Your free enquiry
KLASSIKWELT BODENSEE

KLASSIKWELT BODENSEE

Friedrichshafen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
Messe Friedrichshafen
Event website
Event website:
KLASSIKWELT BODENSEE
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Организаторите се подготвят за завръщането на KLASSIKWELT BODENSEE през 2023. Следващото издание на живо на голямото изложение за класически автомобили ще се проведе от 5-ти до 7-ми май 2023. Messe Friedrichshafen няма да включва строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отмяната на свързаните с тях вътрешни ограничения в цяла Германия. Участниците трябва да имат предвид, че при пристигането си в страната няма да бъдат помолени да покажат 3G документи за влизане в страната. Въпреки това, ако пристигат от или преминават през рискова зона, ще трябва да се подложат на карантина в продължение на 14 дни. Понастоящем няма държави с такова обозначение.

Представяне на събитието

Международно изложение Klassikwelt Bodensee е най-богатото на експонати и история събитие за ретро автомобили. На него се показва развитието на превозните средства по суша, море и въздух през годините. Колекционери, реставратори, любители на стари автомобили всички се събират, за да обменят опит, нова информация, да намерят подходящия човек, който ще реставрира някое превозно средство или за да купят вече реставрирано такова за колекцията си. Събитието е отворено и може само да се наслаждавате на огромното разнообразие от ретро автомобили, камиони, трактори, мотоциклети, кораби и самолети, а можете и да се възползвате, за да създадете нови контакти и да сключите изгодна сделка. 

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с помощта на вашия асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Той ще ви предложи на просто настаняване в добрите хотели във Фридрихсхафен, а в някои от най-удобните апартаменти и хотели за Klassikwelt Bodensee. Ще се погрижи за придвижването ви от летището до града и обратно, както и за пътуването ви из града. Може да ви наеме кола или да ви подготви предварително маршрути за пътуване с обществения транспорт. Наем на конферентна зала, проектиране и изграждане на щанд са другите услуги, с които можем да ви бъдем полезни. Обадете ни се.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на KLASSIKWELT BODENSEE за 2022 се проведе като търговско изложение на живо в Messe Friedrichshafen от 06.05.2022 до 08.05.2022. Поради подобряващата се епидемиологична обстановка в Германия, която доведе до отмяна на вътрешните ограничения за коронавируси, на мястото на провеждане не бяха въведени задължителни предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Събитието привлече 31 300 търговски посетители и повече от 600 изложители.

Full list of
hotels for
KLASSIKWELT BODENSEE

Book Now
How to get to KLASSIKWELT BODENSEE
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Friedrichshafen Bodensee Airport (Летище Фридрихсхафен Езеро Констанц)

55 минути при пътуване от Friedrichshafen Stadtbahnhof (Гара Фридрихсхафен)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Friedrichshafen Bodensee Airport (Летище Фридрихсхафен Езеро Констанц)

10 минути при пътуване от Friedrichshafen Stadtbahnhof (Гара Фридрихсхафен)

By public transport
By public transport:

45 минути при пътуване от Friedrichshafen Bodensee Airport (Летище Фридрихсхафен Езеро Констанц)

25 минути при пътуване от Friedrichshafen Stadtbahnhof (Гара Фридрихсхафен)

Similar trade shows