Most booked hotels
Your free enquiry
Model Expo

Model Expo

Verona ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Радиоизлъчване, Мултимедия
Organizer
Organizer :
Veronafiere
Event website
Event website :
Model Expo
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за събитието

Изданието на Model Expo Italy Verona за 2022 ще се проведе под формата на изложение "лице в лице" в Verona Fiere.Събитието ще се състои между 05.05.2022 и 07.05.2022. За да се гарантира безопасността на участниците, Verona Fiere ще приложи строги мерки за превенция на Ковид-19. Сред мерките, които ще бъдат приложени, е строго правило за социална дистанция. Участниците трябва да поддържат социална дистанция от 1,5 метра в закритите помещения.

Въведение

В Италия има само един панаир за моделиране и хоби индустрии, който си заслужава времето и това е Model Expo Италия. Международният търговски панаир постигна своя висок статут чрез прегръдката на всички най-нови продуктови категории. Изложбеният етаж е разделен на 7 отделни зали, които покриват моделни автомобили, моделни самолети, моделни железници, статични модели, моделни лодки, модели на машинни площадки и специална зона, която показва слот автомобили, мини 4 WD и симулатори на полети. Създадена през 2005 г., Model Expo Италия прегръща изцяло миналото на света на игрите и моделите с включването на Brick Arena, като същевременно остава в крак с новите култури на индустрията в Play District, където има настолни игри и фирмени игри, видео игри и косплей. Индустрията на хобита се развива непрекъснато, тъй като все повече и повече възрастови групи възприемат игри и модели в цялото им разнообразие, което прави този водещ европейски търговски панаир ценна платформа за обществени поръчки.

Логистиката

Model Expo Italy е годишен търговски панаир, насрочен за ранна пролет и изданията обхващат продължителността на двудневен уикенд някъде през март. Veronafiere изпълнява двойното задължение като организатор и домакин на място. Приемът се дава на широката публика и фокусът на панаира пада върху крайните потребители. Ориентировъчното работно време е от 09:00 сутринта до 19:00 вечерта, въпреки че може да подлежи на промяна и най-добре е да се консултирате с програмата за конкретното издание. Veronafiere се озовава в добре свързана част на Верона, Италия, което означава здравословен брой различни обществени превози от жп гара Nuova до няколко автобусни линии. Шофьорите ще се радват да разберат, че изходът Verona Sud на магистрала Венеция-Милано е много близо до изложбената площадка, което прави пътуването с кола без усилия.

Какво можете да очаквате като изложител

Обещанието, че Model Expo Италия е растящ и развиващ се търговски панаир. Прегръдката на културата на видеоигрите и косплея осигурява нова нова аудитория и потенциал да се разшири отвъд типичните ви личности на купувача;

Model Expo Italy не е статичен пазар, а живо, дишащо същество. Програмирането има предвидени над 200 малки събития. Интерактивността е един от ключовите аспекти на далечното, както и споделянето на професионални знания чрез семинари;

Фокусът е върху модернизацията, тъй като всичките 7 области в рамките на моделирането са населени с интелигентни устройства и дистанционно управляеми джаджи като безпилотни летателни апарати, дистанционно управлявани автомобили, подводници и полетни симулатори.

Аудитория и статистика

Изложителите ще бъдат доволни от броя на присъстващите на Model Expo Italy. В последното издание участваха повече от 500 изложители, които се състезаваха за вниманието на около 70 000 международни посетители. Това гарантира стабилен поток от потенциални купувачи покрай вашия щанд и лесната организация по теми допълнително екранира трафика на краката и осигурява целеви потенциални клиенти. Model Expo Italy е предимно за италианската индустрия за игри и хоби и това са марките, които доминират в изложбеното пространство. Същото може да се каже и за посетителите - местните общности от всички интереси и среди измислят времето си за проучване на пазара и извършване на покупки. Останалите са предимно от Европа и малка част от Централна Азия и САЩ. Има моделисти, колекционери, продуктови дизайнери, геймъри, семейства с деца и дори такива, които се занимават с електронни спортове благодарение на чисто новото стартиране на зоната за електронни спортове.

Настаняване

Видяхте цифрите, така че не е изненадващо да очаквате рязко приемане на заявки за хотелски стаи във Верона и там идва Trade Fair Trips ltd. Получаваме онлайн резервация на хотел за Model Expo Италия с една телефонна консултация и ви спестяваме партида за разходите за настаняване. Базата ни данни включва хотели, къщи за гости и апартаменти във Верона на всяка цена и е лесно да резервирате хотели в близост до Веронафиере. Trade Fair Trips ltd разбира колко ценно е правилното местоположение, поради което винаги се стремим да ви разположим около спирките и спирките за лесно пътуване до работното място по време на панаира. Trade Fair Trips ltd също има способността да резервира съоръжения за срещи преди време и да наблюдава изграждането на вашия панаирен щанд на всяка стъпка.

Full list of
hotels for
Model Expo

Book Now
How to get to Model Expo

Similar trade shows