Your free enquiry
LOGITRANS

LOGITRANS

Istanbul, Turkey
Индустрия
Индустрия:
Logistics & Transportation Engineering, Handling Operations, Storage
Organizer
Organizer:
Eko Fair Limited Co.
Event website
Event website:
LOGITRANS
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

LOGITRANS 2023 ще се проведе като търговско изложение "лице в лице" в Istanbul Expo Centre.Официалните дати за провеждане са определени от 15-ти до 17-ти ноември 2023. Мястото на провеждане на събитието ще приложи строги превантивни мерки срещу Ковид-19, включително политиката за проверка на здравния статус. Преди влизане участниците ще бъдат помолени да покажат 3G входна документация, като например отрицателни резултати от тестове. Те ще трябва също така да поддържат социална дистанция от 1,5 метра и да носят хирургически маски в закритите помещения. Понастоящем в страната няма въведени ограничения за пътуване.

Въведение в LOGITRANS

Logitrans е международен търговски панаир за транспорт и логистика. В него участват водещи турски и чуждестранни производители на оборудване за складове, товарна и разтоварна техника, фирми за транспортиране и складиране на стоки. Те представят своите най-нови продукти и услуги, участват в дискусии и презентации. Панаирът дава отлични възможности за укрепване на съществуващи бизнес контакти и създаване на нови партньорства. Очаква се тази година посетителите му да са около 12 000.

Резервирайте хотел за Logitrans с нас. Ние ще ви предложим настаняване в добрите хотели в Истанбул, съобразено с вашите изисквания и бюджет и ще направим вашите онлайн хотелски резервации. Наш служител ще бъде ваш личен асистент, който ще се погрижи за всяка подробност около вашето пътуване – от летищния трансфер до конферентната зала. Според вашите желания ще ви осигури кола под наем или информация за обществения транспорт – за по-удобно придвижване из града. Използвайте услугите ни – те са безплатни за вас – за да пътувате по-удобно, по-изгодно и да имате достатъчно време за подготовка на бизнес представянето си. Обадете ни се, „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания на LOGITRANS

Издание от 2021

LOGITRANS 2021 се проведе като търговско изложение на живо със строги предпазни мерки срещу Ковид-19. Събитието се проведе в Istanbul Expo Centre между 10.11.2021 и 12.11.2021. Сред предпазните мерки, включени в LOGITRANS 2021, бяха 3G политиката за допускане и ограниченията за социално дистанциране. Преди да влязат, приблизително 10 000 търговски посетители и 122 фирми-изложители бяха помолени да покажат документи като отрицателни резултати от тестове. Регистрираните участници представляваха 18 държави въпреки продължаващата пандемия.

Full list of
hotels for
LOGITRANS

Book Now
How to get to LOGITRANS
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Halkalı Station (Гара Истанбул Халкали)

By car
By car:

30 минути при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

10 минути при пътуване от Istanbul Halkalı Station (Гара Истанбул Халкали)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

60 минути при пътуване от Istanbul Halkalı Station (Гара Истанбул Халкали)

Similar trade shows