Your free enquiry
Modellbahn

Modellbahn

Friedrichshafen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Свободно време, Хоби, „Направи си сам”, Ръчно изработени артикули
Organizer
Organizer:
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website:
Modellbahn
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на Modellbahn за 2024 ще се проведе като търговско изложение на живо в Messe Friedrichshafen от 1-ви до 3-ти ноември 2024. На мястото на провеждане няма да бъдат прилагани мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на отмяната на ограниченията в Германия, свързани с пандемията, включително тези, отнасящи се до пътуванията до и от страната.

Представяне на събитието

Modellbahn представя на посетителите прекрасна възможност да разгледат на едно място най-добрите и най-сложни модели на железници и аксесоари за европейския регион.

Кьолн, Германия, е домакин на това международно изложение, на което са поканени само реномираните производители и търговци в бранша.

Изложителите ще наброяват над 200 и ще представят най-новите си модели на хиляди хора.

Ако сте си купили билет, но нямате стая, обърнете се към Trade Fair Trips ltd за хотели на разумни цени в града и околностите му.

Защо да прекарвате часове наред в самостоятелно сравняване на оферти, когато можете да наемете Trade Fair Trips ltd, за да ви представи най-добрите оферти за хотели за Modellbahn още сега!

Ние правим удобни бизнес пътуванията и нашите услуги са моделирани според вашия ценови диапазон и избор на местоположение в Кьолн.

Независимо дали искате да сте близо до мястото на събитието или в тих жилищен район, ние имаме възможности!

Modellbahn изненадва с разнообразието си от стилове и модели, като секторът LEGO! е един от най-популярните.

Ще има цели пейзажи и специални фигурки в многобройни цветни експозиции.

Предишни издания

2022

Изданието на събитието през 2022, което се проведе на живо от 4-ти до 6-ти ноември 2022, отбеляза успешното завръщане на търговското изложение. Изданието, чийто домакин беше Messe Friedrichshafen, привлече 326 изложители от 11 държави и над 43 000 посетители.

Full list of
hotels for
Modellbahn

Book Now
How to get to Modellbahn

Similar trade shows