Mcm London Comic Con

Mcm London Comic Con

Деца, играчки, игри
Организатор:
RELX Group plc
Честота:
6 months
Уебсайт:
Mcm London Comic Con

Най-значимата международна изложба за комикси и игри в Обединеното кралство

Тъй като научната фантастика и културата на нервите се превърнаха в огромен икономически двигател, светът на събитията се управлява от огромни комични минуси и едно такова събитие е MCM London Comic Con, което преди беше известно като Лондонското MCM Expo. Тази международна конвенция на феновете на спекулативна фантастика е основана през 2001 г., но едва на следващата година провежда първото си издание. Преди това беше малко събитие, проведено в един ден и оттогава се превърна в тридневна феерия, която обхваща цялото фендом. Доставчиците добиват дълбоко в продуктовата верига за стойност и посетителите могат да намерят всичко - от колекционерски предмети, рекламни материали и стоки до игри и игрални устройства, облекло, играчки, комикси и приспособления. MCM London Comic Con предоставя ценна възможност за фендом да се свържат помежду си и да вложат пулса на непрекъснато променящия се медиен пейзаж.

MCM London Comic Con 2023

Изданието на MCM London Comic Con за 2023 ще се проведе от 26-ти до 28-ми май 2023 в ExCeL London. Мястото няма да разполага с мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на отпадането на ограниченията, свързани с пандемията.

Настаняване

Тъй като в Лондон, Великобритания ще се събере много тълпа за конгреса, най-добрият начин за действие е да потърсите онлайн резервацията си за хотел MCM London Comic Con още днес. Trade Fair Trips ltd е тук, за да ви помогне по всякакъв възможен начин, за да направи вашето преживяване приятно. Избираме места в близост до ExCeL London с бързи връзки с обществения транспорт, така че да се насладите на пътуване без усилия. Получавайте списък с най-достъпните хотелски цени по време на MCM London Comic Con, за да можете да намалите пътните разходи. След това можете да ни наемете за други задачи. Trade Fair Trips ltd може да направи резервации за заседателни зали на ваше име преди време. Можете също така да се свържете с нас, за да изградите изложбения си щанд преди конгреса. Изберете и съчетайте услугите, от които се нуждаете, и създайте достъпен пакет от услуги.

MCM London Comic Con е ежегодно събитие, което има две издания годишно. Първият кон се провежда през пролетта на май, а вторият се провежда през октомври. И двете издания са насрочени за последния пълен уикенд на месеца обикновено. ReedPOP функционира като официален организатор, а мястото на конгреса е ExCeL London. Програмирането е разпределено в продължение на три дни от петък до неделя и достъпът е отворен както за професионалистите в бранша, така и за широката общественост като цяло. Работното време е от 10:00 до 18:00 в петък, от 9:00 до 19:00 в събота и от 10:00 до 17:00 в неделя. ExCeL London се радва на добри връзки с градския градски транспорт, така че е лесно да пътувате до изложбената площадка, без да имате кола. Можете да избирате между метрото, DLR и надземните влакове. Винаги има директна линия до ExCeL Лондон.

  • Пътен трафик на крака. MCM London Comic Con, както и всички останали големи конвенции на феновете, е динамичен и изпълва докрай изложбеното пространство с ентусиазирани фенове, които са лоялни към любимите си шоута и са готови да правят покупки. Това е идеалната среда за свързване с крайния потребител и стимулиране на директни продажби;
  • MCM London Comic Con поддържа силна връзка с комикс индустрията чрез включването на Comic Village, което предлага пространство изключително за създателите на комикси на всяко професионално ниво от аматьори до професионалисти за продажба на отпечатъци и книги;
  • MCM London Comic Con си постави за цел да изгради силна общност и го постига всяка година чрез фестивала Fringe. Фестивалът е неразделна част от конвенцията и се състои от много по-малки събития като косплей фотосесии, срещи, пикници и събирания.

MCM London Comic Con генерира завидни номера. Средно всяко издание регистрира над 133 000 международни посетители. По-голямата част от тези посетители са от Обединеното кралство, тъй като това е местно събитие, но все пак конвенция, толкова голяма, че това ще привлече фенове, косплейъри и творци от останалата част на Европа и дори от Изток и Запад от Америка до Азия. По-голямата част от хората са просто фенове, които искат да се срещнат със своите идоли и да направят покупки. След това са последвани от творците, актьорите, писателите, дизайнерите на игри, създателите на комикси, илюстраторите, издателите, доставчиците и най-големите артисти в популярната култура от Обединеното кралство, САЩ, Япония, Южна Корея, Франция и Италия.

MCM London Comic Con 2022

Изданието на MCM London Comic Con през 2022 се проведе между 28.10.2022 и 30.10.2022 в ExCeL London. Мястото на провеждане не включваше мерки за защита от Ковид-19, тъй като Обединеното кралство премахна ограниченията си, свързани с пандемията. MCM London Comic Con 2022 привлече 115 изложители, 247 търговци на дребно и 90 000 посетители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Mcm London Comic Con Изпрати

Mcm London Comic Con акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.