Your free enquiry
MARBLE

MARBLE

İzmir, Turkey
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
Izmir Fair
Event website
Event website:
MARBLE
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за MARBLE 2023

Изданието на MARBLE за 2023 ще се проведе в комплекса Fuarizmir в Измир, Турция, като събитие на живо. Датите за провеждане на изданието са определени между 26.04.2023 и 29.04.2023. За да се гарантира защитата на участниците поради пандемията, на мястото на провеждане ще бъдат инсталирани мерки за безопасност, като например социално дистанциране. Освен това участниците трябва да имат предвид, че в Турция са въведени ограничения за пътуване, според които при пристигането си трябва да представят отрицателни резултати от тестове.

Представяне на събитието

MARBLE се завръща отново, за да ви предостави най-важните новини за сектора на естествените камъни, да подпомогне осъществяването на бизнес сделки и да демонстрира високо усъвършенствани машини. Международното изложение е потвърдило участието на 1100 и повече изложители за препълнената си програма. Предвид факта, че близо 47 000 специалисти се очакват да пътуват за участие в събитието, добре би било да организирате своето настаняване възможно най-скоро. Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да ви помогне с всяка една стъпка по пътя.

Искате да получите достъп до най-добрите намалени цени за добри хотели в рамките на един ден? Не е нужно да търсите другаде - Трейд Феър Трипс ЕООД е вашият най-добър избор. Работили сме както с малки, така и с големи фирми, и съответно разполагаме с варианти за всеки бюджет и се стремим да ви позиционираме колкото може по-близо до мястото на събитията. По този начин ще можете да увеличите шансовете си за осъществяване на контакти дори извън експо центъра. MARBLE е мястото, където да правите бизнес и да представите своите нови продукти, затова си струва да го посетите. Сред посетителите ще откриете представители на строителни компании, общински структури и здравни организации.

Намерете най-добрите хотелски оферти за MARBLE при Трейд Феър Трипс ЕООД.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на MARBLE за 2022 се проведе като търговско изложение на живо между 30.03.2022 и 02.04.2022 в Fuarizmir в Измир. Мястото на провеждане включваше строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително задължителни хирургически маски, за да се предпазят 919-те изложители.

Full list of
hotels for
MARBLE

Book Now
How to get to MARBLE

Similar trade shows