Your free enquiry
MITT

MITT

Moscow ,Russia
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer :
ITE Group
Event website
Event website :
MITT
Frequency
Frequency:
1 year

MITT & Ковид-19

Между 16.03.2022 г. и 18.03.2022 г. Crocus Expo в Москва отново ще бъде домакин на MITT. Изданието на събитието за 2023 ще се проведе под формата на търговско изложение "лице в лице". За да се гарантира безопасността на посетителите, в Crocus Expo ще бъде въведен строг план за безопасност срещу Ковид-19. Той ще включва проверка на температурата на участниците преди влизане, както и изискване да носят лични предпазни средства като защитни маски и ръкавици. Те трябва също така да спазват определената социална дистанция през цялото време. Участниците трябва да имат предвид, че поради настоящите ограничения за пътуване ще трябва да представят отрицателни резултати от PCR тест 48 часа преди или след пристигането си в Русия. В случай че представят резултатите след пристигането си, участниците ще бъдат помолени да се поставят под карантина, докато получат резултатите.  

Представяне на MITT

Международно изложение за туризъм MITT бележи началото на пролетно-летния туристически сезон в региона. То е най-голямото и дълго изложение за отдих и почивки в Русия и едно от петте най-големи събития в тази сфера в целия свят. Привлича туроператори, доставчици на туристически услуги, национални агенции по туризма. Тази година изложението улеснява участници и изложители като пуска онлайн платформа, в която те могат да общуват помежду си преди началото на събитието и предварително да уговарят срещите си. А поради големия интерес към офертите на международните туристически фирми от страна на изложители и посетители, те ще бъдат обособени в специална зона.

MITT е събитие, което не бива да пропускате, ако имате нужда от нови пазари. Резервирайте хотел или апартамент онлайн за изложението с наша помощ. Ще бъде по-бързо, по-удобно и по-изгодно за вас. Няма да губите време да търсите хотели в Москва. Ще ви предложим най-подходящите хотели за изложението MITT. Ще ви информираме за необходимите ви линии на обществения транспорт или ще ви наемем кола. Ще се погрижим за трансфера ви от и до летището. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс” ЕООД.

Предишни издания на MITT

Издание, проведено през 2022

Изданието на MITT през 2022 се проведе като изложение "лице в лице" в Crocus Expo в Москва. Датите на събитието бяха определени между 15.03.2022 и 17.03.2022, като на мястото на провеждане бяха представени най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради световната пандемия. Сред въведените мерки за безопасност, за да се гарантира защитата на участниците, беше необходимостта присъстващите да бъдат прегледани за висока телесна температура преди влизане.  Общо 18 държави бяха представени на изданието от изложителите. Сред тях бяха държави като Китай, Турция и Армения.

 

Full list of
hotels for
MITT

Book Now
How to get to MITT

Similar trade shows