Your free enquiry
MosShoes

MosShoes

Moscow ,Russia
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer :
MosShoes
Event website
Event website :
MosShoes
Frequency
Frequency:
4 times a year

MosShoes & Ковид-19

MosShoes 2022 ще се проведе в Crocus Expo в Москва от 29.08.2022 до 01.09.2022. Събитието ще се проведе като търговско изложение на живо, като в конгресния център ще бъдат въведени най-новите мерки за сигурност срещу Ковид-19. Като част от въведените мерки посетителите ще бъдат подложени на температурна проверка преди влизане. От пътуващите до Русия ще се изисква да покажат отрицателни PCR лабораторни резултати 48 часа преди или след пристигането в страната поради ограниченията за пътуване. Участниците ще бъдат инструктирани да се самоизолират до получаване на резултатите, ако решат да покажат резултатите след влизането си, като направят изследването на място.

MosShoes - Презентация

MosShoes е най-голямото международно търговско изложение за обувки, чанти и аксесоари в Източна Европа. Вече 16 години то е ключово място за срещи на дизайнери, производители и търговци от бранша. Най-доброто място за създаване на бизнес контакти с представителите на производителите на обувки, за запознаване с най-новите тенденции и разширяване на бизнеса ви.

Непременно планирайте посещение на изложението, ако искате да си създадете нови бизнес възможности. „Трейд Феър Трипс” ЕООД ще ви бъде от полза при организацията на самото пътуване. С нас ще спестите време и ще успеете да изберете най-подходящия за вас от всички хотели за MosShoes. Имайки предвид количеството хотели, както и цените – ще бъдете в един от най-скъпите градове в света, с нашата експертна помощ ще изберете и по-изгодна оферта. Освен хотелски резервации онлайн ви предлагаме трансфер до и от хотела, да ви наемем кола или да подготвим за вас информация за градския транспорт, необходимите ви маршрути и билети.

Услугата ни е безплатна за вас. Възползвайте се от нея. Така ще имате повече време да подготвите плана за самото си представяне на MosShoes.

MosShoes - Минали издания

Март 2022

MosShoes 2022 се проведе между 28.02.2022 и 03.03.2022. Организаторите проведоха събитието като търговско изложение лице в лице в Crocus Expo, като бяха въведени строги предпазни мерки срещу Ковид-19. Те включваха изискване към участниците, като например 70-те изложители, да носят лични предпазни средства (ЛПС), като хирургически маски и ръкавици.

 

Full list of
hotels for
MosShoes

Book Now
How to get to MosShoes

Similar trade shows