Most booked hotels
Your free enquiry
Motorcycle Live

Motorcycle Live

Birmingham, UK
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
The NEC Birmingham
Event website
Event website:
Motorcycle Live
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

Може да се каже, че Motorcycle Live е жизнената сила на двуколесната индустрия във Великобритания, тъй като е пряка спасителна линия между производители, професионалисти и любители на велосипедите. Международното търговско изложение прави заглавия от 1981 г. и в момента е на върха като най-голямото събитие в индустрията в цяла Великобритания, така че сте сигурни, че ще бъдете в центъра на вниманието, когато излагате на Motorcycle Live. Преди събитието се наричаше Международно изложение за мотоциклети и скутери до 2010 г., когато беше преименувано на сегашното си име и образ. Както подсказва името, посетителите ще могат да открият цялата широчина на изложените на показ мотоциклети и мотоциклети от класически байкърски двуколесни мотоциклети до супер мотори и състезателни мотори, но това само надрасква повърхността, тъй като посетителите ще получат и достъп до аксесоари, компоненти и модификации.

Логистиката

Motorcycle Live следва строг годишен график и пристига през втората половина на ноември. Международното шоу на велосипеди продължава общо девет дни и е със седалище в Бирмингам, Великобритания. Изданията са отворени за посетители от широката общественост и професионалисти, които се интересуват от закупуване на нови велосипеди и свързана с тях екипировка. MCIA Events Ltd е официален организатор на събитието в партньорство с Bikesure Insurance и NEC служи като домакин по време на събитието. Работното време е различно в различните дни: от 09:00 до 18:00 ч. През първите два дни, от 10:00 ч. До 17:00 ч. През следващите пет дни, от 9:00 ч. До 18:00 ч. На Събота и 09:00 ч. До 17:00 ч. В последната неделя. NEC се намира в непосредствена близост до Международната железопътна гара в Бирмингам, което означава, че има множество начини да стигнете до изложбените площадки, без да се налага да наемате кола.

Какво казват хората?

„Да се ​​чуят такива положителни отзиви от изложители и посетители е невероятно. Бих искал да кажа огромна благодарност на всички, които изложиха, посетиха и работиха с нас, за да направят мотоциклетът на живо 2019 заедно с такъв успех. Хвърлете се на 2020 г.! “ - Finlay McAllan изпълнителен директор на Motorcycle Live;

„За нас беше фантастично шоу и чудесна платформа за представяне на новите ни модели,“ - Деврон Бултън, национален мениджър продажби на Triumph UK;

„Той надмина всичките ни очаквания. Наистина беше невероятно както от гледна точка на генериране на олово, така и запознаване на посетителите с нашата марка, ”- Боб Алън, директор на AJP UK;

„Гордеехме се, че се обединихме с най-голямото шоу на велосипеди в Обединеното кралство - изключително сме доволни от протичането на събитието и не можахме да поискаме по-добър резултат за дебютното ни кобрендирано шоу“, - Грант Варнам, мениджър бизнес развитие на застраховка Bikesure.

Аудитория и статистика

Как така Motorcycle Live се разглежда като сметана на културата сред двуколесните кръгове във Великобритания? Всичко се свежда до цифри. Велосипедното шоу засенчва всички останали по отношение на посещаемостта - последното издание регистрира над 104 000 ентусиасти и професионалисти, които са преминали през изложбените зали, за да видят най-новите модели от 46 водещи производители на велосипеди в целия свят. В допълнение, повече от 220 изложители и търговци имат свои собствени щандове, продаващи не само части и аксесоари, но и така необходимата екипировка. Част от причината, поради която тези цифри са толкова високи, е свързана с това колко добре Motorcycle Live се вмъква в културата на мотоциклетистите. Посетителите имат много интерактивност с велосипеди, могат да ги видят на върха на представянето си в Moto-Cirque Arena и да се ангажират с професионални състезатели лице в лице.

Настаняване

Преминете първо финалната линия, когато планирате пътуването си до Motorcycle Live и делегирайте задълженията за избор на вашия хотел в Бирмингам, Великобритания на Trade Fair Trips ltd. Ние сме специализирани в хотелско настаняване на достъпни цени за търговски изложения и побираме бюджети от всякакъв размер. Кажете ни колко сте готови да похарчите и ние ще изберем най-добрите хотелски цени по време на Motorcycle Live за нула време. Един ден е достатъчен, за да получите списък с оферти. Изберете от отличните хотели в близост до NEC и се насладете на кратко пътуване до работното място. Правилното местоположение е от решаващо значение. Trade Fair Trips ltd може да ви подкрепи допълнително, след като направите резервациите си. Наемете ни да изградим щанда на вашето търговско изложение в деня преди началото на Motorcycle Live или предварително да резервираме съоръжения за срещи на ваше име.

Full list of
hotels for
Motorcycle Live

How to get to Motorcycle Live

Similar trade shows