Your free enquiry
Le Marche du Film

Le Marche du Film

Cannes, France
Индустрия
Индустрия:
Art and Antiques
Organizer
Organizer:
Le Marche du Film – SOGOFIF
Event website
Event website:
Le Marche du Film
Frequency
Frequency:
1 year

Le Marche du Film и Covid-19

Изданието на Le Marche du Film за 2023 ще се проведе в Palais des Festivals de Cannes между 16.05.2023 и 24.05.2023. Събитието ще се осъществи като събитие на живо без строги мерки за превенция на Ковид-19. Мястото на провеждане няма да включва мерки за безопасност поради подобрената епидемиологична ситуация, което наложи премахването на свързаните с нея национални ограничения. Участниците обаче трябва да имат предвид, че във Франция са въведени ограничения за пътуване. В резултат на това при пристигането си в страната те ще трябва да покажат документи като имунизационни паспорти.

Представяне на Le Marche du Film

Marche du Film е международен филмов фестивал, който непременно трябва да посетите, ако търсите партньори или финансиране за нов филмов проект. Наред с прожекциите на филми се организират множество специални събития. Особено интересни са включените в програмата срещи и възможности за създаване на контакти с продуценти, дистрибутори, инвеститори (над 500 професионалисти от цял свят), както и поредицата от професионални уъркшопи. През 2018 във филмовия фестивал са участвали 11 800 души от 116 страни. Станете част от пазара на световното кино и създайте нови възможности за реализация на филмовите си проекти.

Провежда се в Кан, Франция. Търсенето онлайн на хотели ще ви отнеме време, което можете да вложите в подготовката си за събитието. Възложете на нас цялата организация на вашето пътуване. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания. Бързо ще ви предложим комфортно настаняване в някои от подходящите хотели за Marche du Film. В услугите ни влизат още: летищен трансфер, осигуряване на кола под наем, конферентна зала или зала за преговори, информация за обществения транспорт в града, както и всичко, което ще ви позволи да се съсредоточите върху своите бизнес цели.

Предишни издания

Издание 2022

Le Marche du Film 2022 беше хибридно събитие, което се проведе между 17-ти и 25-ти май 2022. За място на провеждане послужи Palais des Festivals de Cannes. Поради отпадането на вътрешните ограничения на Франция, то не включваше строги предпазни мерки от типа "Ковид-19". На събитието присъстваха над 370 изложители от 60 държави, както и над 12 000 посетители от повече от 110 държави. По време на фестивала бяха показани над 1 500 прожекции, както и 2 500 филма и проекти.

Full list of
hotels for
Le Marche du Film

Book Now
How to get to Le Marche du Film
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Nice Airport (Летище Ница)

6 минути при пътуване от Cannes Station (Гара Кан)

 

By car
By car:

25 минути при пътуване от Nice Airport (Летище Ница)

3 минути при пътуване от Cannes Station (Гара Кан)

 

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Nice Airport (Летище Ница)

4 минути при пътуване от Cannes Station (Гара Кан)

 

Similar trade shows