Your free enquiry
M.O.W.

M.O.W.

Bad Salzuflen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
Messezentrum Bad Salzuflen
Event website
Event website:
M.O.W.
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

MOW 2023 ще се проведе като изложение на живо между 17.09.2023 и 21.09.2023. Изложението ще се проведе в Messecentrum Bad Salzuflen. Поради отпадането на вътрешните ограничения в Messecentrum няма да бъдат прилагани мерки за сигурност срещу Ковид-19. В страната не са въведени забрани за пътуване.

Представяне на събитието

M.O.W. е международен търговски панаир за обзавеждане и мебели, мебелни аксесоари и декорация. Участници са производители, търговци на едро и дребно, вносители, проектанти, интериорни дизайнери, създатели на софтуер за оптимизиране на работния процес и по-ефективно задоволяване нуждите на клиентите. Предлагат се мебели за всички жилищни помещения – спалня, кухня, гостна, дневна, детска, баня, кабинет; мебели за офисни помещения; нестандартни мебелни решения, мека мебел. По време на събитието се очертават тенденциите в обзавеждането, създават се интересни бизнес контакти и нови партньорства.

Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме специалисти в търсенето онлайн на хотели за международни изложения. Ще ви предложим настаняване в най-добрите хотели, подходящи за събитието. Освен за вашите хотелски резервации за M.O.W., ще се погрижим за вашия трансфер от и до летището, ще ви осигурим кола под наем или информация за бързо и лесно придвижване из града с обществен транспорт. Ако ви е необходима конферентна зала, ще наемем такава за вас. Нашите услуги ви осигуряват спокойствие и условия за по-добро бизнес представяне. Възползвайте се от тях.

Минали издания

Издание от 2021

Събитието се проведе в хибриден формат между 19.09.2021 г. и 23.09.2021 г. То се осъществи чрез платформата 360GladPlaza и физическо търговско изложение, проведено в Messecentrum Bad Salzuflen. 360GladPlaza беше създадена в сътрудничество с Юлия Гревен и Дирк Шрьодер. Тя беше достъпна през цялата година и предлагаше разнообразни услуги. Това включваше работа в мрежа с професионалисти от бранша, доставчици на услуги и дистрибутори. Тя също така представяше иновативни продукти, свързани с електронна търговия, ERP, логистика и управление на данни. Включваше и иновативни инструменти, отнасящи се до омниканалния маркетинг, управлението на марката, набирането на персонал и контрола на процесите. Изявата на M.O.W се състоя между 19 септември 2021  и 23 септември 2021. Физическата страна на изложението позволи на сектора за закупуване на мебели да представи нови продукти и да обсъди неотложни въпроси. Над 400 изложители представиха най-новите си продукти и концепции на изложбена площ от приблизително 85 000 квадратни метра. Физическото изложение съдържаше строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Много от мерките бяха възможни благодарение на дизайна на мястото на провеждане на изложението. Това включваше отделни изходи и входове, широки коридори и др. Участваха около 30 държави, сред които Полша, Нидерландия, Италия, Турция и Дания.

Full list of
hotels for
M.O.W.

Book Now
How to get to M.O.W.

Similar trade shows