Your free enquiry
JWS Abu Dhabi

JWS Abu Dhabi

Abu Dhabi ,UAE
Индустрия
Индустрия:
Часовници, Бижутерия
Organizer
Organizer :
Reed Exhibitions
Event website
Event website :
JWS Abu Dhabi
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за JWS Abu Dhabi

Новите дати за провеждане на JWS Abu Dhabi са от 09.11.2022 г. до 13.11.2022 г. Изданието на събитието през 2022 г. ще бъде организирано като изложба на живо. Търговският панаир ще се проведе в Националния изложбен център на Абу Даби (ADNEC). На мястото на провеждане ще бъдат въведени мерки за сигурност срещу Ковид-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Планът за превенция ще включва предпазни мерки за безопасност, като например социално дистанциране и 3G политика за влизане. Участниците трябва да имат впредвид, че ОАЕ са наложили ограничения за пътуване. При влизане в страната и в ADNEC участниците трябва да представят документи като доказателство за възстановяване. 

Представяне на JWS Abu Dhabi 

JWS Abu Dhabi е международно изложение за бижута, скъпоценни камъни и часовници на най-известните световни марки. Тук могат да се намерят най-интересните колекции бижута от злато и скъпоценни камъни. Това е събитието, на което се очертават тенденциите за бранша, освежават се отношенията с постоянните клиенти и се привличат нови. Изложението е и отлична възможност за представяне на нови марки бижута и часовници в тази част на света. Тази година се очакват повече от 125 изложители от 21 страни.

Ние, фирма „Трейд Феър Трипс” ЕООД, ви предлагаме помощта си при избора на хотели в Абу Даби. Ще ви настаним в подходящия за вас от всички хотели за JWS Abu Dhabi. Освен, че ще се погрижим за вашите онлайн хотелски резервации, ще ви осигурим кола под наем, която да ви чака на летището. В случай, че се нуждаете от конферентна зала или нещо друго, свързано с представянето ви по време на изложението, на разположение сме. Нашата цел е да улесним максимално пътуването и престоя ви, за да можете да се съсредоточите върху бизнеса си. Свържете се с нас.

Минали издания

Издание от 2021 г.

От 26.10.2021 г. до 30.10.2021 г. се проведе изданието на JWS Abu Dhabi за 2021 г. Изложението на живо се проведе в ADNEC, или Националния изложбен център на Абу Даби. На мястото на събитието бяха приложени строги мерки за превенция на инфекции с Ковид-19. Въпреки продължаващата пандемия събитието прие над 8,000 посетители. На търговското изложение имаше и над 140 изложители. Участниците представляваха над 20 държави.

Full list of
hotels for
JWS Abu Dhabi

Book Now
How to get to JWS Abu Dhabi

Similar trade shows