Most booked hotels
Your free enquiry
Manchester Bike Show

Manchester Bike Show

Manchester, UK
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
Classic Shows
Event website
Event website:
Manchester Bike Show
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

Байкърите имат ново любимо шоу във Великобритания и това е Manchester Bike Show. Това голямо шоу все още е в зародиш с първото си издание, проведено в началото на 2010-те. В рамките на това десетилетие тя се движи нагоре. Обединеното кралство винаги е имало жива байкерска общност и Манчестър Байк Шоу отговаря на техните нужди не само да остане в крак с тенденциите, но и място за изграждане на общност с много байк клубове, които да показват своето присъствие. Звездите на шоутата са самите мотори - доста над 750 машини, които включват възстановени класики, мотоциклети, турове, състезателни машини и модели на улични бойци. Изложбените щандове допълнително покриват всяка друга продуктова група, която всеки моторист с известни нужди за самоуважение - кожи, каски, аксесоари, части и услуги. В зависимост от това каква е програмата в изданието, може да има и подписване и стартиране на книги.

Логистиката

Manchester Bike Show се провежда в края на март всяка година в продължение на два дни през уикенда. Велосипедното шоу е организирано от ClassicShows и е базирано на EventCity в Манчестър, Великобритания. Шоуто приветства всички от професионалисти, занимаващи се с дизайн и изработка на велосипеди, до мотоциклетисти и ентусиасти от цяла Англия. Вратите се отварят в 09:30 сутринта и се затварят в 17:00 вечерта в късния следобед и през двата дни. Колесарите имат най-лесното време да стигнат до изложбения център, тъй като има безплатен специален велопарк директно отвън, както и парк за каски за якета и каски. Самият EventCity директно се включва в инфраструктурата на града с няколко гари в близост, като Урмстън е най-близкият. Това, че сте близо до Трафорд Център, означава и автобусни линии до центъра на града по всяко време на деня. Летище Манчестър и летище Ливърпул могат да бъдат достигнати за по-малко от половин час с кола.

Какво можете да очаквате като изложител

• Manchester Bike Show води до голям брой целеви продажби води до изложбени щандове, тъй като голяма част от тези, които присъстват на шоуто, искат да подобрят съоръженията си или да закупят части за собствените си велосипеди;

• Manchester Bike Show е много повече от пазар. Шоуто е шанс за велосипедни клубове да се срещнат с потенциални нови членове или да наберат средства за благотворителност като парка на каските, управляван от Националната асоциация на мотористите с увреждания;

• С всички тези мотори на едно място можете да очаквате шоу с каскади, трикове и открита зона за грандиозни демонстрации.

Аудитория и статистика

Няма да ви изненада да чуете, че събитие с 750+ на дисплея носи големи тълпи. Шоуто на велосипеди в Манчестър е голямо - 17 000 посетители и броят правят шоуто на мотоциклетите средно и през двата дни. От страната на изложителите в селото за продажба на дребно има над 100 щанда, които представят пълната гама от продукти, водещи вашия най-добър живот на велосипеда. Производителите, които излагат велосипеди, са много големи, световно признати марки, които често представят най-новите си модели свежи от производствената линия. Manchester Bike Show е подкрепен и от големи компании, а спонсори включват големи марки като BMW, Harley Davidson, MZ, Yamaha, Kawasaki, KTM, Norton, Buell, Ducati, Suzuki и Honda. По отношение на своята аудитория, Manchester Bike Show привлича предимно местни жители от града и окръга, но има посетители от цялата страна и до други страни в Европа. Посетителите обикновено са мотористи, механици и състезатели, но самото шоу също е много подходящо за семейства.

Настаняване

Manchester Bike Show се оказа твърде добър, за да го пропуснете и вие може да сте сигурни, че посетителите и изложителите ще се състезават за настаняване в хотел в Манчестър. Не си позволявайте да изоставате в намирането на най-добрите хотелски цени по време на Манчестър Бийк Шоу и дойдете в Trade Fair Trips ltd за хотелско изживяване по поръчка. Резервирайте хотели в близост до EventCity, за да намалите ежедневното си пътуване до работа и да се насладите на избран избор от достъпни хотелски цени. Trade Fair Trips ltd използва широка мрежа от хотели, къщи за гости и апартаменти в Манчестър на всяка цена. Вие определяте бюджета и избирате местоположението. Толкова е лесно да направите идеалната резервация за хотел за велосипедно шоу в Манчестър и да спестите пари едновременно. Trade Fair Trips ltd предлага и допълнителни услуги. Можете да ни поръчате предварително съоръжения за срещи на ваше име или да изградим своя изложбен щанд вместо вас.

Full list of
hotels for
Manchester Bike Show

How to get to Manchester Bike Show

Similar trade shows