Your free enquiry
MITEX

MITEX

Moscow ,Russia
Индустрия
Индустрия:
Механични компоненти, Инструменти, Железария, Заваряване
Organizer
Organizer :
Euroexpo, ltd.
Event website
Event website :
MITEX
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на събитията за MITEX 2022

Експоцентърът в Москва ще бъде домакин на живото издание на MITEX през 2022 г. Събитието ще се проведе в този формат между 08.11.2022 г. и 11.11.2022 г. За да се гарантира безопасността на участниците поради пандемията Ковида-19, на мястото на провеждане ще има строги протоколи за безопасност. Сред прилаганите мерки за сигурност ще бъде и предпазната мярка за социална дистанция. Участниците трябва да поддържат социална дистанция от 1,5 метра през цялото време. Посетителите трябва да имат предвид, че в Руската федерация са въведени ограничения за пътуване. Поради забраните при пристигането си те може да бъдат помолени да покажат отрицателни резултати от тестове.

Представяне на MITEX

MITEX е международно изложение – едно от най-големите – за индустриални инструменти и оборудване за производство и металообработване. Изложителите – стотици участници от цял свят – предлагат много широка гама от продукти и решения: инструменти за монтаж; инструменти за обработка на метал, кабел, дърво, тръби, стъкло, керамика, пластмаса; ръчни инструменти – електро-, хидравлични и пневматични; лазерни инструменти и оборудване; инструменти и оборудване за автосервизи и още. Участват и фирми, предлагащи услуги като измерване и тестване на инструменти и оборудване, стандартизация, контрол на качеството. Очаква се тази година изложителите да са около 570, а посетителите – 11 000.

Организира се веднъж годишно. Резервирайте хотел за MITEX с наша помощ. Ние ще ви предложим хотели в Москва, подходящи за събитието, които отговарят на изискванията и бюджета ви. Ще се погрижим за вашите хотелски резервации, летищен трансфер, придвижване из града – осигуряваме ви кола под наем или информация и маршрути за улеснено пътуване с обществения транспорт. Ако ви е необходима конферентна зала, можем да наемем такава за вас. Нашата помощ ви създава условия за по-добро бизнес представяне, а услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Минали издания на MITEX

Издание 2021

Между 09.11.2021 г. и 12.11.2021 г. Експоцентърът в Москва беше домакин на изданието MITEX през 2021 г. Събитието се проведе под формата на изложение лице в лице и в него участваха 200 изложители. Мястото разполагаше с най-новите и строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, въведени за гарантиране на сигурността на участниците. От участниците се изискваше да поддържат социална дистанция от 1,5 метра през цялото време и да носят маски за лице в закритите пространства. 

Full list of
hotels for
MITEX

Book Now
How to get to MITEX

Similar trade shows