Most booked hotels
Your free enquiry
KIDEXPO

KIDEXPO

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Детски Играчки и Игри
Organizer
Organizer:
Continental Expo
Event website
Event website:
KIDEXPO
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на KIDEXPO за 2022 ще бъде изложение на живо в Paris Porte de Versailles в Париж, Франция. Настоящите дати за провеждане са от 27.10.2022 до 30.10.2022. Мястото на провеждане няма да прилага строги мерки за превенция на Covid-19, включително 3G политика за влизане. Това се дължи на премахването на вътрешните ограничения на Франция. Участниците трябва да покажат документи, като например отрицателни резултати от тестове, когато посещават Франция.

Представяне на събитието

Kidexpo е търговско изложение, на което се представя всичко за децата и семейството. Разделите са: образование, спорт, туризъм, играчки, мода, семейство, юноши. Изложителите – тази година 300 на брой – предлагат своята най-нова продукция, интересни решения за дома и функционалното обзавеждане за деца на различни възрасти. В съпътстващата програма са включени множество презентации и демонстрации. Освен професионалните участници и търговци, изложението се посещава и от много крайни потребители. Събитието е подходящо за привличане на нови клиенти и създаване на партньорства.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с „Трейд Феър Трипс“ ЕООД. Ние сме професионалисти в организацията на бизнес пътувания – групови и индивидуални. Ще ви предложим настаняване в апартаменти и хотели в Париж, които са подходящи за изложението и отговарят на вашите изисквания и бюджет. Ще се погрижим за вашите хотелски резервации за Kidexpo, за летищния трансфер, наемането на кола, по-бързото ви придвижване с обществен транспорт, осигуряването на подходяща конферентна зала. Поверявайки организацията на пътуването си на нас, печелите време, спестявате средства, престоят ви е удобен и спокоен и можете да се съсредоточите върху бизнес ангажиментите си.

Full list of
hotels for
KIDEXPO

How to get to KIDEXPO

Similar trade shows