LivingKitchen
LivingKitchen

LivingKitchen

New Dates
16 яну 2023 - 22 яну 2023
Germany , Köln

General Information

Organizer

Koelnmesse GmbH

Event website

LivingKitchen

Frequency

2 years

LivingKitchen Map

Past Editions

18 - 24 Jan LivingKitchen 2021

14 - 20 Jan LivingKitchen 2019

Международно изложение, което привлича участници от повече от 22 страни и над 142 000 посетители – LivingKitchen е истински празник за производителите и любителите на качествено кухненско обзавеждане. То се провежда в Кьолн, Германия и на него се представят тенденциите и иновациите, които ще владеят бранша през годината. Кухненски мебели, уреди за вграждане, мивки, кухненски кранове, плотове, осветление, аксесоари – всичко най-ново, свързано с кухнята, ще видите именно на това изложение.

Ако сте производител на кухненски мебели, интериорен дизайнер, търговец или вносител на кухненски уреди и обзавеждане, не пропускайте изложението. То е чудесна възможност да положите основите на нови сътрудничества и да разширите бизнеса си. Планирайте внимателно представянето си, ние ще организираме пътуването ви.

„Трейд Феър Трипс” ЕООД ви предлага избор между най-добрите хотели в Кьолн, включително и най-подходящите като местоположение хотели за LivingKitchen. Освен хотелски резервации – изгодни и отговарящи на всички ваши изисквания – ви предлагаме и услуги като трансфер от и до летището, наем на конферентни зали или зали за срещи, проектиране и изработка на щанд. Услугите ни са напълно безплатни за вас. Заплащането си получаваме от фирмите, чиито услуги ползвате по време на пътуването си. Пестим ви време и средства. Свържете се с нас.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА