M.A.D.E.

M.A.D.E.

Marketing, PR & Advertising, Selling, Franchising
Организатор:
GL Events Exhibitions
Честота:
1 year
Уебсайт:
M.A.D.E.

Международно изложение за частни етикети

MDD expo е изложение за потребителски стоки, което събира частни производители на млечни продукти, хранителни стоки, месо, деликатеси, морски дарове, напитки, замразени и пресни стоки, опаковки за хранителни продукти, охладители, хладилни чанти, чайници и аксесоари за чай, козметика, бои. Събитието се провежда в Порт де Версай, Париж, Франция и тази година в него участват 550 изложители (30% от тях чуждестранни производители).

Ако и вие сте в бизнеса с потребителски стоки, посетете го. Имате шанс да създадете нови контакти и да осигурите нови пазари за продукцията си. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – ще се заемем с организацията на пътуването ви. Предлагаме ви настаняване в подходящи хотели за MDD expo. Спестяваме ви търсенето на хотели в Париж и със сигурност ви осигуряваме по-добри оферти – ценово и като удобство. Освен с резервации онлайн на хотели, ще ви помогнем и с организацията на престоя ви в Париж. Летищен трансфер, удобен транспорт за придвижване из града, конферентна зала под наем – ще ви помогнем с всичко, от което имате нужда. Приемаме комисионни само от хотели и фирми, чиито услуги ползвате по време на пътуването си. Нашите услуги са безплатни за вас. Обадете ни се.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до M.A.D.E. Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.