Your free enquiry
Japan IT Week

Japan IT Week

Tokyo, Japan
Индустрия
Индустрия:
Телекомуникации, Компютърни мрежи, Интернет и интранет
Organizer
Organizer:
Reed Exhibitions
Event website
Event website:
Japan IT Week
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за Japan IT Week

Изданието на Japan IT Week за 2023 ще се проведе като събитие на живо от 5-ти до 7-ми април 2023. Домакин на събитието ще бъде Tokyo Big Sight в Токио, която ще въведе мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране. Поради ограниченията за пътуване участниците, които посещават Япония, ще трябва да предоставят 3G удостоверения за влизане при пристигането си.

Представяне на Japan IT Week

Japan IT Week представя нововъведения и революционни открития в IT технологиите в най-различни области - от облачни услуги и съхраняване на данни до дигитален маркетинг и мобилни решения. Бъдете готови да се срещнете с елитни експерти, доставчици на IT решения от най-висшо ниво и оператори на IT системи - изложението се посещава от над 89 000 специалисти в областта. Стигнете преди всички тях до най-добрите хотели на разумни цени - с Трейд Феър Трипс ЕООД.

Трейд Феър Трипс ЕООД предлага елегантно решение на планирането на едно бизнес пътуване - персонализирана услуга, която адаптира вашето настаняване за Japan IT Week според вашите конкретни нужди. Ние ще ви позиционираме колкото може по-близо до експо центъра и винаги в близост до спирки и гари, за да се насладите на лесно ежедневно придвижване. Освен това ще имате възможността и да спестите пари от бюджета си за пътуването. По този начин ще ви се освободят ресурси за Japan IT Week - едно събитие с истински впечатляващ обхват. Под шапката му се провеждат безброй специализирани събития като например Store & Retail IT Solutions Expo, Cloud Computing Expo Japan и IoT/M2M Expo Spring.

Вашият отговор когато сте на път е Трейд Феър Трипс ЕООД.

Full list of
hotels for
Japan IT Week

Book Now
How to get to Japan IT Week

Similar trade shows