Maimarkt Mannheim 2024

Maimarkt Mannheim 2024

Изкуство и антики
Mannheim, Germany
27 Apr-07 May 2024
Организатор:
MAG Mannheimer Ausstellungs-GmbH
Място на провеждане:
Maimarktgelände
Честота:
1 year
Уебсайт:
Maimarkt Mannheim

Най-мащабното регионално търговско изложение в Германия

В Германия има малко регионални търговски панаири с родословие, толкова престижно и дълготрайно като Maimarkt Mannheim (или May Market Mannheim на немски), проведено в Манхайм, Германия. Това събитие се провежда за първи път през 1613 г. с указ на граф Палатин Йохан II от Цвайбрюкен и търговският панаир постоянно се провежда по едно и също време от векове с много малко забележителни анулирания поради войни.

Maimarkt Mannheim е разположен върху територия от изложбени зали, демонстрационни кабини и открити площи, които позволяват естествен поток от трафик. Всичко може да бъде закупено тук, тъй като продуктовото портфолио се разпростира върху офис комуникации, моторни превозни средства, сглобяеми къщи, козметика, занаятчийски услуги, декоративни предмети, велосипеди, строителни материали, уреди и инструменти, легла, застраховки, музикални инструменти и бои. Това само надрасква повърхността. Посетителите имат и други стимули за посещение, тъй като има богата програма за подкрепа със семейни дейности и атракции.

Maimarkt Mannheim 2024

Изданието на Maimarkt Mannheim за 2023 ще се проведе в Maimarktgelände между датите 27.04.2024 и 07.05.2024. Събитието ще се организира под формата на изложение "лице в лице". На мястото на провеждане няма да има строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отмяната на вътрешните ограничения през април 2022. Участниците ще бъдат силно насърчавани да спазват препоръки като носене на хирургически маски на закрито.

Настаняване

Не е занижено да се каже, че Манхайм се пълни докрай по време на пазара и резервирането на хотелска стая е основна задача при подготовката за изложение. Trade Fair Trips ltd се намесва, за да се справи с вашата онлайн резервация на хотел за Maimarkt Mannheim рано, за да имате богат избор в хотелските стаи и по-добри цени. Работим за намаляване на общите пътни разходи и търсим хотели в близост до Maimarktgelände Mannheim. По този начин намалявате времето за пътуване до работа, особено когато сте свързани с обществен транспорт.

Поставете най-достъпните хотелски цени по време на Maimarkt Mannheim и потвърдете резервацията си веднага след утре. Trade Fair Trips ltd е полезно освен настаняването за търговски панаир. Също така можем да резервираме за вас предварително зали за срещи и да изградим вашата справедлива позиция за вас!

Пеша
Пеша:

15 минути при пътуване от Mannheim Airport (Летище Манхайм)

60 минути при пътуване от Mannheim Hauptbahnhof (Централна гара Манхайм)

С кола
С кола:

5 минути при пътуване от Mannheim Airport (Летище Манхайм)

10 минути при пътуване от Mannheim Hauptbahnhof (Централна гара Манхайм)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

10 минути при пътуване от Mannheim Airport (Летище Манхайм)

35 минути при пътуване от Mannheim Hauptbahnhof (Централна Гара Манхайм)

map

Хотели около Maimarkt Mannheim

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Maimarkt Mannheim 2024 Mannheim Best Western Plus Plaza Hotel Darmstadt Darmstadt от € 227.00 EUR Запази сега
Maimarkt Mannheim 2024 Mannheim Maritim Hotel Darmstadt Darmstadt при поискване Заявка
Maimarkt Mannheim 2024 Mannheim Hotel Restaurant Reuterhof Darmstadt при поискване Заявка
Maimarkt Mannheim 2024 Mannheim NH Hirschberg Heidelberg Heidelberg при поискване Заявка
Maimarkt Mannheim 2024 Mannheim Aspire Victory Darmstadt при поискване Заявка
Maimarkt Mannheim 2024 Mannheim Holiday Inn Express - Darmstadt, an IHG Hotel Darmstadt при поискване Заявка
Maimarkt Mannheim 2024 Mannheim Sunibel Inn Reinheim при поискване Заявка
Maimarkt Mannheim 2024 Mannheim Gruppenhaus Darmstadt Darmstadt при поискване Заявка
Maimarkt Mannheim 2024 Mannheim Hotel Newton Karlsruhe Karlsruhe при поискване Заявка
Maimarkt Mannheim 2024 Mannheim Mercure Hotel Mannheim am Rathaus 5.3 Mannheim при поискване Заявка

Maimarkt Mannheim е продължителна традиция от 400 години и винаги се провежда всяка година в края на април и в началото на май. Търговският панаир има една от най-дългите продължителности в страната на цели 11 дни. Всичко това се организира от MAG - Mannheimer Exhibition Company mbH и се провежда в Maimarktgelände Mannheim, което е специално пространство, запазено за панаира.

Събитието е отворено за широката общественост и професионалните посетители, а работното време е от 09:00 до 18:00 часа. Централното местоположение на Maimarkt Mannheim означава, че имате отлично обслужване на обществения транспорт до мястото. Линия 6 / 6А на градските железопътни и автобусни линии 50 и 45 прави спирка на панаирната площадка. Автобусните линии са чудесна връзка и с други транспортни услуги като OEG и Deutsche Bahn.

  • Maimarkt Mannheim е основна платформа за местните производители и производители, за да получат стабилен тласък на незабавните продажби и генериране на поръчки. Като се има предвид продължителността му, изложителите са в по-добра позиция да достигнат до още по-широка аудитория и бързо компенсират разходите си, за да имат там щанда си;
  • Maimarkt Mannheim е изключително зает и това е свързано с естеството на панаира - всичко се корени в създаването на запомнящо се преживяване за регионалната общност. Това означава, че отворената зона се превръща в информационна платформа, където посетителите могат да научат за всяка отделна сфера от живота, от спорта и музиката до политиката;
  • Maimarkt Mannheim функционира и като център за професионален конен спорт. Има грандиозни шоута по езда, състезания по скачане, демонстрации по обездка и голям брой пара-конници. Турнирът Maimarkt е един от най-уважаваните в страната и исторически значим.

Maimarkt Mannheim стана толкова голям и аудиторията и предложенията му са толкова разнообразни благодарение на официалното спонсорство на Министерството на селските райони и защитата на потребителите Баден-Вюртемберг и град Манхайм. Именно това допринесе значително за впечатляващата активност на панаира. В рамките на 11 дни изложбените площи виждат над 340 000 посетители, които идват да видят богатството от 20 000 продукта, изложени на 1400 изложители. Всичко това се случва в откритата зона и 47 изложбени зали.

Сега въпросът е кой е публиката на Maimarkt Mannheim. По отношение на изложителите, мнозинството с малки изключения са базирани в Германия и обикновено са местни за града. Посетителите са много. Обикновено това са семейства с деца, които искат активно време, заедно с любителите на фитнеса, любителите на пътуванията, хоби градинарите, строителите, активните читатели и др.

Maimarkt Mannheim 2022

В изданието на Maimarkt Mannheim 2022 се включиха много участници. То също така направи премиера на две нови специални представления. Изданието привлече над 210 000 посетители и над 900 изложители. То се проведе в района на Маймаркт в Манхайм (Maimarktgelände) като събитие на живо между 30-ти април и 10-ти май 2022. Поради това, че през предходните седмици Германия отмени националните си разпоредби за Covid-19, на мястото на провеждане не бяха въведени строги процедури за безопасност. По време на събитието дебютираха две специални презентации: "Our Dog" ("Нашето Куче") и "The Lion's Den" ("Леговището на лъва"). Maimarkt Mannheim 2022 се фокусира върху две тенденции: енергия и електромобилност.

Maimarkt Mannheim 2023

Maimarkt Mannheim 2023 се проведе като търговско изложение на живо в Maimarktgelande между 29.04-09.05.2023. Изложението надхвърли очакванията на организационния комитет, тъй като в него участваха 1100 изложители и над 260 000 посетители. Сред забележителните статистически данни за събитието след последния ден е, че 83 % от групата на изложителите са оценили събитието като удовлетворяващо, а 69 % са планирали участието си в предстоящото издание. В допълнение 87 % от изложителите очакват отлични възможности за бизнес след изложението.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Maimarkt Mannheim 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.