M.O.W. 2023

M.O.W. 2023

Декорация, домашен и офис дизайн, мебели, осветление
Bad Salzuflen, Germany
17-21 Sep 2023
Организатор:
Messezentrum Bad Salzuflen
Място на провеждане:
Messezentrum Bad Salzuflen
Честота:
1 year
Уебсайт:
M.O.W.

Събитие за водещи мебели за немскоговорящия регион

Актуализация за събитието

MOW 2023 ще се проведе като изложение на живо между 17.09.2023 и 21.09.2023. Изложението ще се проведе в Messecentrum Bad Salzuflen. Поради отпадането на вътрешните ограничения в Messecentrum няма да бъдат прилагани мерки за сигурност срещу Ковид-19. В страната не са въведени забрани за пътуване.

Представяне на събитието

M.O.W. е международен търговски панаир за обзавеждане и мебели, мебелни аксесоари и декорация. Участници са производители, търговци на едро и дребно, вносители, проектанти, интериорни дизайнери, създатели на софтуер за оптимизиране на работния процес и по-ефективно задоволяване нуждите на клиентите. Предлагат се мебели за всички жилищни помещения – спалня, кухня, гостна, дневна, детска, баня, кабинет; мебели за офисни помещения; нестандартни мебелни решения, мека мебел. По време на събитието се очертават тенденциите в обзавеждането, създават се интересни бизнес контакти и нови партньорства.

Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме специалисти в търсенето онлайн на хотели за международни изложения. Ще ви предложим настаняване в най-добрите хотели, подходящи за събитието. Освен за вашите хотелски резервации за M.O.W., ще се погрижим за вашия трансфер от и до летището, ще ви осигурим кола под наем или информация за бързо и лесно придвижване из града с обществен транспорт. Ако ви е необходима конферентна зала, ще наемем такава за вас. Нашите услуги ви осигуряват спокойствие и условия за по-добро бизнес представяне. Възползвайте се от тях.

Минали издания

Издание от 2021

Събитието се проведе в хибриден формат между 19.09.2021 г. и 23.09.2021 г. То се осъществи чрез платформата 360GladPlaza и физическо търговско изложение, проведено в Messecentrum Bad Salzuflen. 360GladPlaza беше създадена в сътрудничество с Юлия Гревен и Дирк Шрьодер. Тя беше достъпна през цялата година и предлагаше разнообразни услуги. Това включваше работа в мрежа с професионалисти от бранша, доставчици на услуги и дистрибутори. Тя също така представяше иновативни продукти, свързани с електронна търговия, ERP, логистика и управление на данни. Включваше и иновативни инструменти, отнасящи се до омниканалния маркетинг, управлението на марката, набирането на персонал и контрола на процесите. Изявата на M.O.W се състоя между 19 септември 2021  и 23 септември 2021. Физическата страна на изложението позволи на сектора за закупуване на мебели да представи нови продукти и да обсъди неотложни въпроси. Над 400 изложители представиха най-новите си продукти и концепции на изложбена площ от приблизително 85 000 квадратни метра. Физическото изложение съдържаше строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Много от мерките бяха възможни благодарение на дизайна на мястото на провеждане на изложението. Това включваше отделни изходи и входове, широки коридори и др. Участваха около 30 държави, сред които Полша, Нидерландия, Италия, Турция и Дания.

Издание 2022

MOW 2022 се проведе като търговско изложение на живо в Messecentrum Bad Salzuflen от 18-ти до 22-ри септември 2022. Поради това, че Германия отмени ограниченията си, свързани с пандемията, мястото на провеждане не приложи мерки за превенция на Ковид-19. На събитието присъстваха 510 изложители от 41 държави.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Paderborn Airport (Летище Падерборн)

50 минути при пътуване от Bad Salzuflen Central Bus Station (Централна автогара Бад Залцуфлен) 

С кола
С кола:

45 минути при пътуване от Paderborn Airport (Летище Падерборн)

10 минути при пътуване от Bad Salzuflen Central Bus Station (Централна автогара Бад Залцуфлен)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Paderborn Airport (Летище Падерборн)

20 минути при пътуване от Bad Salzuflen Central Bus Station (Централна автогара Бад Залцуфлен)

 

map

Хотели около M.O.W.

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
M.O.W. 2023 Bad Salzuflen Hotel Senator 16.9 Bielefeld при поискване Заявка
M.O.W. 2023 Bad Salzuflen Lindgart Hotel Minden Minden при поискване Заявка
M.O.W. 2023 Bad Salzuflen Hotel Arminius 4.1 Bad Salzuflen при поискване Заявка
M.O.W. 2023 Bad Salzuflen Hotel KleinerGrunauer 4.2 Bad Salzuflen при поискване Заявка
M.O.W. 2023 Bad Salzuflen Quality Hotel Bielefeld Bielefeld при поискване Заявка
M.O.W. 2023 Bad Salzuflen Hotel Im Winkel Bielefeld при поискване Заявка
M.O.W. 2023 Bad Salzuflen Parkhotel Nieheim Nieheim при поискване Заявка
M.O.W. 2023 Bad Salzuflen Rattenfangerhotel Berkeler Warte Hameln при поискване Заявка
M.O.W. 2023 Bad Salzuflen Hotel Jugendstil Hameln при поискване Заявка
M.O.W. 2023 Bad Salzuflen Mercure Hotel Bielefeld Johannisberg 19.9 Bielefeld при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до M.O.W. 2023 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.