Most booked hotels
Your free enquiry
Macfrut

Macfrut

Rimini ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Cesena Fiera S.p.A.
Event website
Event website :
Macfrut
Frequency
Frequency:
1 year

Macfrut е международно търговско изложение за производство, обработка, логистика и пакетиране на плодове и зеленчуци. Изложителите представят:

  • селскостопански и земеделски продукти и услуги;
  • селскостопанска техника, препарати за борба с вредителите, подхранване на почвата и лекуване на болести по растенията;
  • оборудване и машини за преработка на плодове и зеленчуци;
  • опаковъчни материали.

Посетителите могат да се запознаят с всички новости в индустрията, да сключат изгодни сделки, да обновят оборудването за своето стопанство, да намерят нови партньори и дистрибутори на своята продукция. 

Оставете грижата за вашите хотелски резервации на нас. Работим с най-добрите хотели и ще ви предложим настаняване в най-подходящите хотели за Macfrut. Вашият личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване ще организира летищния трансфер, придвижването ви из града (с кола под наем или с обществен транспорт), наемането на подходяща конферентна зала. Поверите ли планирането на вашето пътуване на нас, ще спечелите повече време за подготовка на бизнес представянето си. Свържете се с нас, за да обсъдим какво от целия пакет услуги, който предлагаме, ви е необходимо.

Full list of
hotels for
Macfrut

Book Now
How to get to Macfrut

Similar trade shows