Most booked hotels
Your free enquiry
KIDS TURKEY

KIDS TURKEY

Istanbul, Turkey
Индустрия
Индустрия:
Детски Играчки и Игри
Frequency
Frequency:
1 year

Изложението KIDS TURKEY вече се е превърнало в институция в Истанбул, Турция, и набира все повече сериозни почитатели. Международният панаир очаква всички свои зали да бъдат изпълнени с играчки, игри и игрално оборудване във всякакви форми, цветове и материали, представени от над 120 изложители. Избегнете забързаното търсене на места за настаняване и вземете сега най-добрите намалени цени за прилични хотели от Трейд Феър Трипс ЕООД.

Ако никога досега не сте били в Истанбул, разумно е да оставите на специалистите да се заемат с вашата хотелска резервация за KIDS TURKEY . Не познавате града и само ще изгубите времето си да търсите хотели до експо центъра дни наред. Трейд Феър Трипс ЕООД ще се погрижи за всичко това, предлагайки ви или обекти в близост до панаирния център, или такива с директни транспортни връзки до него. Това ще улеснИ максимално ежедневното ви придвижване. Освен това ние се стремим да намалим разходите по пътуването ви, за да запазите финасите си за KIDS TURKEY. На изложението ще има хиляди модели, обособени в 14 отделни категории, готови да бъдат поръчани от вас!

Като пазар, този търговски панаир е изключително разнообразен и привлича най-големите търговци на едро и дистрибутори в сектора.

Full list of
hotels for
KIDS TURKEY

How to get to KIDS TURKEY

Similar trade shows