MODA UK 2023

MODA UK 2023

Мода Облекло Текстил
Birmingham, UK
03-06 Sep 2023
Организатор:
Hyve
Място на провеждане:
The NEC Birmingham
Честота:
6 months
Уебсайт:
MODA UK

Водещо и утвърдено във времето модно събитие в Обединеното кралство

MODA UK 

Изданието на MODA UK за 2023 ще се проведе в NEC Birmingham като търговско изложение на живо. Събитието ще се осъществи между 03.09.2023 и 06.09.2023. Участниците трябва да имат предвид, че носенето на хирургически маски в затворени помещения е силно препоръчително.

Въведение

MODA UK следва световните модни тенденции от виртуозите, работещи в модата днес, и създава едно незабравимо изживяване, което обхваща цялата верига на стойност на облеклото. Международният търговски панаир представя дамско облекло, аксесоари и обувки от най-високо родословие. MODA UK за пръв път излезе на сцената през 2002 г. и през тези две десетилетия се позиционира като главна платформа за трансгранични продажби на основно ниво. Също така си спечели титлата на Националното изложение за обувки в Обединеното кралство с претенцията си за слава като най-голямата колекция от марки обувки под един покрив в цялата страна. Какво могат да очакват посетителите, когато влязат в изложбеното пространство? Има по малко за всеки - етична мода, снабдяване с обувки, съвременни готови колекции, първокласни марки, повод за облекло и дифузионни линии. Модните марки се възползват значително от експозицията в MODA UK, поради многото възможности за провеждане на срещи с потенциални купувачи.

Логистиката

MODA UK се радва на натоварен график, тъй като пристига два пъти годишно в Бирмингам, Великобритания. Изданията излизат общо три дни веднъж в началото на февруари и веднъж през август. Hyve Group Plc Moda Ltd има страхотна програма, планирана за професионални посетители от 09:30 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед, с изключение на третия ден, който завършва в 16:00 ч. Изложението се провежда в Националния изложбен център (NEC) и е разположено съвместно с MODA аксесоари, MODA Footwear, MODA Lingery & Swinwear и MODA Menswear. Както всички големи изложбени центрове, NEC предоставя на посетителите и изложителите достатъчно възможности за обществен транспорт. До международната жп гара Бирмингам може да се стигне пеша. Няколко автобусни линии обслужват центъра, а има и безплатна въздушно-железопътна връзка от летище Бирмингам за допълнително бързо пътуване до работното място.

Какво казват хората

„Изпълнявам много поръчки в скоростна мрежа, повече отколкото на моя щанд. Благодаря ти, че го направи. Удивително е ”, - каза Дейвид Барбър, директор продажби в Charles Birch Ltd;

„Ние идваме в Мода от много дълго време. Мисля, че скоростната мрежа е много добра. Всъщност се присъединихме към сесията и миналата година. Тази година стана още по-добре. Срещнах комбинация от хора и продукти. Прекарахме си страхотно!" - Стивън Джон Брус в Уилям Брус Обувки;

„Moda е ключовото шоу за нашата модна покупка, идваме всеки сезон. Ние сме част от Клуба и наистина се насладихме на предимствата, включително удобството и всички удобства, които екипът предлага. Добавени екстри като Speed ​​Networking са страхотни, срещнахме някои страхотни нови марки и харесахме Selfridges Retail Safari - това беше истинско отварящо окото, за да получите представа за това как всичко работи и мрежата беше наистина полезна. “ - Корин Смит от Logues;

Аудитория и статистика

MODA UK се радва на щедра подкрепа от няколко основни партньора - The Fashion Fashion, Fashion United, Footwear Today, The Society of Shoer Monters, Atwear Accessories, EventGuides, Fashion Jobs и Uzbekistan Textile Expo. Три дни са много натоварени на търговския панаир с 400 марки, които искат да вдигнат вълнение. Средно над 1200 колекции правят показ и повече от 9000 модни купувачи имат възможност да видят дрехи, представени на 16 модни изложения. Това означава, че има голямо присъствие на големи търговци, повечето от които идват от Великобритания и Ирландия. Фокусът пада предимно върху средните пазарни марки и MODA UK установява настоящата среда за възлагане на обществени поръчки.

Настаняване

Основен аспект на вашето посещение в Бирмингам е да резервирате правилните хотели за MODA UK и да ви помогне да направите правилния избор е Trade Fair Trips ltd. Ние имаме опит в света на бизнес пътуванията и имаме богат асортимент от хотели, къщи за гости и апартаменти в Бирмингам за вас. Направете вашата хотелска резервация за MODA UK на всяка цена и на всяко място. Независимо дали искате да отседнете в центъра на града или да търсите хотелски стаи в близост до NEC, ние използваме възможността да създадем персонализирано изживяване на справедлива цена. Нещо повече, Trade Fair Trips ltd ви помага и по други начини. Една от най-популярните ни бонус услуги е резервирането на съоръжения за срещи преди време. Много от нашите клиенти също разчитат на нас да изградим техните изложбени щандове. Открийте какво прави най-доброто пътуване по поръчка и изпратете вашето запитване!

Минали издания

MODA UK 2021

Есенното издание на MODA UK за 2021 се проведе между 05.09.2021 и 07.09.2021 в NEC Бирмингам. Изданието беше организирано като изложение на живо и включваше най-новите мерки за превенция на Ковид-19. Това включваше участниците да представят здравни пропуски заедно с дигитални билети преди допускане до събитието. На MODA UK 2021 се представиха над 600 изложители.

MODA UK 2022

NEC Бирмингам беше домакин на зимното издание на MODA UK за 2022. То се проведе между датите 06.02.2022 и 09.02.2022. Изданието на живо включваше 230 изложители, както и най-новите предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Задължителните защитни маски бяха една от въведените мерки за защита. Събитието се проведе на живо между 4-ти и 7-ми септември 2022 в NEC Birmingham. Поради отмяната на ограниченията, свързани с пандемията в Обединеното кралство, изданието на живо не включваше предпазни мерки за защита от Ковид-19. То привлече около 100 изложители.

MODA UK 2023

Зимното издание на MODA UK за 2023 беше организирано като търговско изложение на живо в NEC Birmingham и включваше 136 изложители от девет страни. Мястото на събитието не включваше мерки за защита от Ковид-19, тъй като Обединеното кралство премахна ограниченията си, свързани с пандемията.

Пеша
Пеша:

20 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

С кола
С кола:

5 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

20 минути при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

60 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

 

map

Хотели около MODA UK

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
MODA UK Autumn 2023 Birmingham Premier Inn Birmingham NEC/Airport 1.9 Birmingham при поискване Заявка
MODA UK Autumn 2023 Birmingham Coleshill Hotel 7.6 Birmingham при поискване Заявка
MODA UK Autumn 2023 Birmingham Campanile Hotel - Birmingham 15.8 Birmingham при поискване Заявка
MODA UK Autumn 2023 Birmingham Park Regis Birmingham 17.3 Birmingham при поискване Заявка
MODA UK Autumn 2023 Birmingham Solihull South (M42) hotel 12.4 Solihull при поискване Заявка
MODA UK Autumn 2023 Birmingham Ramada Solihull Birmingham Solihull при поискване Заявка
MODA UK Autumn 2023 Birmingham Crowne Plaza Solihull 8.8 Solihull при поискване Заявка
MODA UK Autumn 2023 Birmingham DoubleTree by Hilton at the Ricoh Arena - Coventry Coventry при поискване Заявка
MODA UK Autumn 2023 Birmingham Staycity Aparthotels Newhall Square 16.2 Birmingham при поискване Заявка
MODA UK Autumn 2023 Birmingham Ye Olde Station Guest House Birmingham, Shustoke 14.1 Birmingham при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до MODA UK 2023 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.