KIDS TURKEY
KIDS TURKEY

KIDS TURKEY

New Dates

General Information

Organizer

Spielwarenmesse eG

Event website

KIDS TURKEY

Past Editions

28 Oct - 1 Nov TOYZERIA 2015

27 - 30 Oct KIDS TURKEY 2016

26 - 29 Oct KIDS TURKEY 2017

4 - 7 Oct KIDS TURKEY 2018

3 - 6 Oct KIDS TURKEY 2019

Изложението KIDS TURKEY вече се е превърнало в институция в Истанбул, Турция, и набира все повече сериозни почитатели. Международният панаир очаква всички свои зали да бъдат изпълнени с играчки, игри и игрално оборудване във всякакви форми, цветове и материали, представени от над 120 изложители. Избегнете забързаното търсене на места за настаняване и вземете сега най-добрите намалени цени за прилични хотели от Трейд Феър Трипс ЕООД.

Ако никога досега не сте били в Истанбул, разумно е да оставите на специалистите да се заемат с вашата хотелска резервация за KIDS TURKEY . Не познавате града и само ще изгубите времето си да търсите хотели до експо центъра дни наред. Трейд Феър Трипс ЕООД ще се погрижи за всичко това, предлагайки ви или обекти в близост до панаирния център, или такива с директни транспортни връзки до него. Това ще улеснИ максимално ежедневното ви придвижване. Освен това ние се стремим да намалим разходите по пътуването ви, за да запазите финасите си за KIDS TURKEY. На изложението ще има хиляди модели, обособени в 14 отделни категории, готови да бъдат поръчани от вас!

Като пазар, този търговски панаир е изключително разнообразен и привлича най-големите търговци на едро и дистрибутори в сектора.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА