Your free enquiry
modell-hobby-spiel

modell-hobby-spiel

Leipzig, Germany
Индустрия
Индустрия:
Leisure, Hobby, DIY, Handicrafts
Organizer
Organizer:
Leipziger Messe
Event website
Event website:
modell-hobby-spiel
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Modell-hobby-spiel за 2023 ще се проведе между 29.09.2023 и 01.10.2023. Търговското събитие на живо ще се състои на Leipziger Messe в Германия. В помещенията няма да бъдат въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на факта, че в момента в страната няма въведени вътрешни ограничения. Тези правила, както и ограниченията за пътуване, бяха премахнати с разрешението на Бундестага поради подобряващата се пандемична ситуация.

Представяне на събитието

На изложението modell-hobby-spiel ще се окажете заобиколени от водещите марки в секторите на хобито, "направи си сам" и занаятите, където иновациите процъфтяват. Това международно изложение продължава общо три дни в Лайпциг, Германия. Както винаги, това събитие привлича големи тълпи и организаторите очакват да се появят над 94 000 посетители. Цялата необходима мотивация, от която се нуждаете, за да резервирате хотели за modell-hobby-spiel. За специални оферти се обърнете към Trade Fair Trips Ltd.

Trade Fair Trips Ltd е тук, за да направи бизнес пътуванията по-прости, по-лесни и по-евтини. Когато сами организирате пътуването си, трябва да прекарвате дни в опити да намерите хотел, който да е на добра цена и на добро място. Ние съкращаваме процедурата само до един ден и намираме оптималното място за вас на оптимална цена. В резултат на това сте по-добре подготвени за изложението modell-hobby-spiel, което освен богатото продуктово представяне служи и като най-голямото изложение за аерограф в страната. Продуктовото представяне представя най-новото в областта на моделирането, фентъзи и ролевите игри, игрите с движение, занаятите, флористиката и куклите,

Потърсете най-добрите цени на хотелите чрез Trade Fair Trips ltd точно сега. 

Минали издания

2021

Изданието на modell-hobby-spiel за 2021 се проведе между датите 01.10.2021 и 03.10.2021. Домакин на събитието беше Leipziger Messe. В събитието участваха общо 320 изложители от 11 държави. Освен това то прие 47 000 посетители. Търговското изложение се проведе като изложение "лице в лице" при въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Предпазните мерки включваха  правила като задължителното носене на маски в закрити помещения като изложбените зали. 

2022

Modell-hobby-spiel 2022 събра 413 изложители от 12 държави и 67 100 посетители по време на своето провеждане. Leipziger Messe, който беше домакин на изложението, не включи мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отпадането на свързаните с тях ограничения.

Full list of
hotels for
modell-hobby-spiel

Book Now
How to get to modell-hobby-spiel
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

Не е препоръчително при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг) 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

15 минути при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг)

 

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

15 минути при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг)

 

Similar trade shows