Motorcycle Live
Motorcycle Live

Motorcycle Live

New Date
4 дек 2021 - 12 дек 2021
UK , Birmingham

General Information

Organizer

The NEC Birmingham

Event website

Motorcycle Live

Frequency

1 year

Motorcycle Live Map

Въведение

Може да се каже, че Motorcycle Live е жизнената сила на двуколесната индустрия във Великобритания, тъй като е пряка спасителна линия между производители, професионалисти и любители на велосипедите. Международното търговско изложение прави заглавия от 1981 г. и в момента е на върха като най-голямото събитие в индустрията в цяла Великобритания, така че сте сигурни, че ще бъдете в центъра на вниманието, когато излагате на Motorcycle Live. Преди събитието се наричаше Международно изложение за мотоциклети и скутери до 2010 г., когато беше преименувано на сегашното си име и образ. Както подсказва името, посетителите ще могат да открият цялата широчина на изложените на показ мотоциклети и мотоциклети от класически байкърски двуколесни мотоциклети до супер мотори и състезателни мотори, но това само надрасква повърхността, тъй като посетителите ще получат и достъп до аксесоари, компоненти и модификации.

Логистиката

Motorcycle Live следва строг годишен график и пристига през втората половина на ноември. Международното шоу на велосипеди продължава общо девет дни и е със седалище в Бирмингам, Великобритания. Изданията са отворени за посетители от широката общественост и професионалисти, които се интересуват от закупуване на нови велосипеди и свързана с тях екипировка. MCIA Events Ltd е официален организатор на събитието в партньорство с Bikesure Insurance и NEC служи като домакин по време на събитието. Работното време е различно в различните дни: от 09:00 до 18:00 ч. През първите два дни, от 10:00 ч. До 17:00 ч. През следващите пет дни, от 9:00 ч. До 18:00 ч. На Събота и 09:00 ч. До 17:00 ч. В последната неделя. NEC се намира в непосредствена близост до Международната железопътна гара в Бирмингам, което означава, че има множество начини да стигнете до изложбените площадки, без да се налага да наемате кола.

Какво казват хората?

„Да се ​​чуят такива положителни отзиви от изложители и посетители е невероятно. Бих искал да кажа огромна благодарност на всички, които изложиха, посетиха и работиха с нас, за да направят мотоциклетът на живо 2019 заедно с такъв успех. Хвърлете се на 2020 г.! “ - Finlay McAllan изпълнителен директор на Motorcycle Live;

„За нас беше фантастично шоу и чудесна платформа за представяне на новите ни модели,“ - Деврон Бултън, национален мениджър продажби на Triumph UK;

„Той надмина всичките ни очаквания. Наистина беше невероятно както от гледна точка на генериране на олово, така и запознаване на посетителите с нашата марка, ”- Боб Алън, директор на AJP UK;

„Гордеехме се, че се обединихме с най-голямото шоу на велосипеди в Обединеното кралство - изключително сме доволни от протичането на събитието и не можахме да поискаме по-добър резултат за дебютното ни кобрендирано шоу“, - Грант Варнам, мениджър бизнес развитие на застраховка Bikesure.

Аудитория и статистика

Как така Motorcycle Live се разглежда като сметана на културата сред двуколесните кръгове във Великобритания? Всичко се свежда до цифри. Велосипедното шоу засенчва всички останали по отношение на посещаемостта - последното издание регистрира над 104 000 ентусиасти и професионалисти, които са преминали през изложбените зали, за да видят най-новите модели от 46 водещи производители на велосипеди в целия свят. В допълнение, повече от 220 изложители и търговци имат свои собствени щандове, продаващи не само части и аксесоари, но и така необходимата екипировка. Част от причината, поради която тези цифри са толкова високи, е свързана с това колко добре Motorcycle Live се вмъква в културата на мотоциклетистите. Посетителите имат много интерактивност с велосипеди, могат да ги видят на върха на представянето си в Moto-Cirque Arena и да се ангажират с професионални състезатели лице в лице.

Настаняване

Преминете първо финалната линия, когато планирате пътуването си до Motorcycle Live и делегирайте задълженията за избор на вашия хотел в Бирмингам, Великобритания на Trade Fair Trips ltd. Ние сме специализирани в хотелско настаняване на достъпни цени за търговски изложения и побираме бюджети от всякакъв размер. Кажете ни колко сте готови да похарчите и ние ще изберем най-добрите хотелски цени по време на Motorcycle Live за нула време. Един ден е достатъчен, за да получите списък с оферти. Изберете от отличните хотели в близост до NEC и се насладете на кратко пътуване до работното място. Правилното местоположение е от решаващо значение. Trade Fair Trips ltd може да ви подкрепи допълнително, след като направите резервациите си. Наемете ни да изградим щанда на вашето търговско изложение в деня преди началото на Motorcycle Live или предварително да резервираме съоръжения за срещи на ваше име.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА