Your free enquiry
Milano Unica

Milano Unica

Milan ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer :
SITEX S.p.A.
Event website
Event website :
Milano Unica
Frequency
Frequency:
6 months

Milano Unica & Covid-19

Зимното издание на Milano Unica за 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо. То ще се състои в Милано, Италия, във Fiera Milano между 31.01.2023 и 02.02.2023. Мястото на провеждане няма да включва строги стратегии за превенция на Ковид-19. Това се се дължи на премахването на вътрешните политики за здраве и безопастност на страната в резултат на подобряващата се ситуация. Участниците трябва освен това да имат предвид, че към момента в Италия няма въведени ограничения за пътуване. Поради това от тях няма да се изисква да представят преди заминаване или при пристигане документи като отрицателни резултати от тестове. 

Въведение в Milano Unica

Milano Unica е международно изложение за платове. Два пъти в годината (февруари и септември) производителите на текстил от цяла Европа се срещат в Италия, за да покажат продукцията си, появилите се новости в процеса на производство, дизайнерската си работа. Не липсват и демонстрации на иновативни материи и техните възможности. Изложението е подходящо за сключване на интересни сделки и запознаване с всички ключови за бранша нововъведения.

Резервирайте хотел онлайн за събитието с наша помощ. Услугите на „Трейд Феър Трипс” ЕООД са напълно безплатни за вас. Комисионна получаваме от тези хотели, в които решат да се настанят клиентите ни. Ще ви предложим подходящите хотели за Milano Unica, летищен трансфер, осигуряване на транспорт по време на престоя ви в града. Осигуряваме ви и конферентна зала под наем или зала за преговори и срещи. Ще се погрижим за всичко, свързано с успеха на вашето бизнес представяне и удобно пътуване. А вие ще имате време да се подготвите и възползвате от новите възможности за вашия бизнес. Обадете ни се.

Milano Unica - Минали издания

Зимно издание от 2022

Зимното издание на Milano Unica 2022 се проведе между 1-ви и 2-ри февруари 2022. Събитието се проведе във Фиера Милано като изложение на живо със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Във Fiera Milano бяха въведени мерки за безопасност, като например 3G политиката за допускане. Всички участници трябваше да покажат 3G документи преди влизане. Това включваше 3 600-те търговски посетители и 342-те изложители. Документите 3G включваха имунизационни паспорти или доказателства за възстановяване. Сред участниците имаше представители на Франция, Полша, Обединеното кралство, САЩ и Нидерландия. 

Full list of
hotels for
Milano Unica

Book Now
How to get to Milano Unica

Similar trade shows