Your free enquiry
MEBAA

MEBAA

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Aerospace, Airport Technology
Organizer
Organizer:
Fairs & Exhibitions Limited
Event website
Event website:
MEBAA
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Между 10-ти до 12-ти декември 2024, DWC, Dubai Airshow Site, ще бъде домакин на MEBAA 2024. На мястото на провеждане ще се прилагат процедури за превенция на Ковид-19, като например правилата за социална дистанция и задължителна маска за лице. При пристигането си в Дубай участниците трябва да покажат 3G документи за влизане в страната, като имунизационни паспорти, сертификати за възстановяване или отрицателни резултати от тестове, които са с давност не повече от 48 часа.

Въведение в събитието

MEBAA е международно изложение за бизнес авиация, което събира лидери и експерти от индустрията от цял свят. Производители на въздухоплавателни средства, интериор за самолети, двигатели, системи за гориво, хидравлични системи и системи за автоматизация, фирми, предоставящи наземни услуги – изложителите обхващат всичко, свързано с удобството, сигурността и практичността в световната авиация. Особено внимание се обръща на иновациите, свързани с безопасност и оцеляване на пътниците, както и на всички новости в обучението на кадри и оборудването за изпитване на самолети. Посетителите са нискотарифни авиокомпании, членове на индустрията, авиационни оператори, собственици на редовни авиолинии, директори, представители на летища.

Изложението е подходящо за създаване на контакти и партньорства със специалисти от цял свят и стъпване на нови, бързоразвиващи се пазари. Организира се на всеки две години. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД. Ще ви предложим настаняване не просто в подходящите за събитието хотели в Дубай. Ще направим хотелски резервации за MEBAA, за избраното от вас място. Ще се погрижим за летищния ви трансфер и осигуряването на кола под наем. Доверете се на нашите професионални услуги и пътувайте спокойно и комфортно.

Full list of
hotels for
MEBAA

Book Now
How to get to MEBAA
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai International Airport (Международно Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Al Ghubaiba Bus Station (Автогара Ал Губайба)

By car
By car:

45 минути при пътуване от Dubai International Airport (Международно Летище Дубай)

55 минути при пътуване от Al Ghubaiba Bus Station (Автогара Ал Губайба)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai International Airport (Международно Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Al Ghubaiba Bus Station (Автогара Ал Губайба)

Similar trade shows