Your free enquiry
JJF

JJF

Yamanashi, Japan
Индустрия
Индустрия:
Clocks, Jewelry
Organizer
Organizer:
Japan Jewellery Association
Event website
Event website:
JJF
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за събития

Изданието на JJF за 2023 ще се проведе между 30-ти август и 1-ви септември 2023. Изложението ще се състои в I-messe Yamanashi. В рамките на събитието ще бъдат въведени строги мерки за превенция на COVID-19, за да се гарантира сигурността на посетителите. Такива ще включват задължителни хирургически маски и социално дистанциране. Участниците трябва да имат предвид, че към момента в страната са въведени ограничения за пътуване. Поради тези политики те ще трябва да представят преди заминаване документи като паспорти за ваксинация или отрицателни резултати от тестове.

Презентация

Japan Jewellery Fair е международно изложение за бижутерия и скъпоценни камъни. То събира най-големите производители в индустрията, търговци, създатели на системи и оборудване за сигурност, за обработка на скъпоценни камъни, за управление на производствения процес. По време на изложението се представя огромно разнообразие от висок клас бижута, скъпоценни и полускъпоценни камъни, обработвани и необработвани, скъпоценни метали. Съпътстващата програма включва семинари, лекции и презентации за професионалистите и множество модни събития за купувачи и посетители. На JJF се очакват 420 изложители и около 14 000 посетители.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Професионалният ни опит ще ви е от полза, ако искате да не губите време с организацията на пътуването си, а то да е удобно и изгодно. Разполагаме с голяма база хотели. Ще ви предложим подходящите апартаменти и хотели за JJF. Ще ви осигурим летищен трансфер, кола под наем или информация за обществения транспорт, конферентна зала. С нас ще сте спокойни и ще можете да се съсредоточите върху представянето си. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания на JJF

2021

Japan Jewellery Fair (JJF) 2021 се проведе като хибридно изложение, състоящо се от цифрова платформа и търговско изложение на живо. Частта "лице в лице" се проведе в I-messe Yamanashi при строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това включваше строга политика за влизане и социално дистанциране. На изложението присъстваха общо 5 916 участници на място и 31 000 участници чрез дигиталната платформа.

2022

JJF 2022 се проведе като събитие на живо между 31.08.2022 г. и 02.09.2022 г. Мястото на провеждане, I-messe Yamanashi, се отличаваше със строги мерки за безопасност Covid-19, като например социално дистанциране. В изданието взеха участие около 300 изложители.

Full list of
hotels for
JJF

Book Now
How to get to JJF
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Matsumoto Airport (Летище Мацумото)

Не е препоръчително при пътуване от Kōfu Station (гара Кофу)

By car
By car:

Не е препоръчително при пътуване от Matsumoto Airport (Летище Мацумото)

10 минути при пътуване от Kōfu Station (гара Кофу)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Matsumoto Airport (Летище Мацумото)

45 минути при пътуване от Kōfu Station (гара Кофу)

Similar trade shows