Your free enquiry
Macfrut

Macfrut

Rimini, Italy
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Cesena Fiera S.p.A.
Event website
Event website:
Macfrut
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Macflut

Macfrut 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо между 03.05.2023 и 05.05.2023. Домакин на изложението ще бъде Rimini Fiera. Поради премахването на вътрешните ограничения, свързани с политиката за влизане в 3G, мястото на провеждане няма да разполага с такава мярка за безопасност. Вместо това участниците ще бъдат насърчавани да носят маски тип FFP2 по време на участието си. Участниците трябва да имат предвид, че поради въведените ограничения за пътуване ще трябва да представят при пристигането си в Италия документи като отрицателни резултати от тестове.

Представяне на събитието

Macfrut е международно търговско изложение за производство, обработка, логистика и пакетиране на плодове и зеленчуци. Изложителите представят:

  • селскостопански и земеделски продукти и услуги;
  • селскостопанска техника, препарати за борба с вредителите, подхранване на почвата и лекуване на болести по растенията;
  • оборудване и машини за преработка на плодове и зеленчуци;
  • опаковъчни материали.

Посетителите могат да се запознаят с всички новости в индустрията, да сключат изгодни сделки, да обновят оборудването за своето стопанство, да намерят нови партньори и дистрибутори на своята продукция. 

Оставете грижата за вашите хотелски резервации на нас. Работим с най-добрите хотели и ще ви предложим настаняване в най-подходящите хотели за Macfrut. Вашият личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване ще организира летищния трансфер, придвижването ви из града (с кола под наем или с обществен транспорт), наемането на подходяща конферентна зала. Поверите ли планирането на вашето пътуване на нас, ще спечелите повече време за подготовка на бизнес представянето си. Свържете се с нас, за да обсъдим какво от целия пакет услуги, който предлагаме, ви е необходимо.

Предишни издания

Издание 2021

Macfrut 2021 беше повратна точка за италианския сектор на плодовете и зеленчуците. Това беше първото събитие, което се проведе лице в лице след 18 месеца на виртуални конференции и срещи. Осемстотин изложители, включително 500 чуждестранни купувачи и 32 600 посетители, предпочетоха да посетят изданието лично. Това показа желанието на представителите на сектора да участват в директни срещи и значението им за осъществяване на бизнес в сектора. То надхвърли и очакванията на организаторите, които благодариха на всички, които взеха участие, включително и на своите партньори. Macflut 2021 се проведе във Fiera Rimini от 7-ми до 9-ти септември. Бяха приложени строги предпазни мерки срещу COVID-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Поради успеха на изданието организаторите продължиха с планирането на следващото издание. Macflut 2022 ще се проведе на Rimini Fiera през май.

Издание 2022

Macflut 2022 се проведе като присъствено търговско изложение между 04.05.2022 и 06.05.2022. То се проведе в Rimini Fiera в условия на облекчени мерки за безопасност срещу Ковид-19, като препоръчителни маски тип FFP2 и отсъствие на 3G политика за влизане. Събитието прие 38 500 търговски посетители.

Full list of
hotels for
Macfrut

Book Now
How to get to Macfrut
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Rimini Airport (Летище Римини)

55 минути при пътуване от Rimini Station (Гара Римини)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Rimini Airport (Летище Римини)

10 минути при пътуване от Rimini Station (Гара Римини)

 

By public transport
By public transport:

60 минути при пътуване от Rimini Airport (Летище Римини)

55 минути при пътуване от Rimini Station (Гара Римини)

 

Similar trade shows