Your free enquiry
Maimarkt Mannheim

Maimarkt Mannheim

Mannheim ,Germany
индустрия
индустрия:
Изкуство и антики
Organizer
Organizer :
MAG Mannheimer Ausstellungs-GmbH
Event website
Event website :
Maimarkt Mannheim
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

В Германия има малко регионални търговски панаири с родословие, толкова престижно и дълготрайно като Maimarkt Mannheim (или May Market Mannheim на немски), проведено в Манхайм, Германия. Това събитие се провежда за първи път през 1613 г. с указ на граф Палатин Йохан II от Цвайбрюкен и търговският панаир постоянно се провежда по едно и също време от векове с много малко забележителни анулирания поради войни.

Maimarkt Mannheim е разположен върху територия от изложбени зали, демонстрационни кабини и открити площи, които позволяват естествен поток от трафик. Всичко може да бъде закупено тук, тъй като продуктовото портфолио се разпростира върху офис комуникации, моторни превозни средства, сглобяеми къщи, козметика, занаятчийски услуги, декоративни предмети, велосипеди, строителни материали, уреди и инструменти, легла, застраховки, музикални инструменти и бои. Това само надрасква повърхността. Посетителите имат и други стимули за посещение, тъй като има богата програма за подкрепа със семейни дейности и атракции.

Логистиката

Maimarkt Mannheim е продължителна традиция от 400 години и винаги се провежда всяка година в края на април и в началото на май. Търговският панаир има една от най-дългите продължителности в страната на цели 11 дни. Всичко това се организира от MAG - Mannheimer Exhibition Company mbH и се провежда в Maimarktgelände Mannheim, което е специално пространство, запазено за панаира.

Събитието е отворено за широката общественост и професионалните посетители, а работното време е от 09:00 до 18:00 часа. Централното местоположение на Maimarkt Mannheim означава, че имате отлично обслужване на обществения транспорт до мястото. Линия 6 / 6А на градските железопътни и автобусни линии 50 и 45 прави спирка на панаирната площадка. Автобусните линии са чудесна връзка и с други транспортни услуги като OEG и Deutsche Bahn.

Какво можете да очаквате като изложител

Maimarkt Mannheim е основна платформа за местните производители и производители, за да получат стабилен тласък на незабавните продажби и генериране на поръчки. Като се има предвид продължителността му, изложителите са в по-добра позиция да достигнат до още по-широка аудитория и бързо компенсират разходите си, за да имат там щанда си;

Maimarkt Mannheim е изключително зает и това е свързано с естеството на панаира - всичко се корени в създаването на запомнящо се преживяване за регионалната общност. Това означава, че отворената зона се превръща в информационна платформа, където посетителите могат да научат за всяка отделна сфера от живота, от спорта и музиката до политиката;

Maimarkt Mannheim функционира и като център за професионален конен спорт. Има грандиозни шоута по езда, състезания по скачане, демонстрации по обездка и голям брой пара-конници. Турнирът Maimarkt е един от най-уважаваните в страната и исторически значим;

Аудитория и статистика

Maimarkt Mannheim стана толкова голям и аудиторията и предложенията му са толкова разнообразни благодарение на официалното спонсорство на Министерството на селските райони и защитата на потребителите Баден-Вюртемберг и град Манхайм. Именно това допринесе значително за впечатляващата активност на панаира. В рамките на 11 дни изложбените площи виждат над 340 000 посетители, които идват да видят богатството от 20 000 продукта, изложени на 1400 изложители. Всичко това се случва в откритата зона и 47 изложбени зали.

Сега въпросът е кой е публиката на Maimarkt Mannheim. По отношение на изложителите, мнозинството с малки изключения са базирани в Германия и обикновено са местни за града. Посетителите са много. Обикновено това са семейства с деца, които искат активно време, заедно с любителите на фитнеса, любителите на пътуванията, хоби градинарите, строителите, активните читатели и др.

Настаняване

Не е занижено да се каже, че Манхайм се пълни докрай по време на пазара и резервирането на хотелска стая е основна задача при подготовката за изложение. Trade Fair Trips ltd се намесва, за да се справи с вашата онлайн резервация на хотел за Maimarkt Mannheim рано, за да имате богат избор в хотелските стаи и по-добри цени. Работим за намаляване на общите пътни разходи и търсим хотели в близост до Maimarktgelände Mannheim. По този начин намалявате времето за пътуване до работа, особено когато сте свързани с обществен транспорт.

Поставете най-достъпните хотелски цени по време на Maimarkt Mannheim и потвърдете резервацията си веднага след утре. Trade Fair Trips ltd е полезно освен настаняването за търговски панаир. Също така можем да резервираме за вас предварително зали за срещи и да изградим вашата справедлива позиция за вас!

Full list of
hotels for
Maimarkt Mannheim

Book Now
How to get to Maimarkt Mannheim

Similar trade shows