Your free enquiry
MSV - International Engineering Trade Fair

MSV - International Engineering Trade Fair

Brno, Czech Republic
Индустрия
Индустрия:
Mechanical Components, Tools, Hardware, Welding
Organizer
Organizer:
BVV Trade Fairs Brno
Frequency
Frequency:
1 year

MSV Актуализация

Между 10.10.2023 и 13.10.2023, MSV 2023 ще се проведе като изложение лице в лице. Събитието ще се проведе в Бърно, Чешката република, в  Brno Exhibition Centre. Мястото на провеждане няма да прилага строги мерки за превенция на Ковид-19. Причината е, че за момента Чешката република е премахнала ограниченията си, свързани с пандемията.

Въведение

MSV Бърно или просто наричан MSV е международно изложение, специализирано в областта на индустриалните машини и машинното, електрическото и прецизното инженерство. Тя продължава от 1959 г. и нейната 60-годишна история успява да се позиционира централно за целия сектор до точката, която се нарича изложение номер едно по рода си в Централна и Източна Европа. MSV Brno обединява всички местни пазари и създава икономически мостове с останалата част от европейския континент. Друго изключително важно нещо, което трябва да се подчертае, е, че изложението напълно интегрира разнообразие от продукти, така че кръстосаните продажби са повече от възможни. Продуктовият профил се разпростира върху екологичните технологии, електрониката, свързването на метали, керамичното инженерство, материалите за машиностроенето, каучуковите технологии, довършителните работи на повърхността, силнотоковото електротехника, хидравликата, химическата промишленост и технологиите за охлаждане. Изложителите оценяват MSV Бърно, тъй като е ценен като платформа за обществени поръчки и източник за актуалния напредък и индустриалните новини.

Логистиката

MSV Бърно, като голям международен инженерен панаир, се провежда ежегодно в град Бърно, Чехия и изданията обикновено попадат в началото на октомври. Събитието продължава общо пет дни и споделя сцената в изложбения център в Бърно с няколко други свързани изложения. Списъкът включва Automtizace, Envitech, WELDING, FOND-EX, PLASTEX, PROFINTECH и IMT. BVV Trade Fairs Brno служи като официален организатор на изложението и вратите са отворени както за професионалисти, така и за широката публика. Работното време е от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед, докато последният ден завършва в 16:00 ч. Изложбеният център в Бърно е разположен на централно място в Бърно и има няколко възможности да стигнете до изложбените площадки - там са трамваят (линия 1) и автобусите (линии 44 и 84). Те работят често през целия ден, така че ви предстои лесно пътуване до работното място.

Какво казват хората?

„Изложението е възможност за нас да представим АББ и проектите на нашите партньори. Що се отнася до участието на посетителите на нашия щанд, ние изчисляваме, че тази година броят и съотношението на съществуващите клиенти към новите клиенти ще бъде поне същото като миналата година “, - АББ, Юлиус Беличка, търговски директор;

„Върнахме се в изложбения център в Бърно 25 години след като Бил Гейтс лично посети Invex, но този път като партньор за чешката индустрия, където Microsoft вече е много по-силен, отколкото в устройствата и системите за крайни потребители“, - Microsoft, Dalibor Kačmář, Директор на отдела за партньори на Microsoft за Чехия и Словакия;

„MSV продължава да бъде най-важното инженерно изложение в региона на Централна Европа. Той дава възможност на изложителите да представят нови продукти от производствената си програма пред широката професионална общественост и в същото време предлага възможност да се срещнат с най-значимите лидери в машиностроителната индустрия от цял ​​свят пред заинтересованите от изложението “, - Ян Rýdl , Президент на Асоциацията на инженерните технологии

Аудитория и статистика

MSV се откроява като основна среща за професионалисти в индустриалните машини и инженерството, тъй като през последното издание около 1660 изложители демонстрираха продукти и технологични процеси в процъфтяваща среда. Организаторите съобщават, че посетителите са достигнали 80 000 и броят. Разбивайки тези цифри въз основа на националност, виждаме, че изложителите са широко международни, като повече от половината идват извън Чешката република. Публиката е предимно чешка, като само 10% са чуждестранни граждани. Най-типичните позиции, на които работят посетителите, включват инженер, главен изпълнителен директор, собственик, мениджър продажби и генерален мениджър. Видовете изложители, които трябва да присъстват, обикновено са дилъри, производители, асоциации и участващи организации. Страните, които имат значително присъствие, включват Германия, Словакия, Китай, Италия, Индия, Австрия, Русия, Тайван, Полша и Швейцария.

Настаняване

Като се има предвид колко хора посещават MSV, стратегическото решение е да резервирате хотелско настаняване за изложбата възможно най-рано. Trade Fair Trips ltd е насочена към хотели в близост до изложбения център в Бърно, за да създаде по-добро пътуване, а ние също така избираме оферти въз основа на връзки към мрежата на обществения транспорт. Възползвайте се от най-добрите хотелски цени за MSV при нас и поддържайте пътните си разходи в рамките на минимум. Не вярваме в това, че нашите клиенти прекарват прекалено много, за да покажат своите продукти на изложението. Изложителите разчитат и на нас за допълнителни услуги. Можем да направим резервации в заседателни зали с правилното A / V оборудване преди време. Просто ни кажете колко голяма искате да бъде стаята. Друга популярна услуга ни кара да изградим вашата изложбена кабина. Trade Fair Trips ltd предоставя цялостна поддръжка при пътуване на работа на справедлива цена.

Минали издания на MSV

Издание 2021

На MSV 2021 присъстваха над 35 000 търговски посетители и 1016 изложители. Събитието се проведе като изложение на живо с въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. MSV 2021 се проведе между 08.11.2021 г. и 12.11.2021 г. в изложбения център в Бърно. ,

Издание 2022

MSV 2022 се проведе като издание на живо между 4-ти и 7-ми октомври 2022. То се проведе в Brno Exhibition Centre, който не включваше мерки за превенция на Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията, в страната през предходните месеци. Събитието посрещна над 52 000 посетители, 179 журналисти и 1 256 изложители. Това отбеляза завръщане към нивото на посещаемост отпреди пандемията, което беше добре дошло за организаторите.

Full list of
hotels for
MSV - International Engineering Trade Fair

Book Now
How to get to MSV - International Engineering Trade Fair
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Brno Airport (Летище Бърно)

40 минути при пътуване от Brno Hlavlní Nádraží (Централна Гара Бърно)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Brno Airport (Летище Бърно)

5 минути при пътуване от Brno Hlavlní Nádraží (Централна Гара Бърно)

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от Brno Airport (Летище Бърно)

15 минути при пътуване от Brno Hlavlní Nádraží (Централна Гара Бърно)

Similar trade shows