Участниците ще бъдат насърчавани да спазват препоръчителни мерки, като например да носят хирургически маски на закрито.

Преглед на събитието

Международно изложение Museums + Heritage Show е водещо събитие за собственици и уредници на музеи и галерии и за организации, стопанисващи паметници на културата. Изложителите и участниците в лекциите и презентациите са дизайнери, мултимедийни специалисти, дигитални артисти, представителите на неформалното образование, създатели на аудио-визуални инсталации, фирми за кетъринг и управление на културни обекти. Всички те представят своите продукти и услуги и са готови да коментират промените и проблемите в бранша. Събитието е походящо за представяне на нови идеи, продукти и услуги.

Ние ще направим вашите онлайн хотелски резервации за някой от подходящите хотели за Museums + Heritage Show, като се съобразим с изискванията и бюджета ви. Освен, че ще ви спестим време от търсене на хотели в Лондон, ще ви осигурим спокойно пътуване от самолета до хотела и обратно, както и кола под наем за придвижване из града. Ако ще се чувствате по-удобно, можем просто да ви информираме за линиите на обществения транспорт, които ще са ви необходими. Опитът ни в организацията на всякакви бизнес пътувания определено ще ви е полезен, независимо дали имате нужда от допълнителни услуги по време на изложението или не. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на Museums + Heritage Show през 2022 г. се проведе между 11-ти и 12-ти май 2022 г. Събитието се проведе в Olympia London, който не разполагаше с предпазни мерки срещу Ковид-19, поради премахването на вътрешните ограничения в Обединеното кралство. На събитието присъстваха приблизително 133 изложители.

Full list of
hotels for
Museums + Heritage Show

Book Now
How to get to Museums + Heritage Show
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

Не е препоръчително при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

By car
By car:

55 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

15 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

40 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

Similar trade shows