Your free enquiry
MMC

MMC

Manchester, UK
Индустрия
Индустрия:
Микро и Нано технологии
Organizer
Organizer:
Royal Microscopical Society
Event website
Event website:
MMC
Frequency
Frequency:
2 years

Последни новини за събитието

MMC 2023 ще се проведе между 04.07.2023 и 06.07.2023. Събитието ще се състои под формата на изложение "лице в лице" в Manchester Central Convention Complex. На мястото на провеждане на събитието ще бъдат приложени най-съвременните мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това ще бъде направено, за да се гарантира безопасността и благополучието на участниците. Като част от прилаганите мерки в определени зони, като например изложбените зали, ще се изискват предпазни маски.

Представяне на събитието

MMC е международна конференция за оптика, лазери и микроскопи, комбинирана с голяма изложба, лекции и семинари и търговски ателиета. На конференцията се разглеждат важни за бранша въпроси. Изложбата включва над 100 изложители на микроскопи, консумативи и оборудване и е най-голямата в Европа. Тя представлява интерес за всеки, който използва микроскоп в работата си. По време на лекциите и семинарите предлагат страхотни шансове за работа в мрежа и създаване на полезни професионални контакти, а също и за използване на най-модерните микроскопи и оборудване. Търговските ателиета са отворени за всеки търговец, който иска да научи повече за предлаганата техника, да я изпробва и да говори с експерти в бранша.

Поверете на нас организацията на вашето пътуване. Ще ви предложим най-добрите хотели за MMC, комфортен летищен трансфер и осигуряване на превоз за придвижване из града – кола под наем или информация за обществения транспорт. Освен запазване онлайн на хотели в Манчестър и грижа за удобството ви при пътуване предлагаме осигуряване на конферентна зала и проектиране и изграждане на щанд. С нас пътуването ви ще е максимално ползотворно, потърсете ни – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Full list of
hotels for
MMC

Book Now
How to get to MMC

Similar trade shows