Your free enquiry
LivingKitchen

LivingKitchen

Köln ,Germany
индустрия
индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
LivingKitchen
Frequency
Frequency:
2 years

Международно изложение, което привлича участници от повече от 22 страни и над 142 000 посетители – LivingKitchen е истински празник за производителите и любителите на качествено кухненско обзавеждане. То се провежда в Кьолн, Германия и на него се представят тенденциите и иновациите, които ще владеят бранша през годината. Кухненски мебели, уреди за вграждане, мивки, кухненски кранове, плотове, осветление, аксесоари – всичко най-ново, свързано с кухнята, ще видите именно на това изложение.

Ако сте производител на кухненски мебели, интериорен дизайнер, търговец или вносител на кухненски уреди и обзавеждане, не пропускайте изложението. То е чудесна възможност да положите основите на нови сътрудничества и да разширите бизнеса си. Планирайте внимателно представянето си, ние ще организираме пътуването ви.

„Трейд Феър Трипс” ЕООД ви предлага избор между най-добрите хотели в Кьолн, включително и най-подходящите като местоположение хотели за LivingKitchen. Освен хотелски резервации – изгодни и отговарящи на всички ваши изисквания – ви предлагаме и услуги като трансфер от и до летището, наем на конферентни зали или зали за срещи, проектиране и изработка на щанд. Услугите ни са напълно безплатни за вас. Заплащането си получаваме от фирмите, чиито услуги ползвате по време на пътуването си. Пестим ви време и средства. Свържете се с нас.

Full list of
hotels for
LivingKitchen

Book Now
How to get to LivingKitchen

Similar trade shows