Your free enquiry
METEF

METEF

Bologna, Italy
Индустрия
Индустрия:
Metal Working Industries
Organizer
Organizer:
Metef Srl.
Event website
Event website:
METEF
Frequency
Frequency:
3 years

Актуализация за събитието 

Изданията на METEF и MESCPE за 2023 ще се проведат като търговски изложения на живо между датите 29.03.2023 и 31.03.2023. Мястото, избрано за провеждане на събитията, е Bologna Fiere в Италия. Поради премахването на вътрешните ограничения в страната в резултат на подобряващата се ситуация с пандемията, мястото на провеждане на събитията няма да прилага строги предпазни мерки за безопасност срещу Covid-19, като например 3G регламент за влизане. Аналогично, в момента в Италия не са въведени ограничения за пътуване. 

Представяне на събитието

Изложението METEF осигурява на посетителите си задълбочен и всеобхватен поглед върху настоящите тенденции, технологии и сили в отрасъла на металообработването, като е специализирано в областта на алуминиевата промишленост. Международното изложение с продължителност 4 дни ще се проведе в Италия. Предстоящото издание на събитието се очаква да привлече над 400 изложители и повече от 10 000 търговски посетители. Това е сигнал за вас да потърсите по-скоро хотелски стаи на разумни цени, а най-доброто място да ги намерите е в Трейд Феър Трипс ЕООД.

Вземете списък с оферти за METEF и изберете най-добрата без дори да ви се налага да прекарвате часове наред сравнявайки цени, проучвайки локации по карти и обществен транспорт. Трейд Феър Трипс ЕООД ще свърши това вместо вас и то бързо - трябва ни само един работен ден, за да ви представим идеалните предложения на база на вашия бюджет. Така в крайна сметка ще спестите доста пари, които ще бъдат по-добре инвестирани по време на METEF, където ще ви бъде представена цялата верига на стойността в сектора - от суровини и сурови материали, обработка, механична обработка и технологии до машини и съоръжения, продукти и приложения. Превърнете бизнес пътуването си в лесна задача - с услугите на Трейд Феър Трипс ЕООД.

Предишни издания

Издание от 2022 

Изданията на METEF и MESCPE за 2022 се проведоха в Bologna Fiere между датите 09.06.2022 и 11.06.2022. Те се осъществиха като търговски изложения "лице в лице", като на мястото на провеждане не бяха приложени строги мерки за безопасност срещу Covid-19. Това се дължеше на факта, че през предходните месеци страната премахна вътрешните си ограничения в резултат на подобряващата се пандемична ситуация. Събитията приеха на 92 000 м2 изложбена площ 2 000 изложители и 39 348 търговски посетители. 

Full list of
hotels for
METEF

Book Now
How to get to METEF
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Bologna Airport (Летище Болоня, BLQ)

35 минути при пътуване от Bologna Centrale Station (Централна Гара Болоня)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Bologna Airport (Летище Болоня, BLQ)

5 минути при пътуване от Bologna Centrale Station (Централна Гара Болоня)

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от Bologna Airport (Летище Болоня, BLQ)

15 минути при пътуване от Bologna Centrale Station (Централна Гара Болоня)

Similar trade shows