Your free enquiry
LASYS

LASYS

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Metal Working Industries
Organizer
Organizer:
LandesMesse Stuttgart GmbH
Event website
Event website:
LASYS
Frequency
Frequency:
2 years

Актуална информация за събитието

LASYS 2024 ще се проведе в Messe Stuttgart от 4-ти до 6-ти юни 2024. На мястото на провеждане няма да има строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отмяната на вътрешните разпоредби на страната. Организаторите заявиха, че следят ситуацията с пандемията и при необходимост ще направят корекции. Към момента в Германия няма въведени ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Lasys е единственият по рода си международен търговски панаир за лазерна техника и фина механика. Изложителите представят лазери, годни за приложение в различни индустрии: производство на автомобили, стъкларска промишленост, дърводобив, медицински технологии. Заедно с това се правят множество демонстрации на живо, обсъждат се иновациите в областта, търсят се решения на важни за индустрията проблеми, провеждат се семинарии, лекции и презентации. И все пак основният акцент на събитието е върху продажбите. Това е мястото, на което да привлечете нови клиенти или да се снабдите с необходимите ви нови технологии.

Организира се на всеки две години. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Ще ви спестим търсенето на хотели в Щутгарт. Ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за Lasys и ще направим резервации за избрания от вас. Ние сме професионални организатори на групови и индивидуални бизнес пътувания и ще се погрижим за всичко – от настаняването до наемането на конферентна зала, ако ви е необходима такава. С нас имате повече време за подготовката на бизнес представянето си, а пътуването ви е комфортно и изгодно. Обадете ни се, „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

2022

LASYS 2022 беше присъствено събитие, което се проведе между 21.06.2022 и 23.06.2022. То се състоя в Messe Stuttgart без въведени строги предпазни мерки срещу Ковид-19. Това беше така, защото националните ограничения на Германия бяха отменени през април 2022. Събитието привлече 93 изложители от 16 държави, като 34% от тях пътуваха от чуждестранна държава.

Full list of
hotels for
LASYS

Book Now
How to get to LASYS
On foot
On foot:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By car
By car:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

Similar trade shows