MosShoes
MosShoes

MosShoes

New Date
16 мар 2021 - 19 мар 2021
Russia , Moscow

General Information

Organizer

MosShoes

Event website

MosShoes

Frequency

4 times a year

MosShoes Map

MosShoes е най-голямото международно търговско изложение за обувки, чанти и аксесоари в Източна Европа. Вече 16 години то е ключово място за срещи на дизайнери, производители и търговци от бранша. Най-доброто място за създаване на бизнес контакти с представителите на производителите на обувки, за запознаване с най-новите тенденции и разширяване на бизнеса ви.

Непременно планирайте посещение на изложението, ако искате да си създадете нови бизнес възможности. „Трейд Феър Трипс” ЕООД ще ви бъде от полза при организацията на самото пътуване. С нас ще спестите време и ще успеете да изберете най-подходящия за вас от всички хотели за MosShoes. Имайки предвид количеството хотели, както и цените – ще бъдете в един от най-скъпите градове в света, с нашата експертна помощ ще изберете и по-изгодна оферта. Освен хотелски резервации онлайн ви предлагаме трансфер до и от хотела, да ви наемем кола или да подготвим за вас информация за градския транспорт, необходимите ви маршрути и билети.

Услугата ни е безплатна за вас. Възползвайте се от нея. Така ще имате повече време да подготвите плана за самото си представяне на MosShoes.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА